Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eva ma bucur ca nu sunt probleme cu colul !!! Felicitari.

Multumesc pentru incurajari si pentru informatii. O sa mai intru si eu sa citesc dar astept cu nerabdare sa merg la echo din sapt 32. Nu stiu sa iti spun daca la noi e uni sau bilateral ca vad ca nu a scris nimik de genul asta in foaie...

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eva felicitari pentru colul 'beton'
Andreea am vazut si eu pozele, super hainutele si camera, Mikul meu va avea si el un dulapior frumos de bebe, dar mult mai mic decat al bebelinei tale , cand il monteaza tati va pun poze sa vedeti

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Babytza, nu te ingrijora. Doctorii se simt datori sa puna raul in fata, ca sa nu fie acuzati mai tirziu ca n-au vazut. Oricum, cel mai important pentru bebe e sa fii tu senina si optimista.

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nusha, citeam la capitoluul trecut cum ai luat decizia de a lua in considerare si nasterea naturala! Te felicit, foarte inteleapta optica! Eu asa zic! Cezariana poate fi o alternativa de genul "in caz ca...", dar daca totul e in regula de ce sa nu incerci natural?! Imi place cum gandesti.
Plus ca mi te si imaginez cum mergi tu in camera lui David in fiecare seara si "rascolesti" prin lucruri si jucarii, esti fff simpatica si emotionanta!

Babytza, CD, multumim

31+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 58 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog, unde pot sa fac o ecografie buna in Bucuresti. Eu pina acum m-am dus la Dr. Meclea de la Sanador, dar din motive pe care le-am expus aici, parca nu ma mai trage inima sa ma duc la el.

V-am tot auzit vorbind de Iosup - el e la CMU, nu? La care dintre clinici trebuie sa sun ca sa ma programez? Eu am incercat la numarul acela scurt si am inteles ca 3D/4D se fac numai la clinica de la Arcul de Triumf.

Oare pentru eco de 32 sapt trebuie 3D sau merge si 2D?

Hai - lamuriti-ma si pe mine, va rog. Eco 32 saptamini, la un medic bun, care sa nu fie Dr Meclea.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nushulica felicitari pt bb ok

babytza m-am intristat cd am citi de bb tau ce pbleme are. eu sunt sigura ca se vor rezolva cumva , chiar si dupa nastere cum a zis eva.

eva felicitari pt colul beton. daca nu vrea sa fie bb fecioara, balanta ce are ???

va las
vbim maine

astept vesti si de la laureta dar le voi vedea maine

bitza mai traiesti ?

noapte frumoasa

34+

AMR 42 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Nu dati cu pietre am mai dat o comanda LR, aia cu caruselul si niste adidasi haiosi marimea 20 sper sa nu fie uriasi
Aveti idee ce cadou as putea lua unui cuplu care pleaca definitiv din tara?Nu am nici cea mai mica idee si maine seara trebuie sa il iau...sa nu fie nici voluminos...ca pleaca oamenii peste mari si tari...sa fie si pe post de amintire...please, orice idee

30s

Mergi la inceput

CD27 - pai eu as zice sa fie ceva romanesc, sau care sa le aminteasca de tzara. du-te la Muzeul Tzaranului Roman sau la Muzeul Satului (acolo sigur e ceva magazin) si vezi ori ceva mic din ceramica de Horezu, ori o icoana...

poze

Mergi la inceput

nausica, ideea e super, sper sa mai gasesc deschis maine dupa munca, daca nu..poate gasesc un magazin care sa aiba obiecte din astea, merci
ma bag la tv ca sunt singurica deocamdata, sa fiti cuminti burtici si ne vedem dimineata la un suc, inainte sa ma apuc de munca

30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Eva, CD multumesc.
Nausica pe Iosup il poti gasi mai degraba la clinica Fortis unde e si mai ieftin decat la CMU, nu am numarul la indemana dar da-i un search pe DC si trebuie sa il gasesti ca s-a mai discutat despre el. Din ce au mai zis pe forum mamicile cu experienta la 32 saptamani nu e musai sa fie 3D-4D decat pt impresie artistica, masuratorile oricum se fac toate in 2D. Ecografisti buni sunt multi, cei mai renumiti sunt Pop, Herghelegiu, Iosup.. nu am dosarul de sarcina cu mine ca iti spuneam numele celor la care am mai facut eu eco la Sanador, parca Nedelcu o chema pe dr. si la Euroclinic. De asemenea la CMU am fost la dr Craioveanu si dr Adela Dinu, ambele destul de ok.

32+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput