Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

CD nu mai fi suparici ca Mikul va avea tot ce are nevoie, dragostea voastra in primul rand. Si ii vei lua dulapior mai mare cand va luati casuta voastra. Camera bebelinei noastre e foarte micuta dar ce conteaza, oricum e mult mai mult decat am avut eu sau tati cand eram copii, suntem ambii crescuti la 2 camere.
Cu LR eu nu mai dau nici o comanda pana nu imi vin pachetele de pe 2 iulie ca sa ma linistesc, parca nu imi vine sa cheltui banii fara sa vad rezultatul mai repede.

32+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Va pooooop dulce pe toate
Noapte buna mamici

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Babytza, nu ti fa griji...off, ce ti-a fi si cu eco astea.
si bb al meu are un rinichi marit, cred ca e aceeasi problema, dar mi-a zis dr sa stau linistita,ca daca nu as fi facut eco, nu as fi aflat!plus ca am vazut ca s-a mai discutat despre prob asta pe forum, si e destul de intalnita la baietei!
Nusha, felicitari pt bb David! Saracutza...3 ani de incercari...dar pana la urma DD va facut o bucurie imensa
Eva , bravo! ce fain e sa nu ai probleme pe timpul sarcinii, nu? lasa sa stea Luca in burtic ala mami ca sa creasca mare ;) sa o poata apara pe Carla!De Anca ce mai stii?

somn dulce!

31+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Intru si eu rapid in pas de seara...drmul pana si de la Sibiu a fost super iar Sibiul imi place mult....am citi ceva vesti pe aici:
nushulica felicitari pentru bebe in grafic
eva lasa ca si balanta va fi bine ...felicitari pentru colul 'Beton"
felicic ma bucur ca te-ai mutat in casa noua ...sao stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea
babytza eu zic sa nu iti faci griji in plus pentru ca daca ceva era de rau iti explica mai bine dr.
andreea_and am vazut si eu pozele cu camera Minei....este superba!!! iar lucrusoarele sunt si el scumpe-scumpe

noapte buna si ne auzim maine de dim, pt ca apoi de la 15 am si eu intalnire cu bebe al meu!!! pupici tuturor!!!

30+Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aly, fresh andy_galromultumim de felicitari!!!

evasincera sa fiu ideea nu a fost a mea ci a dr, dar ma bucur ca psihicul meu nu a respins-o din start si ca am inceput sa ma gandesc serios si sa ma documentez...acum ce sa zic frica mi-e oricum deci macar sa aleg cum e mai bine pt bebe si pt mine

noapte buna fetele!

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

quote:
citat din mesajul lui babytza

Am revenit de la echo.
Nu am vesti prea bune....gandacelul meu are probleme cu rinichii...A zis ca sunt dilatati destul de tare ...Nici nu stia cum sa imi spuna. Ma tot intreba daca am mai fost la echo...la ce dr sunt,daca stiu de vreo problema cu bb.... offfffff

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Oh babytza, imi pare rau dar asteapta deocamdata sa vezi ce spune dr tau obstretician, poate nu e asa rau cum pare. La cine ai fost la echo? Tinem pumnii

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am intrat si noi acum in casa. Daca cupilu a vazut MC langa spital si loc de joaca normal ca ne am oprit ( asa am baut si io Cola si am mancat nesanatos)

Nu am facut echo doar control pe masa, ascultat bebeul cu palnia ( asta m a cam amuzat) luat secretie si atat.
Bebe este dezvoltat foarte bine, misca intruna si protesta cand doctorita il apasa. Col bun dar cam scurt!( nu mi a zis cat e). Si bb cica e "insurubat" bine in jos. Asa ca ce simt io sus la stomac si coaste sunt talpitele.
Cand ma cotrola ma intreba daca ma doare jos burtica ca apasa tare.
In concluzie totul este ok pina acum. Luam scobutil (daca nu iau m a amenintat cu Ginypralul), pentru greturi mi a recomandat Colebil si a zis sa iau fara frica ca nu face rau la bb.

Merg la echo cand iau rezultatul de la secretie. Oricum mai am o echografie programata la Iosup pe 7 aug.

Nu am citit nemek merg sa va citesc

Laureta bb2 31+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Eva laureta felicitari pt rezultatele bune in urma controlului, sa o tineti tot asa
andreea multumesc petru raspuns, cand o sa ma apuc de cumparaturi cred ca il voi achizitiona si eu ca prea mi-a placut

Nausica din cate am inteles eu, se face eco 2D la 32s,respectiv testul Doppler , dar daca vrei tu 3D nu-i nici o problema.eu ultimul eco l-am facut tot la sanador la dr. Cosmin Mihailescu ... si crede-ma e diferenta de la cer lapamant intre el i dr. Meclea...am mai discutat problema daca iti amintesti [:d]

andy_galro te asteptam numai cu vesti bune maine dupa intalnirea cu bebe Andrei

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Baby Boy,iti multumesc mult ca mi-ai explicat si am si inteles acum.

Te

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

quote:
citat din mesajul lui Nausica

Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog, unde pot sa fac o ecografie buna in Bucuresti. Eu pina acum m-am dus la Dr. Meclea de la Sanador, dar din motive pe care le-am expus aici, parca nu ma mai trage inima sa ma duc la el.

V-am tot auzit vorbind de Iosup - el e la CMU, nu? La care dintre clinici trebuie sa sun ca sa ma programez? Eu am incercat la numarul acela scurt si am inteles ca 3D/4D se fac numai la clinica de la Arcul de Triumf.

Oare pentru eco de 32 sapt trebuie 3D sau merge si 2D?

Hai - lamuriti-ma si pe mine, va rog. Eco 32 saptamini, la un medic bun, care sa nu fie Dr Meclea.

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

0724464646 tel ptogramari dr Iosup Fortis. Dar trebui sa suni repejor ca sa prinzi programare peste 4-5 sapt cand ai tu nevoie. Daca mergi la el sa nu uiti sa-i spui ca vrei CD cu bebe de la inceput, imaginea fetei e fantastic de clara la varsta asta.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica

Mergi la inceput