LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Lia asteptam poze de la party. Scuze pt mesajul anterior (cel de la pagina 9 ca sa nu existe confuzii)..eu intelesesem ca socrul tau este grav bolnav..
Caro multumesc..la fel si voua!!!
ema spune:
Buna seara,La multi ani lui Patrick,Danut,Codrut....daca am uitat...ma iertati..
Io-s incovrigata de durere...plus vomitaturile de rigoare...abia pot sta aci in fund.tre sa-mi misc fizicu la medic...dar mie asa o sila....frica nu...insa lehamite crunta.M-am saturat si de doctori si de medicamente...dapoi n-am incotro,de patru zile ma roade stomacu...ce sila am de durere.
Lia si Roberta...multa putere...ca altceva n-am ce sa urez...ca eu am spus intotdeauna...pastrati-va puterile ptr. lucruri intradevar groaznice.Aste situatii te secatuiesc..of of
noi n-avem noutati...toate cum le stiti...mi-a cam sarit chefu de vacanta...of ce rau imi e in momentu asta.mai bine renunt...ca-mi vine iar sa vars...revin maine.Cine stie cite ceva...am gust amar rau in gura..pelinul e nimic...oare de la ce...ca asta ar fi ceva inedit...adica ce n-am avut inainte?chiar plec...acum-
roxanaz spune:
neata.
moamaaa avem o pauza de o saptamana intreaga de sarbatoriti ![]()
Ema imi pare tare rau ca nu te simti bine. trebuie sa mergi totusi la medic.
sa treaca totusi mai repede.
Oliv la multi ani fericiti impreuna!!! macar la anul poate iti aduci aminte
. imi pare bine ca s-a mai vindecat buba lui Luca.
azi si mie imi e greata si rau asa ca ma retrag la o cafea.
sa avem o zi buna!
Andries spune:
Ema, curaj si bafta la medic!! Nu ai incotro, o sa fie bine, o sa vezi ca o sa te trateze!!! Sanatate!
Andries
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Ema, sa vii cu vesti bune de la doc !
Kim,
si inca o suta de ani de iubire ! Ma bucur ca atomicul Luca e bine !
Rox,
, sa ti treaca starea asta urata.
Io am o durere de cap, adik imi pulseaza de aseara, nu doar ca m-am imbubat, dar si asta
Ma distrez in continuare. Cred k am alergie la ceva nou in casa ... deocamdata am aruncat aseara crinii si celelalte flori, sa vedem diseara daca ma va lua iar frasu`.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
leeloo2004 spune:
Neata! Ma alatur si eu voua cu cafeaua in mina...
Ema - multi
si asteptam sa ne dai vesti dupa ce mergi la medic pentru tratament!
Kim - in primul rind felicitari pentru cei 9 ani de casnicie! Cum v-ati sarbatorit? Stefan merge de azi la program lung pentru ca sa se obisnuiasca - eu in ianuarie ma reintorc la srevici si nicio bunica nu ar putea face fata la cei doi pitici de la 1 la 7 cind vin eu...cea mai grea perioada e cea a somnului de dupa-amiaza pentru ca Stefan doarme cam 2 ore, de la 2.30 la 4.30, taman cind frate-sau are chef de urlete...plus ca Stefan se mai trezeste din cind in cind si trebuie sa vada o fata cunoscuta ca sa adoarma la loc...deh, complicata situatia...eu sper insa sa se adapteze repede la acest program pentru ca lui ii place mult la gradinita!
Rox - sper sa-ti revii repede! Mai ai greturi de dimineata?
Daria - dar de ce nu te duci sa-ti faci si tu o testare de alergii? Macar asa ai sti sigur ce e, nu?
Multumesc de felicitarile cu pampersul - oricum e doar meritul lui - se pare ca era pregatit si doar eu din neglijenta am aminat - dar v-am spus, se mai intimpla si accidente... A si inca ceva - am renuntat si la suzeta de la somn - nici asta nu a fost prea greu - oricum nu cum ma gindeam eu ca va fi cind stiam cit de mult tine la ea si cum nu putea adormi fara...dar a renuntat usor la ea - ma mai intreaba din cind in cind de ea sau o mai prinde pe a lui Tudor si o "gusta" putin, dar atit...
Azi am program de magazine - vreau sa ma duc la Hornbah (ca s-a deschis in Militari) si la Metro sa iau peste proaspat...asa ca va urez o zi superba!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabitz sa ai o zi buna de tot. greturi.. mai tot timpul zilele astea. si mai nou noaptea. copchilu' asta e fitzos rau de tot, am mai zis eu. despre pampersi ai dreptate, si eu am facut la fel, adica am tot evitat si Patrick era gata sa scape de ei. deci tot noi suntem alea mai sperioase ![]()
Daria daca e vb de crini, eu stau la 10m de ei. ma apuca migrena instantaneu de la ei asa ca presupun ca la fondul tau alergic numai bine nu iti fac!!!
szivarvany spune:
Leeloo, ma bucur ca sunteti bine ! Sa mai pui poze cu bubulinii ! Si ce repede ati scapat de toate, mai mai, ai baiat mare ! Ar trebui sa ai mai mare incredere in fortele lui ![]()
Rox, crek data asta de 1 august e blestemata. Am mai avut in alti ani mancarimile, insa acum a fost crunt
Sa vedem pe mai departe, voi face aprovizionari de boabe
Partea buna e ca n-am nici pe dracu` in timpul zilei
desi daca m-ar navali sa zicem bubele amu`, asa as pleca acasaaa, da` nu mi se arata 
Btw, ai gasit jucaria perfecta pt Patrick ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
g_ioana spune:
Neatza,neatza
LA MULTI ANI CODRUT SA CRESTI MARE SI SANATOS!
Adema sa-ti traiasca flacaul si te ai asteptam cu povesti din norvegica!
La multi multi ani fericiti si plini de iubire pentru cuscrii din america

...am vazut si pozele din drumetie,foarte frumoase,se pare ca Uka era cel mai incantat
...mei dar ti-ai schimbat nuanta la par sau mi se pare mie..oricum arati tare bine
Ema multe 
si pupici sa treci cat mai repede peste starea asta si sa nu fie nimic grav!
Lia ma bucur tare mult ca Danutz s-a distrat si a avut o petrecere reusita
te asteptam cu poze!
Daria sa inteleg ca vrei o zi scurta
...cumpara-ti un buchet de crini si adu-i la servici sa vezi efectul
...acu serios vorbind si io cred ca ar trebui sa depistezi cauza acestor neplaceri..pupicei la fete
Leeloo tinem pumnii sa se acomodeze Stefan repede la programul de somn si tie bafta la cheltuit bani..sa ne zici ce ai vazut interesant
Roxi gata pregatirile pentru petrecere?Patrik este in forma?
Cred ca samburelul este cu coditze de are atatea fitze
...
pupicei,revin indata