LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Ce frmos e Mirciulix, Andreies, sa-ti traiasca !
Lia, baga poze, sa nu strigam p`acilea cu zilele !
Ioana, nu pove nimik de Maria cea pontoasa ?
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
g_ioana spune:
Mamaa ce ochios este Mirciulica
si ce mare s-a facut,pupam familionul
Fetele io nu stiu cum sa reactionez la atitudinea mandrei,daca o las se contrazice la nesfarsit de fiecare data cand prinde o "victima"..sa va povestesc faza de ieri...se juca cu prietenele ei,doua fetite gemene,langa un copacel..apare o alta fata si le intreaba daca poate sa se joace si ea..mandra mea raspunde "nu poti ca esti mica!"..."ba sunt mare!".."ba esti mica si copacul asta are curent electric si n-ai voie!"..fetita se duce la maica-sa si o intreba daca-i mare...revine si zice"sunt mare am 3 ani!"...mandra mea continua"esti mica, nu intelegi ca esti mica"..ia un betisor de jos,il indoaie si-l pune la ochi si zice "uite ce mica esti ca trebuie sa ma uit cu lupa la tine!nici nu te vezi,trebuie sa-mi pun lupa la ochi sa te vad"
...meii io ce sa fac,sa o las in pace sau sa-i fac observatie ca nu-i frumos????...
szivarvany spune:

deci nu ma pot opri din ras, mi-o si imaginez pe Gorodica filozofand si dand ko verbal adversarilor , e dementiala ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
roxanaz spune:
Andries Mirciulix seamana bine de tot cu fra-su. si imi place rau covorul ala rosu al tau ![]()
Ioana hehehe buna faza cu ex[plicatul. eu recunosc ca desi ma stric de ras la faze din astea il corectez pe Pat adica ii spun ca nu e frumos, etc.. nu imi place excluderile astea din jocuri.
g_ioana spune:
Roxi
si eu ii fac observatie mereu(desi recunosc ca la faza cu lupa nu m-am putut abtiine sa nu rad)..da' ea se contrazicea si cu verisoara ei care are 9 ani...pe orice tema si in special la masa
...in rest erau cele mai bune prietene ![]()
Andries spune:
covorul e de la ikea si seamna cu un pres taranesc tesut la olteni, doar ca e rosu cap coada.
caut si cu persoana mea poze, imediat.
Andries
cristalina spune:
Salutari din Venus! (trebuia sa bag si o poza cu apus de soare si sa citez de pe o tablita ce ne semnalizeaza ca am ajuns in" perla litoralului romanesc"
)
Noi suntem virusati, febrili, cacaciosi...si azi dimineata era sa ne imbolnavim de inima ca a cazut Oana pe scarile (muuulte!) de la iesirea din garsoniera...Atarna prin grilaj la 2 metri inaltime si John ramasese blocat si se uita la ea...am scapat superieftin, vome, cucuie, niste julituri si mult par alb la mine!
In rest suntem bine
si ne bucuram de vremea buna, cam anesteziati astia mari ca se imprastie fetele ca potarnichiile in 2 secunde si se lasa prinse greu...Acum urla in duet, ne explica Maria ceva si Oana ii tine isonul, in principiu urla si se revolta impreuna, sau din spirit de fronda sau din spirit de competitie...:)))
Am intrat cu treaba dar mi-am amintit ca-s restanta asa ca urez cu intarziere dar cu mare drag
La multi ani Andreea!

La multi ani Philip!

La multi ani Patrick!

La multi ani Danut!

La multi ani Codrut!

Pupam voios, sa aveti zile frumoase si mie imi urez sa nu am mai multe peripetii de povestit ![]()
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Buna dimineata! Iar este vineri...cind doamne s-a facut?![]()
Ioana si eu il corectez si mai ales la gradinita, deci cind va intra in colectivitate va trece si asta.Apropo de asta ieri Luca povestea ca l-a suparat la gradi un copil si ca ..I used stupid words(similar cu a vorbi urit) dar sa nu-mi fac griji ca a vorbit incet sa nu-l auda educatoarea!
Nuanta nu am schimbat-o ci a fost obtinuta prin spalari multiple
...vreau sa trec la suvite si nu ma mai vopsesc.
Roxa si noaptea???? Of,of...cum stai cu greutatile? Petrecere frumoasa miine!
Cristalinule ..fiti cuminti!![]()
Gabi am inteles, daca -i place o sa se obisnuiasca...
poze nu pot vedea...
Vesti de ultima ora..chiriasii au cerut audienta la directorul de la Enel![]()
si...am de azi sef chinez..o fi de bine?![]()
Dorsilia spune:
inca o data multumesc de urari.
Olivia, socrul meu e grav bolnav, asteptam sa sune telefonul cu vestea finala, sotul meu urmeaza sa-l duca acasa din spital daca se poate inainte de a muri ca familia sa evite formalitatile si cheltuielile mari , socrul nu vrea sa plece acasa de bunavoie, D-zeu sa-l inteleaga, si-s vreo 300 km de parcurs cu taica-su muribund din TM pana-n HD....nu stiu zau cum va conduce sotul meu pana acolo in asa context. De o saptamana dormim iepureste si cu telefoanele deschise pt ca oricand poate suna telefonul. Soacra mea il pazeste in spital, doarme pe un colt de pat cu el...e dureros. Eu desi stiu sigur ca nu-l iubesc, ma trezesc noaptea si plang, n-as putea spune exact ce simt dar imi pare tare rau ca sufera asa, imi pare rau si de sot, e stresat desi nu spune, se vede clar pe el, noi suntem asa de obositi si de ocupati zilnic, impartindu-ne intre casa, copii, gospodareala, rate ca ne-am luat masina noua, cine stie daca mai apucam in concediu in asa situatie, mi-e mila de toti. Oarecum sunt cam confuza in aceste momente, nu mai stiu ce sa zic si nici cum sa reactionez. Nu ne compatimiti insa, sa ne dea D-zeu sanatate sa putem trece peste asta si noi si copilasii nostri.
Ziua i-am tinut-o pt ca a fost planificata cu o luna inainte, nu stiam ca socrul va ceda...si nu am vrut sa-i umbresc si lui bucuria si inocenta copilarasca...e suficient ca ne vede pe noi stresati si pe mine plangand uneori...e suficient ca e crescut de o mama obosita si care uneori nu-i tolereaza toate zburdalniciile, nu-l mangaie poate indeajuns, nu se joaca suficient cu el....am vrut ca ziua lui de nastere sa fie plina de veselie. Pur si simplu simt ca nu am gresit ca nu i-am anulat sarbatorirea zilei impreuna cu prietenii lui.
Cristal- iar peripetii? Ce au fetele? eneteroviroza sau de ce vomita? Mare grija de ele daca-s asa zburdalnice. Si Dea e alpinista si fuge si eu alerg de-mi ies ochii.
Azi Danut a cazut intr-un fier forjat dintr-un gard, s-a agatat, si-a julit umarul:( plansete la dezinfectat.
Daria- voi pune poze dar acum chiar sunt terminata fizic si psihic si nervos. Cred sincer ca voi apela la un terapeut.
Ema- rau imi pare ca ai dureri, dar parerile mele de rau nu te ajuta, mergi sa te vada un medic oricata sila ti-e de ei si de medicamente
noapte buna sa avem. Si linistita
eli spune:
Buna strumfi, mamici si bebici! Ce mai faceti!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor ce au implinit 4 ani sau urmeza sa ii implneasca zilele astea! Sanatate fericire si sa ascultati de parinti!
Dorsilia si Roberta, sunt si eu alaturi de voi, Doamne ajuta!
Am citit cate ceva, dar nu mai aduc aminte prea MULTE!
Vreau si eu la mare, dar prea putine sanse de un concediu caci tati nu are liber vara asta.
Am si eu o intrebare care ma framanta de ceva timp, mai ales de cand sunt insarcinata si obosesc imediat.
Cum va petreceti timpul cu copii mai ales in cursul sapt? Noi nici in weekend nu avem prea multe optiuni, dar de luni pana vineri nu prea mai am idei si nici timp pt Stef. Solutii! Va multumesc!
Pt ca am o minivacanta, sper sa am timp sa intru mai des pe aici. Duminica placuta!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
Stefan
bebe din burtica