Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

pt bebe DARIUS!!!

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 23 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEEE, chiar daca e mai tarzior.
am venit de la medical test. azi a fost aoribil acolo. ca intram unuii peste altii, spatiu mic, sange din plin, si cum eu sunt mai sensibiloasa...dati-va deama!
INTREBARE: care e diferenta dintre sumar de urina si urocultura? am eu o vaga idee, dar ca sa stiu. I-am cerut medicinistei de familie sa imi dea trimitere pt urocultura , ca am zis sa vad si eu ce e cu streptococul asta B. si ea mi-a dar sumar de urina. Daca iese bine sumarul de urina, e obligatoriu sa ai fac urocultura? adik se poate vedea si la sumar o astfel de infectie???Nu i-am mai spus si ei ca am citit pe forum, ca ma enerveaza ca tot imi zice sa mai las netu'.Ce treaba are ea daca eu vreau sa fiu informata?

VIO eu sper sa nu ramanem numai noi doua aici pana la sf lui august!!!!Vad ca ne-a abandonat si CRIS...

TECKY pai mie ieri mi-a zis doctoresa de asta cu vaccinul. si am mai citit si pe forum aici

ANACO si eu sper sa nu fie nevoie sa il fac...

am vazut ca sunt vesti de la ADA_S. daca nu mi-am pierdut exercitiul, sa prestam poezica de rigoare.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

sa vedem ce a iesit:

ADA_S este la rand,
sa-i pastram si ei un gand.
Greu am mai gasit ceva
despre-activitatea sa!

Jucarii la baietel
a ales ea, fel de fel.
De 3 ani n-a mai fumat,
bravo ei ca s-a lasat!!!

In Ungaria-a nascut,
cezariana a facut.
Si-acum are baieti,doi!
O mai asteptam la noi!
Ii uram sa ii traiasca
si cu ei sa se mandreasca!

AMR 5 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Felicitari Ada! Bine ai venit bb Alexander!

Anaxena, arati superb ! Esti gagica de gagica, zau! Cred ca daca mergi diseara cu fetele in club ai sa frangi ceva inimi ! Nu te mai necaji ca nu ai avut tort si alte alea, o sa te distrezi diseara pe cinste, sunt sigura!
Cu lohiile, si eu patesc ca tine, doar ca eu am vreo 11 zile de cand am nascut. Ba curge cate ceva, ba deloc, iar de doua ori (intre care si aseara) am facut balta.
Cu greutatea, din +14 acum am +6, deci am dat 8 kg jos in 11 zile.

Mada, felicitari pentru Ari! Mare realizare cu papatul de mancare gatita!

Carisma, si eu am tipat la nastere, dar numai la expulzie. Mie mi se pare mai usor sa impingi cand tipi, exact ca la halterofili , asa ca nu m-am jenat si am fost ca o "fiara" , cum mi-a recomandat si doctorul de altfel, fix cand s-a vazut capul. In rest, toate orele de contractii nu am zis nici "pis". Acum nu stiu daca s-o fi speriat cineva de mine . Oricum, tipetele au durat cateva minute maxim.

Mai, plange fata, asa ca ma intrerup aici.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

azi nu e my lucky day, se pare!
am o stare...depresiva. imi vine sa stau nimai in pat. ma ma ia si cate un gand negru, ma scutur repede si incerc sa ma gandesc la altceva. asa ca...s-ar putea sa fiu mai rar pe aici.

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

diarux, streptococul B se vede in secretia de pe col, nu din urina. asa ca asta e analiza care trebuie sa o faci.

ADA felicitari! sa-ti traiasca Alexander!

_

37+ cu ANA SOFIA

AMR 10 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Ba da, ma primesc la Euroclinic de pe acum, dar stiti voi.....cu cat o tin mai mult cu atat mai bine. Oricum la 36 sapt bebelina avea 2,800 kg, destul de bine.

Dar eu sunt o tipa pozitiva si stiuca totul va fi bine.

Capri ai dreptate si eu am tipat la expulzie la prima nastere si nu mi-a fost jena. Chiar m-a usurat.

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

MARINA ms ca m-ai scos din ignoranta. deci secretie de col. Si asta mi- o ia ginecologul? cand? sau trebuie sa cer eu asa ceva? ca vad ca ea nu mi-a zis nik. Sau o fi prea devreme?
Vad ca ea peste tot in carnet mi-a scris ca sunt in 36 de sapt nu in 35 cate am de fapt. Doamne, ca mult mi se mai pare pana vine BB, sa scap de grijile astea si de necunoscut. M-am exprimat foaaaarte gresit, ca de griji nu scap.
Ce o mai fi cu DARIUS si CAMY?

Nici BUJO nu a mai intrat. E drept ca e week end si deci miscarea ami slaba.
Oare toata lumea e asa lesinata ca mine azi?

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Diarux mi-e mi-a recoltat din col acum la ultimul control si m-a mai pus sa fac niste analize: hemoleucograma, timp de coagulare si nu stiu mai ce.... Probabil ca ultimele sunt in legatura cu cezariana.

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

diaruxmie mi-a zis medicul sa fac analiza dar tu cere daca vezi ca nu-l preocupa. eu chiar de la inceputul sarcinii am facut analiza si s-a descoperit streptococul. am facut tratamentul cu antibiotic si acum la sfarsit am repetat analiza si din fericire nu a reaparut. nu e prea devreme. chiar este momentul! in cazul in care il descopera sa ai timp sa faci tratament! pana o sa ai rezultatele....pana faci tratament....pana repeti analiza sa vezi daca a avut efect....trece timpul si vine bebe

_

37+ cu ANA SOFIA

AMR 10 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput