Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

musette daca voi gasi ceva ce mi se pare ok,asta cand ma voi apuca de facut sapaturi prin magazine, promit sa te anunt!

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu va doresc o seara minunata, ma duc in patut la tv.

maryb 25+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andreea_and am vazut pozele cu camera ..ff frumoasa si toata albamai putin covorasul,tare dragut.
musette esti totala

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nushu parca ai pus o intrebare mamicilor de bb2 cum vor naste. Eu vreau tot natural si fara epidurala. Si se pare ca asa o sa nasc daca nu apar probleme pe ultima suta de metri. Bebe e cu capul in jos si cordonul e ok.

Nu a fost foarte usor, dar vreau sa nasc tot natural. Dar sa sti ca oricum descrierea nasterii este foarte diferita de la o mamica la alta. Si e valabil si pentru cea naturala si pentru cezariana. Depinde de fiecare cum trece prin momentele alea...

Curaj mamico !!!!

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

mary o seara placuta

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ne-am intors si noi de la doctor. Col inchis, ca de obicei expresia "beton", aparent e fff etans, lung si tare! Mi s-a spus clar ca puiul meu nu prea are sanse sa fie fecioara, dupa cum arata colul! Asadar, ma astept sa nasc in jurul datei de 20 septembrie, eventual dupa!
Mi-a luat culturi de col pentru streptococi si alti crocobauri, vad eu saptamana viitoare rezultatele, si la inceputul lui august ma prezint pentru analize de sange si urocultura + sumar urina!
Cam astea vestile noastre! Ma ingrijoram eu ca pleaca in concediu dar se pare ca nici o sansa sa nasc eu mai devreme! Ramane de vazut ce hotarasc Dumnezeu si puiul meu !

Nu am citit din urma prea mult, dar am citit de babytza! Draga mamicuta, sa stii ca eu mi-am bagat mai demult nasul pe net in leg cu problema asta, citisem ca e frecventa la baieti si in paranoia mea m-am informat. Stiu ca e problematic daca e mai mare de 7mm dilatarea bazinetului, daca e mai mica e in limite fiziologice. Poate fi la 1mm, de ex, faptul ca are urina in rinichi neeliminata, daca insa e mai mare dilatatia, acea pata neagra care se vede la eco nu mai este urina ci chiar o dilatatie! Vezi ca si pe forumul DC gasesti subiectul pielectazie si citesti la alte mamici cum s-a rezolvat problema fie pana la nastere, fie dupa nastere, in primele 6 luni cu antibiotic. De obicei problema e unilaterala. La bebe tau apare bilateral? Oricum, sfatul meu stai linistita! Este o problema destul de frecventa cu remedii certe!

Uite un link unde ti se explica leg cu amnioceteza!Eu incerc sa te calmez, sper sa nu iti dau alte idei aiurea! Acolo scriu mamici care au trecut prin asta! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60758&SearchTerms=pielectazie

31+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 58 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

musette esti tare!!!

babytzastiu ca difera nasterea de la o mamica la alta dar vreau si eu sa mai aud pareri de la mamici care au mai trecut prin asta si stiu totusi cu ce se mananca merci de incurajari

evafelicitari pt colul tau beton!!!lasa ca e bine daca sta luca mai mult in burtica, chiar azi mi-a zis dna dr ca fiecare zi in plus in burtica inseamna f mult pt bebe, asa ca sa nu-i grabim sa iasa!!!

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva felicitari ptr colul 'beton',sa stea Luca acolo in burtica la mami cat trebuie

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Multumesc mult de aprecieri gargaritza, babytza, Nushulica, Musette, Laura. Inca nu e terminata camera, mai avem de pus 2 etajere, vreau sa decorez peretii cu stickere ca sunt prea goi si albi, n-am gasit inca perdele pe gustul meu si mai trebuie sa iau un fotoliu, balansoar, ceva pt alaptat. Dar am promis de mult poze si am zis ca merge sa pun si asa, in stadiu intermediar. Toata mobila e luata din ikea, inclusiv patutul si covorul. Covorul l-am luat de la raionul de copii si e foarte foarte moale si e 100% bumbac, antialergenic si anti nu stiu ce, oricum e safe pt copii.
Gargaritza patutul a costat 275ron fara salteluta, pe asta am luat-o de la baby comfort.
Musette si inca nu ai vazut toata colectia de pisici. Nu cred ca mai vei avea timp de o pisica cand va veni Luca ca iti ofeream una mica salvata de la caini acum vreo luna .

Edit: Eva felicitari pentru vestile bune!!

32+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nusha, Laura, Andreea_and, va multumim si

Andreea, am vazut camera Minei, e fff frumoasa si hainutzele la fel! Sa le stapaneasca sanatoasa micutza!

31+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 58 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput