Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

URAAAAAAAAAAAAA...AM SI EU O STELUTA...

Ioana34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CLABUR, RALU
SUNei...nu am eu incredere. la clinicile particulare poate da, da nu stii ce e pe la NOI pe aici. oricum nu ma mai gandesc la asta acum.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANDREY felicitari pentru stelutza.
ce-i cu atatea dureri, soro? pai din cate stiu eu , esti ultima la odisee, chiar dupa mine, ce faci? si tu ma parasesti? stai tranchila si asteapta-ma.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna seara!
am si eu o intrebare........cat se poate pastra la frigider laptele muls?

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Estrella uite o agitata pt tine . Sa fie bine-bine maine si sa ne aduci numai vesti bune!

Claudia sper ca nu te-ai suparat. Eu sunt convinsa ca totul va fi bine. Esti pe maini foarte bune iar spitalul arata foarte frumos!

Ioana uof, ce de dureri mai ai si tu, puiule! Imi pare rau!

Ella parca tu intrebai de nasuc. Daca fornaie, sa-i pui ser cu o seringa fara ac. Il tii putin inclinat ca sa nu i se duca serul in gurita si ii pui. Daca ai si aspirator nazal totul devine mult mai usor. (la a mea nu ies mucisorii fara aspirator, oricat ser as pune).

Ruxi hai ca o sa fie bine si la tine. Stiu eu!

Pup fetele...plecam sa plimbam maimutza!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna si de la noi

Fetelor din pacate noi nu putem sa il ajutam material pe bb Darius.Am strans tare cureaua de cand a aparut scumpetea de printesa in viata noastra.Cheltuielile sunt mari din pacate si planurile noastre multe.Va asigur in schimb ca sunt alaturi de Camy la fiecare pas cu gandul si sufletul,si ma rog pentru Darius.Ma simt foarte rau si stranjenita si din acest motiv am si amanat sa va spun...

Noi suntem bine,doar ca Timea are colici nasoale saracuta,ii dau Sab Simplex de 3 ori pe zi cate 10 pacaturi,dar tot are pe parcursul zilei.Avem deja aproape o lunita si crestem vazand cu ochii.
O sa pun vreo 2 pozici noi.

Anaxena,cu intarziere iti urez si eu La Multi Ani!Multa sanatare tie si frumoasei tale familii!

Mada ma bucur mult ca printesa papa mancare gatita.Keep it up!

Felicitari noilor mamici si bafta fetelor care urmeaza sa-si vada comorile.Pentru cele care mai au de asteptat,profitati din plin de burtici,pentru ca,desi o sa va cunoasteti puiutii si o sa puteti in sfarsit sa-i tineti in brate si sa-i alintati,va fi si greu,si o sa va lipseasca enorm de mult burtica.Pe mine uneori ma apuca nostalgia ce mult imi lipseste.Imi vine chiar s-o mangai si numai dupa aceea imi dau seama ca nu mai e acolo

Va pupic pe toate

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

noi ne-am intors de la Buc depresata rau de tot mai sunt: n-am gasit nimik si am cutreierat 2 mall-uri si Maria a fost asha cumintzica!!

concluzie: cu ce ma imbrac eu diseara??ca din ce aveam nimik nu ma mai incape si se vede burta de la 1km..concluzie: depresie

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
citat din mesajul lui clabur

De fapt eu am vrut sa nasc cu dl dr Herghelegiu si sincer ma atrage sistemul privat.

Am o experienta neplacuta vis-a-vis de spitalizarea la Constanta cand am nascut-o pe Ania.

Nu imi este teama. Stiu ca totul va fi bine.

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

buna
cu cine ai nascut la cta ? ca ma faci curioasa
si eu sunt tot din ct si am nascut o data la judetean (cezariana) dar nu am avut asa pbleme mari

34+

AMR 40 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna fetelor,
Nu am intrat de mult, am fost tare ocupata...cu trebi, depresii, smulgeri de par...soacre isterice, nepotzei dragalasi si galagiosi.(de 17 ani)......samd.. O viata linistita, calma si relaxanta....
Cristina...esti o scumpa ca ai intrebat de mine..... Sunt pe aici.... inca nu am murit....dar nici mult nu mai am...
Sunt up and down intr-o depresa... Cand cred ca am scapat de ea...pac, apare altceva sa ma bage cu capu' la fund.... Dar, lasa ca reviu io cu forte proaspete..... Bebelina avea 2400g la 34 saptamani, acum avem aproape 36 saptamani(lunea asta) si sper ca s-a mai marit.....ma duc la dr saptamana aviatoare....poate ne vorbim si de o data a cezarienei...
Sor-mia Diarux era si ea intr-o depresa.....mai ca ne luam de mana sa ne-aruncam in mare....
In primul rand vreau sa felicit mamicile cu bebei la purtator, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Ce se mai stie de bebe Darius si Camy? Sper din tot sufletul sa isi revina.....
Va las acum.....voi reveni, sper, curand.....cu toane mai bune...sa nu va frec pe voi cu depresa mea.
Va pup...
O sa schimb si semnatura data viitoare.... am 36...ca sa stiti...
Pup u.

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

35+ cu bebelina
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna seara!!!
Abia acum am reusit sa ma dau si eu jos putin din pat..nu ma simt deloc bine, ma doare burta ca la CM si mi-e tare frica ca nu stiu dcand sa ma duc la maternitate, si daca tb sa ma duc..si daca ratez mom...si daca se intampla ceva daca nu stiu cand tb sa ma duc?
Ma rog..nebuneala de femeie gravida...
ESTRELLA nastere usoara!!!!
RUX ia nu mai stresa tu baietul cu toate temerile astea, va fi ffff bine, ai sa vezi
MONALAC ai grija sa nu fi facut vreo toxiinfectie alimentara, ce ai papat? Hidrateaza-te si stai linistita cat poti
ANAce fete faine sunteti!!!Distractie maxima in club, te invidiez!!!Cine sta cu Maria?
SUNplimbare placuta...nu am inteles de ce un sg copil?daca tot ii faci frumosi...nu ar fi pacat?
MADA eu ti-am spus de mult ca ai fata mare si desteapta, acum daca papa si mancare gatita...ce mai ..spor la smotru!!!
IOANA sa nu fie de la vreun curent ceva durerea asta de spate...stai cumva in bataia AC ului?sau rinichii...zic si eu asa...sper sa iti treaca cat mai repede
Ma duc iar la pat...acum tare as vrea sa mai tina pana marti cand merg la dr., ca a inceput sa ma ia frica
PT DARIUS

38 si

CLARA ANDREEA

AMR10 zile

Mergi la inceput