Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

zambetmic, ce dr ai la Giulesti?Hai ca daca ma mai 'gasesc' cu cineva in aceeasi perioada mai pun bile albe sa ma duc acolo..desi bebeii astia pot sa fie si mai grabiti si mai lenesi

29+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

zambetmic bine ai revenit!!!! ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe Vladut si asteptam poze cu apartamentul renovat
fresh si multumesc...somn usor in continuare

31+Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
citat din mesajul lui nushulica
alinutomultumim! ce mamica curajoasa esti

ce poti sa-mi ziceti de epiziotomie???doare cand te taie??doare cand te coase?simti ceva sau anestezia isi face efectul?

28+ DAVID-MIHAI

ori sunt eu nesi, ori a tinut f bine anestezia, ca n-am simtit mare lucru. simteam cind ma cosea, dar fara nici un pic de durere. si am simtit o mica intepatura, cred ca era anestezia stateam cu urechile chiulite, ca dr se intretinea cu o asistenta despre nu stiu ce party.
zambetmic, bine ai revenit! sa va fie de bine renovarile!
nu prea imi suna bine giulestiul asta:( la polizu, fiecare mamica aflata in travaliu, era singura in sala cu cite o asistenta care sa o monitorizeze pina aparea dr.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

zambetmic, ce dr ai la Giulesti?Hai ca daca ma mai 'gasesc' cu cineva in aceeasi perioada mai pun bile albe sa ma duc acolo..desi bebeii astia pot sa fie si mai grabiti si mai lenesi

29+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

fetelor, vad ca vorbiti despre epiziotomie si iarasi sintem gind la gind, ca tocmai voiam sa aduc si eu vorba de asta.

ieri am stat de vorba cu doamna Vania Limban, moasa cu experienta (multe dintre voi probabil o stiti de la cursuri), care mi-a confirmat ca in Romania te cam taie din start, fara sa te intrebe.

eu am un cui major impotriva epiziotomiei. in plus, dupa cum stiti, in SUA, in UK si in multe tari europene aceasta nu se mai practica de ani buni. explicatia, conform dnei Limban, este ca in tarile respective s-a constatat, dupa ani buni de cercetari, ca pacientele care s-au rupt natural (nu vorbim de multele fericite care n-au avut nimic) s-au refacut mult mai usor decit cele cu epiziotomie.

dar in Romania te taie din start si singura explicatie pe care o pot gasi (in afara de aceea a inertiei)este ca o taietura se coase mai usor decit o ruptura.

eu chiar nu vreau sa fiu taiata, fac exercitii Kegel, m-am apucat si de masaj perineal... si se pare ca numai daca ma duc sa nasc in apa la Brasov am sanse sa scap de taietura. la urma urmei, daca tot e sa se lase cu taietura si cu fire si cu dureri dupa aceea, nu mai bine cezariana?

as vrea sa stiu parerea voastra pe aceasta tema, tinind cont de faptul ca NU este o procedura medicala obligatorie in tarile in care medicina galopeaza cu vreo 20 ani inaintea celei din Romania.

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

medicul e Anca Moisa, dar eu inca n-am ajuns la Giulesti propriu zis sa vad spitalul, desi in fiecare zi trec pe langa el in drumul spre casa asa ca habar nu am cum e IN spital, insa mi-am promis solemn ca trec pe acolo macar o data sa stiu pe unde e intrarea
ce e bine e ca e relativ aproape de casa, pt ca stau in Militari, deci pot ajunge repejor in caz de urgenta
cat despre conditii ... aat eu cat si sotul suntem genul care comenteaza si facem gat daca nu se poarta lumea cum trebuie, asa ca sper sa faca bine sa fie oameni cum trebuie aia pe acolo
singura chestie care ma "deranjeaza" este ca desi am cerut sa stau la rezervele platite, am inteles ca e in fc de cum gasesti sau nu liber, nu-ti poti face rezervare ... in fine ... pana la urma daca merg pe ideea nasterii normale e si firesc deoarece nu poti sti cand are chef guguoiu' sa iasa la vedere ca sa fac rezervare

29+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza burtici

Felicic felicitari pentru casa noua

Nushulica felicitari si tie pt bebe in grafic cat si pt schimbarea semnaturii

Babytza sper ca totul sa fie bine pt bb, din cate stiu eu asa este la baieti

Eva ma bucur ca e totul bine

Andy_g felicitari si tie pentru saptamana 31 si te asteptam cu vesti bune de la eco

Zambet mic bine ai revenit si asteptam pozici cu noul apartament si cam bb

Pup pe fiecare in parte si ne mai auzim

29+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata burtici !

eu azi stau acasa si nu pot decat sa ma bucur

la ora 2 trebuie sa ma duc la dr la control, sa vada si niste analize si completarea ecografiei morfo pe care am facut-o vinerea trecuta. si cand ma intorc ma apuc sa-mi pregatesc lista cu ce trebuie sa cumpar pentru bebe si pentru mine ca deja timpul trece si eu nu am cumparat nimic nimic...

pupici pentru fiecare.

maryb 25+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Multumim de felicitari tuturor fetelor!!! Acum, asta este, 20 septembrie scrie pe mine!

Bine ai revenit, zambetmic!
Felicic, felicitari pentru mutarea in casa noua!
Andy_g, bafta azi la doctor si felicitari pt noua semnatura(esti in luna 8)!!! Nu am retinut daca faci si eco
ANDY & ANDREI
De Anca nu mai stiu nimic, aly_c, azi ii dau un mesaj sa vedem ce mai zice!

Poooooop fetele si o zi minunata!!!

31+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 57 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!
Laureta,Eva felicitari pt bebei sanatosi!!!!!!

Kid ca sa fiu sincera nici eu nu stiu de unde atata curaj pe mine,cred ca in fine incep sa ma maturizez.Am ajuns la concluzia ca eram prea hotarata spre cezarina si ca poate nici asa nu e bine,pana la urma tine de destin cum o sa nasc,ca poate ma hotarasc eu sa nasc natural si bebele nu e intors sau faze de genul asta...asa ca am hotarat sa o iau mai moale si am in vedere ambele optiuni...o sa merg pe varianta vazand si facand.Cu epidurala am zis ca daca tot fac efortul sa nasc natural poate pot rezista fara ca sincera sa fiu are si ea destule riscuri si poate reusesc sa o evit.dar ti-am zis ma las in voia Domnului si vedem atunci ce si cum...sotul a zis ca-mi cumpara trusa sa fie just in case.Mie de nasterea naturala cel mai urat imi e de epiziotomie,am eu niste pitici pe creieri legati de ea pe care incerc sa-i depasesc intreband toate cunostintele daca se justifica frica mea.Pana acum m-au linistit si au zis ca e ok dupa ce se vindeca....
Oricum eu astept sa se declanseze nasterea,merg la spital si vad cum sta treaba si daca mi se pune piticul il implor pe Tutu sa ma opereze ca acum nu cred ca ma lasa sa mor de inima nu??????Dar parca vad ca planul de acasa nu se potriveste la fata locului.....hai ca m-am intins ...

Sunt unele fete care lipsesc si vreau sa stiu de ce:Monica,Piolica,Bitza si acum nu mai imi amintesc dar se stiu ele care sunt.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput