Puiuti de Randunici 2008!! (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

M-ai pus pe ganduri,Naty.....promit sa merg,dar saptamana viitoare!mai am ceva liniste pana atunci,cu o seara inainte sa merg prevad ca nu pot dormi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

gecko sarumana pt. raspuns,ideea e ca nu am luat nici un vaccin in afara de bcg si hepatita b
ala de 2 luni trebuie sa ii dau peste 2 saptamani
nu stiu ala de 4 luni daca pot sa ii dau mai repede sa nu treaca 2 luni ca el inainte de operatie(15 oct) nu are voie sa ia vaccin
Naty va tin pumnii sa fie bine,poate e obosita tare
ma bucur ca v au placut pozele

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, simo..am plecat!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multumim mult de tot pt urari, am aruncat doar un ochi, chiar n-am avut timp, mi-am facut de lucru cu o prajitura care nu mi-a iesit cum as fi vrut eu, plus mici accidente in bucatarie, mi-am trantit robotul de bucatarie care era in priza, am scos priza de la loc, in cadere mi-a lovit cutia cu frisca care s-a imprastiat pe covor, pana mi-am batut frisca mi-am facut faianta varza si nici nu s-a batut k lumea, asa ca stiti cum e, ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual, am apucat abia acuma sa pap prima masa a zilei, ma doare capul, of! Diana a fost tare cumintica, macar atata.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

fetelor, sunt terminata. a patra noapte nedormita, cumers la serviciu. nu mai stiu din teoriile de scoala cat poti functiona fara somn pana o iei razna, dar cred ca experimentez asta in curand. chit ca el dormea bine noaptea, acum...cand am nevoie de somn.
merci ariel, de parere (galactogil) dar cred ca am nevoie macar de un placebo, orice de ce sa ma agat. cred ca mi se trage de la oboseala. si parca nu sunt gata sa termin experienta alaptatului, atata putin cat era. dar cred ca mai putin conteaza daca eu sunt gata. poate si pentru ca ma simt usor vinovata ca pentru mine (cariera) se intampla asta. e drept ca si pentru bani, ca nu pot sa-l las in strada, neavand bani sa platesc ratele la casa.
asa...tot ariel, am fost la concert la metallica, manowar, kreator (optiunea sotului), nightwish, rhapsody, lenny, collective soul- toate in state, fapt pentru care va invidiez ca stati in bucuresti ca de la baia mare nu tare imi vine sa ma trambalez pana acolo. am prins la sibiu ian garbarek si within temptation si in baia mare am "reusit" sa vedem iris, zdop si zdup si de astea. daca regret ceva cu venirea acasa sunt concertele.
fiind acum atat de mic am ratat si helloween, marea mea "dragoste" muzicala din liceu. iar de queen sunt in asentimentul vostru (tuchita), maaaaaaaaaare pacat. sunt convinsa ca o sa te distrezi la lenny- super. l-am ratat si pe zucchero c-a fost la mamaia, si mai departe decat bucurestiul. of of

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Iar nu mai tin pasul cu voi....

Luny, mersi mult ca mi-ai facut galerie! a fost excelent la sala, revigorant! Apoi sauna un vis, stateam pe burta in sauna parfumata, la 80 de grade(cred), cu crema anticelulitica care ardea pe picioare si curgeau apele de pe mine! Chiar super! Apoi un dus lung, scotian, beton!

Am venit cu chef si pofta sa fac ciorbita de fosole uscata cu afumatura, care cica ar fi si monti(afumatura e cu semnul intrebarii, dar merge). Am copt si ardei, i-am facut si lui Vlad ciorbita de pui si am fiert si porumb

Mimo, daca n-am ras, mor de ras cand te iei de mine

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Gata, am terminat si eu prajitura, , a iesit ea cat de cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am fost si noi in parc, m-am mai linistit, Iulia s-a trezit binedispusa si in Botanica a papat instant 180 ml , am zis eu, ar trebui sa-mi instalez un cort acolo si sa o tin toata ziua, cred ca as da faliment cu laptele . Asta e, se pare ca a fost mare oboseala, am insa emotii cu piureul, sper sa-l accepte din nou maine, nu-i mai pun ardei gras
Miha, imi pare rau dar sigur se va adapta puiutul la noua situatie si isi va recapata somnul. Nu-ti pot da alta sugestie decat ca, dupa ce te intorci de la serviciu, chiar daca mori sa stai cu el, sa-l mai lasi mamei tale o ora-doua si tu sa tragi un pic pe dreapta.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Naty, ma bucur ca si-a revenit Iulia, faza cu, cortul e valabila si pentru mine ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, pai sa ne luam corturi!
Sa stii ca nu ti-am raspuns la faza cu ochiul lui Ale pt ca risc sa-mi iau multe rosii si oua in cap...eu, spre deosebire de marea majoritate a fetelor, inclusiv colegele mele doctorite, nu cred in inofensivitatea absoluta a curentului (adica eu sunt convinsa ca paote face rau). Ursuleato, Vio, Kya, Olgutz, Cristina, astept sa aruncati cu rosii!
Spala-i bine ochiul cu ser fiziologic din seringa si atat. Roseata de pe pleoapa va trece, si Iuliei i-a trecut.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput