Puiuti de Randunici 2008!! (63)
Raspunsuri - Pagina 6

luny spune:
quote:
citat din mesajul lui clauclau
Uite asa ma tine tati!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
hihi:)) si eu il iau asa pe Matone, de-i sta inima lu' taxu!!

LUNY

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Simo27 spune:
Luny,pt tine:
Praji din piscoturi cu crema de cirese
-250 g piscoturi
-250 g cirese
-250 g zahar pudra
-2 albusuri
-zeama de la 1 jum de lamaie
se curata ciresele,se mixeaza!se bat albusurile spuma cu zaharul pudra,se adauga ciresele mixare si un pic de zeama de lamaie!se amesteca pana se obtine o crema compacta!intr-un vas se aseaza un strat de piscoturi,un strat de crema,iar piscoturi,ultimul tb sa fie de piscoturi.se decorereaza cu frisca si cirese!
daca ciresele nu sunt zemoase,se inmoaie piscoturile in lapte!
e fff usor de facut,eu am tinut-o la frigo cateva ore!
Pofta buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

aliceionescu spune:
Simooooooooooo, dupa ce ca stai la Bv, te plimbi cu jipanu' in lumi de vis, mai vii acum sa ne omori si cu prajituri de astea de numa' cat incerc s-o vizualizez mi se intind balele pana la brau!!!!
Clau, te intrebam de suzete pt ca eu stiu de la Thea, sa fiu eu sanatoasa de cate ori nu m-am trezit noaptea cu ochii carpiti sa-i fac cate un bibe, crezand ca-i este foame si, de fapt, ea nu tragea nici de 2 ori din el, se trezea pur si simplu, din varii motive. Si Rebe cred ca la fel face, nu cred sa pape prea mult de la san, ci doar sa-l foloseasca pe post de suzy, sa adoarma la loc. Sau poate ca "s-a prins" ca asa e rostul de dormit langa mami si pluseaza...

Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui Simo27
Luny,pt tine:
Praji din piscoturi cu crema de cirese
-250 g piscoturi
-250 g cirese
-250 g zahar pudra
-2 albusuri
-zeama de la 1 jum de lamaie
se curata ciresele,se mixeaza!se bat albusurile spuma cu zaharul pudra,se adauga ciresele mixare si un pic de zeama de lamaie!se amesteca pana se obtine o crema compacta!intr-un vas se aseaza un strat de piscoturi,un strat de crema,iar piscoturi,ultimul tb sa fie de piscoturi.se decorereaza cu frisca si cirese!
daca ciresele nu sunt zemoase,se inmoaie piscoturile in lapte!
e fff usor de facut,eu am tinut-o la frigo cateva ore!
Pofta buna
![]()
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

clauclau spune:
Alice, sunt sigura ca ai dreptate cu Rebe, e imposibil sa se scoale de foame. Pur si simplu vrea la san sa suzeteasca putin si apoi se mai culca o ora, doua...S-a invatat asa, dar cand n-o sa mai alaptez, ce-o sa facem???
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

numeioana spune:
Alice, ce-am mai ras!! Mersi pt urare! Sa ne traiasca sotii care nu fac nimic
!
Luny, de ce vrei reteta, sa-ti faca sotul praji cu cirse? Si... Simo, ce nu ma prind eu...de unde ai tu cirese??
Am vazut si eu poze dragute de Eric! Sanatate multa frumosului!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Simo27 spune:
Ioana,am cirese din congelator
Clau,mie mi-ar fi frica sa il tin asa pe Sam...la cat vomita,cred ca ar vomita exact pe fata mea
POZE

Simo27 spune:
Hai ,ma Alice,lasa...tu esti super slaba,nu ai voie sa papi praji ca te ingrasi!
POZE

Simo27 spune:
Ali,cred ca o sa fie buna praji si cu,crema de visine!sa-mi zici!Spor la prajiturit
POZE