Puiuti de Randunici 2008!! (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

A! Si completarea completarii:

Asta nu inseamna ca nu o iubesc, pe zi ce trece, din ce in ce mai mult!!! Si ca nu ma minunez, tot cu fiecare zi care trece, cum de-am fost eu in stare sa fac un COPIL. Cred ca si voi simtiti la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alice, nici eu nu-l bag la 'copii perfecti', si sincer, nici nu l-as vrea! imi place energia, personalitatea si vivacitatea lui, ca sa spun frumos..!
blanka e scump rau Ericul blond cu ochi caprui! ali, de fata ta nu mai zic, ma hipnotizeaza!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, am inteles, sa traiti!!!(Stiu ca n-ai uniforma, da' "sa traiti" se poarta si la voi, nu?) Acu', ca am priceput, sterge ecoul! :)))

Mergi la inceput

Mai devreme aparea mesajul tau de 3 ori....De aia ziceam de ecou...Mai bine ma opresc, pt. astazi. Ar fi cazul!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui aliceionescu

Mai devreme aparea mesajul tau de 3 ori....De aia ziceam de ecou...Mai bine ma opresc, pt. astazi. Ar fi cazul!

nu intelegeam ce ecou!...mi-a facut figuri forumul, dadea eroare dar de fapt posta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eu ce sa mai zic de Rebecutza mea care e o fitoasa, nerabdatoare, nervoasa, n-are stare de nici-un fel si cand o tin in brate vieria o pauzaste si da din maini si din picioare iar cand doarme se frichine si-n somn! Dar e minunea mea si o ador, nu stiu cum am putut trai pana acum fara ea!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Mamaaaa , ce-a putut iesi din cuvantul pe care l-am scris eu!!!! De fapt, este v.i.e.r.m.u.i.e.s.t.e. Ia sa vedem, am pacalit acum adminul?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Azi am fost tare harnicuta:am mers de am luat si eu un blender,Philips,am facut deja pireutul de legume,a papat Barosanelul si acum doarme,am facut mancare pt baietii mari:o supica de taietei,pulpite de pui la cuptor cu cartofi frantuzesti si prajitura din piscoturi cu crema de cirese!Ma declar multumita!
Acum merg sa-mi iau mararul de pe picioare

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Uite asa ma tine tati!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

clau "vieria o pauzaste " chiar nu pricepeam
simo ce praji??/ piscoturi, cirese??? baga reteta!!

Mergi la inceput