Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Incerc sa nu imi fac grji prea tare, mai ales ca nimik nu e sigur pana nu se naste bebe...o sa dau toate gandurile negre deoparte si o sa ma bucurde miscarile lui bebe care parca vrea sa ma linisteasca...

Andreea Vazut poze !!!! Super camera si hainutele sunt delicioase....Ce imi place sa le vad asa micutze...

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

babytza eu zic sa ceri parerea si altui doctor..poate patesti ca mine cu inimioara la bebelina...si defapt sa nu fie nimic grav...nebuni dinastia de doctori sunt cu duiumu.iti tin pumnii ca totul sa fie bine cu bebe

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

gargarita eu am fost plecata din bucuresti cateva zile si cand m-am intors am scris cateva mesaje aici dar am cam trecut neobservata...asa ca nu am mai scris...si oricum doar seara mai pot citi si eventual scrie ca de la servici nu mai pot. Si eu si bebe suntem bine, suntem activi, azi mai slabut dar sunt convinsa ca maine o sa fie din nou tare activ bebele meu. In rest, trebuie sa ma apuc sa cumpar si eu pentru bebe ca pana acum nu am cumparat absolut nimic.

andreea_and

maryb 25+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Multumesc mult toate mamicile.

Nu ma sperii eu asa usor. bb e bine si nu o sa fie probleme. Sapt trecuta incurajam eu o mamica cu aceeasi problema si spuneam si eu ca am o prietena careia d Pop i-a spus sa fie pregatita sa opereze baietelul la nastere ca sunt probleme cu rinichii si nu a fost absolut nimic cu baietelul. Are acum 6 anisori si este perfect sanatos. Si era renumitul Pop, asa ca.... Bine ca nu sunt alte probleme...

Valentina 29 + David

poze

Mergi la inceput

mary nici eu nu am cumparat absolut nimic...urmeaza sa o fac...dar nu stiu cand voi incepe...abia astept sa am si eu primele hainutze pentru bebelina

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

babytza nush ce sa-ti zic, m-am intristat si eu cand am citit vestile astea...imi inchipui ce e in sufletul tau, dar incearca asa cum ai zis si tu sa arunci gaandurile negre ca oricum nu-i fac bine lui bebe poate e o greseala sau poate se poate rezolva pana la nastere

mie mama mi-a zis acum cateva luni cand eram si eu agitata nush cu ce in legatura cu bebe sa nu-mi mai fac atatea ganduri neegre sa fac o cruce mare si o rugaciune ca ele pe vremea lor nu mai faceau eco si uite ca a nascut 5 copii toti sanatosi!(bine, mai putin la cap vreo 3 dintre ei, dar...)

capul sus si trimitem pupici tizului!!!

musette nu stiu inca daca fara epidurala, de fapt nu stiu nimic dar oricum dupa ce ma documentez daca ajung la concluzia ca ma va ajuta epidurala sigur voi face

dar tu esti de--a dreptul sadica cu tine!!!ia totusi trusa s-o ai in caz de ceva ca daca n-o folosesti o dai la alta mamica fara pb

multumim tuturor de felicitari!!!

lauretaaaaa hai cu vestile mamico!!!

andreea_ and ce camera frumoase are mina deja!!! bei deci copiii nostri o sa fie imbracati la fel cu hainute de pe LR mai bine de jumate din bodyurile care le-am vazut la tine le are si david al meu inclusiv ala cu pink lover

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andree and am vazut pozele.sa le luam pe rand:camera Minei e delicioasa,imi place mult covorul de unde l-ai luat?
Lucrusoarele iarasi sunt super dulci!
Iar acum am vazut si eu colectia ta de animale.....nu pot sa-ti spun ce m-au incantat pisicile mai ales cea care doarme in tavita de acte....e mortala....imi e asa dor de o pisica dar nu stiu cum sa-l conving pe sot sa luam ca pe el il deranjeaza cel mai mult parul.

gargaritza eu nu gasesc perna de alaptat perfecta,am vazut o gramada de modele si tot nu sunt multumita,ba una e prea tare,ba una e prea moale ba una e prea scumpa....gasisem una nu costa decat 3 milioane....am zis pas totusi e o perna....mai caut daca gasesti ceva sa ma anunti.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

babytza asa te vreau, cu capul sus

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Maryb nu fi suparici, se mai intampla. Nu o lua personal. Suntem aici sa ne ajutam la nevoie si sa ne sfatuim cand e cazul. sunt convinsa ca nu a fost intentia nimanui sa te simti ignorata. NU te mai enerva pentru lucruri atat de marunte.Se agita bb degeaba...

Din fericire suntem un grup in care vestile bune predomina si atunci cand apar probleme totul se termina cu bine....Sa dea DD sa fie asa pana cand ne vom tine toate ingerasii mult doriti in brate.

Valentina 29 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nushu ma dau eu acu viteaza dar sa ma vezi atunci....m-am gandit sa-i zic sotului sa cumpere epidurala pe ascuns eu sa nu stiu de ea si daca am nevoie sa o scoata daca rezist fara sa o lase ascunsa dar acu ce fac ca si daca face asa eu stiu ca a cumparat-o....hai ca nu sunt intreaga la tartacuta....ma duc sa pap ceva.va pup pe toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput