Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna !
A m intrat sa va salut si sa felicit toate proaspetele mamici!
Imi pare rau ca nu imtru mai des dar de asa e cu copil!
Alex e cumintel doarme si mananca!Acum are coliciImi e asa mila de el se strange de burtica si plange,iar eu din pacate nu il pot ajuta cu nimic.
Pediatra nu mi a dat nimic ptr colici,zice sa am eu grija ce mananc
Am si eu o intrebare ptr voi mamici de pepenasi ...voi in afara de lapte mai dati ceva la bb ei sa bea,apa ,ceai?
Duminica viitoare venim in Romania,sper sa i placa lui Alex!Sper sa doarme in masina cea de nu ,am incurcat o!
Profit ca doarme si ma duc sa fac un dus!
Va pup pe toate si astept raspunsul vostru!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nu stiu ce am,dar ma simt groaznic...m am deranjat la stomac,dar in asa hal de fac numai apa,am stari de voma nasoale si nu ma pot tine pe picioare,ma simt sfarsita.ce naiba oi avea?

bebe codrin e ditamai flacaul,se schimba pe zi ce trece si e un grasunel,desi mananca in continuare la fel de putin...si noaptea doarme....pai sa tot cresti copii ca el,cris pana la 2 ani n a dormit o noapte de la cap la coada...oricum,din 3 in 3 ore ma trezesc sa i dau biberonul...cred ca s a acumulat oboseala,ca n am mai dormit de nu stiu cand mai mult de 2 ore jumate legate..ma duc sa ma intind ca mi vine sa vars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dia eu ii pun ser in nasuc cu o seringa fara ac de 2 ml. E bine sa-i pui ca se mai strang mucisori.

La buricel eu i-am mai dat cateva zile cu alcool si baneocin pana cand am vazut ca s-a vindecat (mai ramane ceva pe-acolo dupa cadere).

De baut ii dau ceai baby drink si o masa de formula caci ziua nu prea avem laptic

Estrella bafta maine!

Ana si eu am o luna de la nastere si tot asa cu lochiile....ba nu am nimic, ba lochii cu putin sange..... Se curata treptat uterul....

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Diarux stai linistita ca daca este cazul de cezariana se fac aceste analize in regim de urgenta din cate am inteles de la alte fete care au fost nevoite.

Ce mult as fi vrut si eu sa nasc normal......

Capri am activat PM-ul (cred). Si apropo... eu la prima fata am folosit Gripe pentru colici. Pediatra mi-a spus sa ii dau de trei ori pe zi, ca un tratament chiar daca are sau nu colici.Iti spun cu mana pe inima ca nu stiu ca sunt alea colici. I-a mers foarte bine Aniei cu acest sirop pe baza de marar. Dar cine stie....poate o sa aflu la Ilinca cum este cu colicii. Sper sa nu.

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bag si eu nasucul...
N-am apucat sa citesc din urma, mai stiti ceva de bb lui Camy?

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Hellooooo

In sfarsit reusesc si eu sa intru. Am reusit sa recuperez tot din urma.
Multumesc fetelor pt. urarile de bun venit acasa, multumesc mult Ruxandra pt.poezica.

Noi am reusit sa facem urmatoarele: refuzam sfarcurile, furia laptelui, ragade, dar au trecut aproape toate si nimic nu mai conteaza cand o tin in brate langa mine si vad ce mutritze face.

Buricutzul inca nu i-a cazut- asteptam cu nerabdare momentul, are ceva colicei mici si rai pt. care ii dau Debridat, dar e un copil minunat! Si are cel mai frumos zambet de pe lumea asta!!

Bun venit si de la mine noilor pepenashi.

Ma rog si eu alaturi de voi pt. bebe Darius.

Pupicei tuturor

Ralu
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Ada felicitari! Sa fie Alexander sanatos si papacios!

Anutzo ce gagici faine sunteti voi doua! Distractie placuta diseara!

Ella va tin pumnii sa aveti un drum usor spre Romania. Eu ii mai dau sab simplex si un ceiut anti-colici de la humana, dar foarte rar. Incercam sa ne descurcam...pe uscat! Si mi s-a spus sa mananc orice...

Mona suna cam nasol ce povestesti tu acolo. Ai mancat ceva din comert, de care nu esti sigura? Sanatate multa multa!

Ruxi in caz de cezariana se fac analizele in sistem de urgenta. La mine asa a fost, s-au repetat toate repede-repede! Ma bucur ca bebelinul e bine, putzos si sanatos!

Claudia tu de ce vrei sa nasti obligatoriu la Euroclinic? E doar o intrebare, sa nu te superi pe mine. Tin pumnii sa ajungeti cu bine cand o fi si bebe Ilinca sa fie sanatoasa tun!

Madutz bravo bravo pt Ari! Sa pape numai asa de acum!

Diana ooo, ce baiat maaare! Felicitari din suflet! Tu ce ai? Mie-mi lipsesti, sa stii...

Noi am ramas iar singurei, blanosul si ai mei au plecat spre Tulcea. Intalnirea a fost relativ neutra...adica a latrat nitel la patutz, isi baga boticul printre gratii sa miroasa, ma ruga sa-l iau in brate sa vada ce-i acolo...Venea in dormitor doar cand plangea Galu, in rest nu era interesat.:)

Am fost si la tuns si am facut baiatul gigea, i-am certat pe ai mei pt ca l-au cam balenizat:), ne-am pupat de ne-am rupt (e totusi putin mai rece cu noi...ceea ce parca mi-a intarit ideea de a ramane la un singur copil:) ). In fine, pana peste 3 saptamani, ne-am umplut sufletele de el.

Acush ma'c sa hranesc galuscoasa care pare sa se trezeasca si apoi poate-poate dorm si eu o ora cu ea. Daca o vrea. Daca nu, nu-i nici o problema, rezistam pana diseara!(aseara am stat de povesti cu ai mei pana in creierii diminetii si somn cam pauza. dar asa bine a fooost).

Pup fetele!

p.s. Darius ma rog pentru tine, puiule!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am ajuns si noi acasa de la plimbari Ari face nani noi profitam sa papam ceva si apoi avem program de smotru curatenie genrala apoi baitza la fete si apoi odihna, deci avem o dupa amiaza plina.
Cu lohiile si la mine e la fel trec mai revine putin iar parca trec iar mai revin si tot asa.
Carisma si noi cand am fost la sptal tipau femeile pe acolo de zicea si Flo si-a facut griji ca ce tare am sa urlu si eu da eu nu am ulrta chiar deloc cand iesea capul am mormait pe acolo am incnit asa si cand a iesit cu totul ca am simtit eliberarea aia si nu imi venea sa cred ca am nascut eu natural fara nimic pt durere, dar nici urma de urlat. Si pe mine spre deosebire de fetele care au zis ca s-au simtit bine ca au tipat eu ma concentram pe impins si respirat ca daca tipam nu mai reuseam sa imping, deci eu am fost tacuta.
Acuma depinde de fiecare persoana vezi la fete a functionat la mine nu.
Mona uff mai oare e de la oboseala si de la caldura? Sau poate ai mancat ceva ce nu ti-a priit. Sper sa te simti mai bine cat de repede.
Ella da eu ii dau ceai la fata, ceai de musetel de la milupa este si la voi in italia ca imi mai trimiteau cumnatele mie.
Ada felicitari ma bucur f mult abia astept sa veniti acasa sa vedem poze si sa auzim povestea.
Estrella bagam majortele in actiune:

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

De fapt eu am vrut sa nasc cu dl dr Herghelegiu si sincer ma atrage sistemul privat.

Am o experienta neplacuta vis-a-vis de spitalizarea la Constanta cand am nascut-o pe Ania.

Nu imi este teama. Stiu ca totul va fi bine.

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Fetele am intrat si eu sa va salut,nu prea pot sa stau la povesti cu voi ca se pare ca starea asta de rau pe care o am de cateva zile nu mai vrea sa treaca,sper totusi sa depasesc momentul si sa ma pot ocupa si eu incet de treburi(spalat,calcat,smotru).
MONA sper sa te faci si tu bine cat mai repede.
ESTRELLA bafta maine.
ANA distractie placuta diseara.
SUN felicitari ptr intalnire.
Felicitari proaspetelor mamici.
Am si eu o intrebare:Ma doare spatele jos ca si la cm,e o durere continua care nu trece nici cu nospa nici cu scobutil si nici cu statul in pat.A mai patit cineva asa?

Ioana34+

Mergi la inceput