Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

Nu stau mult ca iar plange matza mea dependenta de san!

Am intrat sa raportez pierderea buricului si sa va intreb daca tre sa continui sa-l dau cu alcool si daca da, pana cand?

Aa si inca ceva: voi cum ii puneti ser fiziologic in nas? Ca ar trebui sa-i pun si mi-e cam frica...please .

Azi a reusit performanta sa se intoarca singura pe burta sa se impinga din talpi in sus si sa se intoarca inapoi intr-o parte. Tare sunt mandra de ea.

Azi tati ne-a taiat gherutzele in timp ce mami ne tinea ocupate cu tzitzi...

Gata, fug ca plange "drujbitza" - ii zic asa pt. ca face ca o drujba cand plange.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Hello!!!

Mie imi merge la fel de prost netul. Mersi mult Anka, ieri am uitat sa te si sa iti multumesc ca le-ai anuntat pe fete.
Am intrat scurt sa va spun ca maine dimineata noi plecam spre spital si tot in cursul zilei de maine voi avea si operatia de cezariana.
Asa ca... va pup pe toate si aveti grija de voi!
O voi anunta pe Anca, ca sa va dea de stire!!!

vA PUP!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CLABUR, MARINA multumesc mult pentru lamuuriri.
Dotorita mea pare destul de preocupata, dar cred ca nici nu vrea sa ma ingrijoreze. pe 4 cand merg la control, o intreb si vad ce zice. sper sa fie bine.
da la streptococul asta e vreun simptom? ca am citit la fete, da sa mor daca mai tin minte . oare sunt cu capu'?
CLABUR cred ca intr-adevar pentru cezariana sunt analizele alea.
eu ma intreb acum (ca tot veni vorba), daca treb sa fac cezariana de urgenta sau ma rog, neprogramata, cine si cand imi mai face analizele astea? ca nu cred ca e timp.
Gata plec de aici ca se vede ca sunt deprimata, am inceput sa pun multe intrbari aiurea.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Estrella, bag repede agitatele:

Nastere usoara si bb sanatos!

Ruxandra, nu ai nici un simptom la streptococul b. Iti eise la analizele recoltate din col.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Dia este foarte tare miruna ta ca deja se intoarce. Felicitari pentru progrese.

Estrella iti tinem pumii maine. Asteptam vesti...

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Dia, si noua ne-a cazut buricul de cateva zile, si ii mai dau cu alcool de 70 grade si cu baneocin. Luni mergem la pediatru (facem 2 saptamani) si o sa intreb pana cand continuam asa.

Sun, ti-a sosit blanosul? Cum a reactionat la vederea Teodorei?

Noi am avut in sfarsit o noapte mai buna, adica de la ora 2 incolo a supt la 3 ore si intre a dormit, pana la ora 11:00. Acum am papat iar dar nu vrem sa mai adormim, scriu cu ea pe genunchi.
Pana la ora 2 nopatea era clar ca ne chinuie burtica, desi am luat SAB Simplex. La Matei asta mergea, la Ilinca parca nu da aceleasi rezultate. Ma gandesc sa cumpar si Bonisan, sa vedem cum ii merge cu ala. Si in sfarsit nu am mai varsat jet, dar e drept ca am reusit sa ragaim muult mai des si mai eficient ca pana acum. Se pare ca nimerim "butonul" de ragait aproape de fiecare data .

Mai, si v-am spus ca Ilincutza face gropitza in obrajorul drept ? E asa dulce . Trebe sa-l pun pe tati sa ne mai faca poze cu gropitza si cand zambim.

pup you all,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Am si eu o intrebare: care este parola de la mailul comun sau de unde pot sa o iau?

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Dia, eu nu i-am pus inca ser fiziologic in nasuc. Si acu ca spusesi, imi dau seama ca nu am pipeta cu ce sa-i pun. Picura cu o seringa, daca ai prin casa. Pe Matei il stergeam cu o compresa sterila rasucita muiata in ser, pe care o bagam un pic in nasuc (parca asa faceam, sper sa imi amintesc corect ). Dar nu stiu daca asta e cea mai buna metoda...

Mergi la inceput

Clabur, activeaza-ti pm-ul si ti-o trimit eu.

Mergi la inceput

Anka, am promis ca revin cu detalii despre programul copiilor.
Pai, nu prea am ajutor, asta e problema. Mama face putine si fara prea mult entuziasm. L-a dus pe Matei la inot, mi-a mai facut cate un compot sau ceva de mancare (dar nu ce trebuia, mi-a facut tocatura ). Cand i-am zis sa se joace si ea cu Matei, a replicat ca ea nu stie sa se joace . I-am zis sa-l scoata in parc, ca eu nu puteam, Ilinca avea cateva zile, a zis ca el nu vrea. Pai, da, el vrea la calculator, dar daca il duci, o sa-i placa, dar trebe sa stai dupa el, sa-l dai in leagan, si asta ei nu-i convine, ca face efort. No comment...
Iar tata-sau, tot la calculator ar sta, asa ca na exemplul (chiar se cearta intre ei pe tema asta). Plus mancatul la televizor, tot exemplul negativ de la tati . Tati nu le prea are cu iesitul in parc si miscarea, e genul care "s-a nascut in masina".
Eu cu Ilinca termin seara si dupa 12:00, ca atunci imi mananca. Matei nu se culca pana atunci. Il pun in pat inainte sa-i dau Ilincai san, si el se scoala si vine peste mine din nou. Asa ca ziua se scoala si la 11:00 si iaca tot programul e VARZA. E drept ca si orele de inot au fost aiurea, pleaca la ora 13:25 (cand nu vrea sa manance de pranz) si vine dupa 15:30, cand iar nu vrea sa manance. Si ajunge sa manance pranzul dupa 17:00 . Insa de luni bazinul se inchide, asa ca o sa vedem cum reglam orele.
In plus, sper ca peste 2 saptamani sa plece mama cu Matei o saptamana la tara la Rucar, si acolo sa-si revina de tot cu programul de masa si somn.
Si noi inca nu am iesit cu fata la plimbare, am tot iesit de nevoie pe la doctori si analize, dar nu plimbare in carutz. Poate azi-maine sa reusim si asta, si atunci il iau si pe Matei in parc cu noi. Numai ca nu stiu daca o sa pot sa-l dau in leagan (ca el are un fix cu asta cand e in parc) daca voi merge numai eu.

O sa reusim noi sa ne revenim si sa intram la un program pana la urma, dar acum la inceput e mai greu...

Gata, nu mai pot sta.

pup you all,

Mergi la inceput