Puiuti de Randunici 2008!! (63)
Raspunsuri - Pagina 7

numeioana spune:
Eu am voie praji?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

natynic spune:
Am revenit...sunt cam supi.
Am fost la kineto, a lucrat azi cu un alt tip, sincer mi-a placut mult mai mult, a solicitat-o insa pe Iulia f mult, la sfarsit era extrem de obosita, acasa nici macar n-a realizat cand am luat-o din carut, am schimbat-o si am pus-o in pat . A trecut bine-mersi si ora 14 cand ar fi trebuit sa pape, piureul de legume era pregatit, la 15 trebuia sa merg la stomatolog si venise cumnata mea sa stea cu ea. S-a trezit in fine, am inceput eu sa-i dau piure si, ca niciodata, s-a strambat, l-a scuipat si a inceput sa planga
. Pt ca trebuia sa plec am lasat-o pe cumnata mea sa continue. N-a vrut sub nici o forma sa mai pape piure, i-a facut laptele din care cu chiu cu vai i-a bagat pe gat 100 ml dupa care a varsat in jet aproape tot ce mancase
. Ea n-a mai varsat deloc de cand e pe Aptamil!
. iar acum nu numai ca nu da semne de foame, dar e apatica si dormiteaza. Ce-o fi cu ea?
Iar eu am juma de falca amortita, mi-a facut anestezie locala-e prima oara in viata cand mi se face. Acolo mi-a convenit, ca n-am simtit nimic cand mi-a lucrat, dar acum senzatia e absolut oribila.
Mai stau un pic si o sa ies in Botanica, poate o "resetez" un pic...Sunt cam ingrijorata, ce mai!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

gecko spune:
unu' scurt si ma bag la nani...
ali...arata mai inlacrimat ochiul...dar eu zic momentan sa nu dai alarma...poate ca e iritat ca si-a dat cu manuta in ochi sau cu vreo jucarie...sau poate i-a intrat un pic de praf...pe mine astea cu curentul si AC-ul care ne mananca sanatatea nu tare ma prind. si dupa cum zicea si olgutzica de nepoata...chestii oftalmologice la copii (mai ales asa mici) mai bine nu ma bag pentrru ca sigur as gresi.
blankar, nu stiu daca ti-a raspuns vreo cineva cu vaccinul. la un copil sanatos nascut la termen...vaccinurile se fac la nastere (hep B si BCG in romania), apoi la 2 luni (DTP, hep B, polio), apoi la 4 luni (DTP, polio), 6 luni etc. nu am inteles pe care primul il faceti voi acum ca sa imi dau seama de ce urmeaza.
uite un link cu schema din romania:
http://www.scoalaparintilor.ro/sanatate/calendarul-de-vaccinari-pentru-nou-nascuti-3.html
important e cat de cat intervalul dintre vaccinuri, cu aproximatie, nu e bai daca se amana o doza...uite barosanu de simo l-a facut pe ala de 4 luni...la aproape 5 luni...pt ca e doctoru puturos.
clau, daca barbata'miu ar tine asa bursucul...eu as face infarct iar Patrick i-ar turna la taicasu in brate mic degun, pranz, cina si gustarile aferente.
alice felicitari pentru Thea tinerica, cu viata studenteasca...fara griji si fara baniiiiiiiii
si sigur am mai vrut sa scriu ceva...dar am uitat
de la noi din emisfera sudica...noapte buna

CristinaGoji spune:
Cuscraaaaaaa - welcome back
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Simo27 spune:
Naty,imi pare sincer,rau ca Iulia nu are pofta de mancare,ca a vomat....poate a obosit-o prea mult nenea ala sau poate are o zi mai rea! du-o la aer curat si sa vezi ca isi revine!
cat despre dinti,masele,stomatolog...eu ar fi tb sa ma duc cu o masea dupa ce am nascut...si uite ,cat timp a trecut!daca nu ma doare,nu ma duc!mai bine mai nasc inca o data normal,decat sa ma duc la stomatolog
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

luny spune:
naty poate doar de oboseala a fost asa Iulia, mah...mai ai rabdare, sa treaca ziua de azi..eu nu cred sa fie ceva..
gecko, noapte buna!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Simo27 spune:
Gecko,noapte buna
Cuscraaaaaaaaaaa?????????cred ca ti-a venit rau de la atatea clatite!sau,cine stie....????
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

luny spune:
mai fetelor, nu-mi dau seama cat de ccald e afara? cum sa-l imbrac pe Mufy, voi cum ati iesit azi imbracati?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

natynic spune:
Luny, am venit eu de la stoma...e cald, scoate-l in maneca scurta dar ia si ceva mai gros la tine, sa fie (ma rog, eu ma car cu 2-3 variante de imbract tot timpul dupa mine!)
Simo, Luny,
Simo, adineauri am vorbit cu o colega care m-a felicitat ca m-am dus la stomatolog, ca ea a amanat dupa ce a nascut, atunci izbucnind problemele dentare si a sfarsit pierzand toate maselele de tanara. Deci poate nu ar strica sa mergi...Uite si eu, m-am dus pt o plomba care imi cazuse partial si de fapt s-a facut un crater atat de mare ca daca nu-mi imbraca maseaua sunt mari sanse sa se prabuseasca de tot
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Simo27 spune:
Luny,nu stiu daca te ajuta cu ceva,dar noi aici la brasov am iesit afara cu body cu maneca lunga si cu pantaloni subtirei,dar lungi!e adevarat ca e soare,dar e racoare!
POZE