Puiuti de Randunici 2008!! (63)
Raspunsuri - Pagina 5

aliceionescu spune:
A! Si completarea completarii:
Asta nu inseamna ca nu o iubesc, pe zi ce trece, din ce in ce mai mult!!! Si ca nu ma minunez, tot cu fiecare zi care trece, cum de-am fost eu in stare sa fac un COPIL. Cred ca si voi simtiti la fel.

luny spune:
alice, nici eu nu-l bag la 'copii perfecti', si sincer, nici nu l-as vrea! imi place energia, personalitatea si vivacitatea lui, ca sa spun frumos..!
blanka e scump rau Ericul blond cu ochi caprui! ali, de fata ta nu mai zic, ma hipnotizeaza!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

aliceionescu spune:
Luny, am inteles, sa traiti!!!(Stiu ca n-ai uniforma, da' "sa traiti" se poarta si la voi, nu?) Acu', ca am priceput, sterge ecoul! :)))

aliceionescu spune:
Mai devreme aparea mesajul tau de 3 ori....De aia ziceam de ecou...Mai bine ma opresc, pt. astazi. Ar fi cazul!

luny spune:
quote:
citat din mesajul lui aliceionescu
Mai devreme aparea mesajul tau de 3 ori....De aia ziceam de ecou...Mai bine ma opresc, pt. astazi. Ar fi cazul!
nu intelegeam ce ecou!

LUNY

clauclau spune:
Eu ce sa mai zic de Rebecutza mea care e o fitoasa, nerabdatoare, nervoasa, n-are stare de nici-un fel si cand o tin in brate vieria o pauzaste si da din maini si din picioare iar cand doarme se frichine si-n somn! Dar e minunea mea si o ador, nu stiu cum am putut trai pana acum fara ea!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

clauclau spune:
Mamaaaa , ce-a putut iesi din cuvantul pe care l-am scris eu!!!! De fapt, este v.i.e.r.m.u.i.e.s.t.e. Ia sa vedem, am pacalit acum adminul?
POZE
POVESTEA NASTERII

Simo27 spune:
Azi am fost tare harnicuta:am mers de am luat si eu un blender,Philips,am facut deja pireutul de legume,a papat Barosanelul si acum doarme,am facut mancare pt baietii mari:o supica de taietei,pulpite de pui la cuptor cu cartofi frantuzesti si prajitura din piscoturi cu crema de cirese!Ma declar multumita!
Acum merg sa-mi iau mararul de pe picioare
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

clauclau spune:
Uite asa ma tine tati!!!
POZE
POVESTEA NASTERII

luny spune:
clau "vieria o pauzaste " chiar nu pricepeam
simo ce praji??/ piscoturi, cirese??? baga reteta!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)