vaccinul de la 28 sapt
Buna fetelor,
am si eu o intrebare: daca in sapt 28 e obligatoriu de facut vaccinul antiRH sau doar in cazul in care apar anticorpi trebuie facut.Mi-am repetat de 2 saptamani analizele, iar rezultatul e negativ.O sa le mai fac si peste o saptamana, sper sa fie tot la fel .
V-am pupat si o sarcina usoara!!!
Raspunsuri
adra_bell spune:
Loretta, eu am Rh negativ si am nascut anul trecut o fetita cu Rh pozitiv. Din fericire, nu au aparut anticorpi, chiar daca am la activ o sarcina pierduta, am facut dozari lunare toata sarcina. In general daca nu apar de la inceput, riscul sa apara mai tarziu este scazut. Eu am facut vaccinul dupa nastere.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
diarux spune:
LORETTA si eu am RH-. acum am 32 de saptamani. de la 28 mi-am facut dozajul de anticorpi si au iesit absenti. din cate mi-a spus mie doctorita, ar trebui sa fac acest vaccin la nastere si ar costa cam 5 milioane. doar daca BB nu are acelasi RH cu mine. dar cum ti-au iesit analizele la dozajul de anticorpi?
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
sim_stoian spune:
Loretta, si eu am RH-, la fel ca si la tine au iesit absenti anticorpii si medicul mi-a zis ca nu e nevoie sa fac nici un vaccin in acest caz. La fel a fost si la 32 sapt. La nastere i-au luat sange lui bb si i-au facut analiza, a rezultat ca are si el RH- si nu a fost nevoie sa fac vaccinul nici dupa nastere. Intr-adevar, costa cam 5oo ron si se gaseste mai greu.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
adra_bell spune:
Vaccinul costa in jur de 8 milioane, dar doza de dupa nastere se face gratuit. Iti spun sincer ca pentru vaccin nu am vrut sa dau spaga in spital, am fost extrem de insistenta si sacaitoare si mi l-au facut pana la urma. Trebuie administrat la 72 de ore de la nastere. Am reusit sa-i conving la 60 de ore. Deja intrasem in panica.
quote:
Originally posted by diarux
LORETTA si eu am RH-. acum am 32 de saptamani. de la 28 mi-am facut dozajul de anticorpi si au iesit absenti. din cate mi-a spus mie doctorita, ar trebui sa fac acest vaccin la nastere si ar costa cam 5 milioane. doar daca BB nu are acelasi RH cu mine. dar cum ti-au iesit analizele la dozajul de anticorpi?
Ruxandra32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
elilov3 spune:
loretta si eu am RH- si sunt la a 2 sarcina la prima sarcina testul a iesit ok toate perioada sarcinii, dupa sarcina iau luat sangele lui bb avea RH- ca si mine si totusi am facut vaccinul minune
acuma sunt gravida din nou si iar o iau de la capat cu titrarea si nebunia ei ![]()
vaccinule obligatoriu numai daca nu iese titratrea negativa
21+
Dimitrie
roxx spune:
Si eu am Rh- si am nascut un baietel cu Rh+. Am facut vaccinul in spital, la 48 de ore de la nastere si nu am platit nimic.
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste 
Poze