LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
La multi ani fericiti pentru Codrut, ultimul sarbatorit din Iulie!! sa fie sanatos si voios si sa aiba numai bucurii!! Adema iar ai strans absente cu carul, treci la condica!
Robi imi pare tare tare rau de mama ta. nici nu stiu ce sa zic ca e mai bine. fii tare te rog iar cand simti nevoia sa plangi aici.. fa-o ca de asta suntem. te imbratisam mult si suntem cu gandul la tine
Oliv asta cu datul in judecata ptr 10 lei stiu ca se rezolva, mai primim si noi din astea la munci. de la administratia financiara o sa le dea niste penalitati de platit... si cam atat. sper sa nu ma insel. pai da, ai si tu grija cum vorbesti cu copchilu'... ca te crede alien .
azi vreau sa sun Cristalele sa vad cum au ajuns si ce peripetii au la mal de mare .
Daria cum esti cu buboantele, au trecut?
sa avem o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!
LA MULTI ANI pentru Codrut Adema, daca esti prin zona primeste urarile noastre de LA MULTI ANI!

Daria - inteleg ca esti mai bine, au trecut bubele? pentru cadoul de 10 ani, daca e baiatel, eu cel putin am primit "comanda" de robot de la Lego din seria Bionicle - se pare ca fac mari furori si mai sunt si jucariile din seria BEN10 - dar cel mai bine intrebi mama despre preocuparile feciorului - asa nu o sa dai gres!
Roberta - imi pare tare rau - totusi speranta moare ultima...iti doresc ca mama ta sa nu se chinuiasca...multa tarie pentru tine!
Lia - cum v-ati sarbatorit? Ce a primit Danutz?
Kim - cred ca totusi mai poti face ceva, respectiv reclamatie la Enel pentru ca sunt bransati ilegal - macar vin inca o data si le taie curentul...sper totusi sa rezolvati cit mai repede! problema este ca e tare greu cind voi sunteti asa departe si ei sunt aici... a si sa nu uit, un pentru luca si perlele lui!
Maaria - Luca e un frumos!
Ioana - pai dai Gorodicai sa vada Buletin de Bucuresti... acolo il punea Draga Olteanu matei pe Octavian Cotescu sa numere pina la 10!
Vreau si eu copil care sa vorbeasca cursiv si inteligibil...!

Am uitat sa va mai spun de Stefan - am scapat de pampersi pe timpul zilei, desi din cind in cind mai are accidente - de exemplu ieri a facut de 2 ori pe el si a venit la mine sa-l pun pe oala abia dupa ce isi daduse drumul...sper insa sa-si capete in timp mai mult control asupra vezicii. Se descurca mult mai bine cu treaba mare - niciodata nu face in chiloti (de fapt nu facea nici in pampersi), face tot timpul la olita. Acum insa avem o alta problema, care sper sa treaca si ea in timp - se tine tot timpul cu mina de putza - dar tot timpul (evident daca ii atragi atentia, mai rau face...) - chiar daca il distragi pentru putin timp, mina revine, invariabil, acolo...parca imi aduc aminte ca mai intreba cineva o data de asta - parca Lia? - cum s-a rezolvat? A trecut de la sine si faza asta?
Mai am o noutate - de miine il las la programul lung la gradi - tineti-mi pumnii ca nu stiu cum se va descurca - daca va dormi usor sau nu cu restul copiilor...va tin la curent!

In rest o zi buna va doresc!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

CODRUT

La muuulti ani, sa ti traiasca feciorul Adema !
Adema, te asteptam aici !!!
Rox, sar`na de intrebare, aseara m-am mai umplut de bube, dar au trecut, de azi sunt pe fructe si nimic altceva !
Leeloo, va trece si preocuparea asta, a avut o perioada si Giulik, apoi a uitat. Eu de cate ori o vedeam o intrebam daca o doare sau vrea sa se spele, asa ca a trecut la spalari multiple.
Kim, Luca este demential ! Sar`na de intrebare, ochii Giuliei si-au revenit de la ser fizio si Garasone intr o zi.
Mey, nu pot sa cred cate belele aveti acasa :(
Roberta,
Emaaa, Papadiileee, BlueAngelll, Rollerrr, pe unde umblati mey tuoate ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz felicitari pentru pampersi. si succes de maine la gradi cu program lung lui Stefan.
Daria sper sa iti treaca buboanetele.
am vb cu Cristal, au reusit performanta sa fie doar Oana bolnavioara, restul is ok pe moment. abia astept sa le vad sambata ca or sa vina la petrecere la Patrick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI CODRUT!!!

ADEMA sa-ti traiasca feciorul!
Ce mai faceti? Pe ce meleaguri mai sunteti?

Am vazut poze cu doi baieti frumosi - Luca de Maria si Luca de Olivia ... pupici la amandoi!
Oliv, super peisajele ... Ce ti-a crescut parul! Imi place mult cum iti sta asa

Roxi, sa ne spui cum sunt "cristalinele"

Edit: Acum am vazut ca ai scris de Cristal & Co ... Ma bucur ca sunt bine, presupun ca Oana nu are nimic grav ...

Gabi felicitari pt. reusita cu pampersi si bafta la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani Codrut!! Sa ai parte numai de lucruri bune in viata, sa fii sanatos si fericit!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'neata..
Adema nu va poate raspunde, este in Norvegia la hotel, fara internet,dar in 4 zile ajunge acasa (tot in Norvegia) si-i voi spune ca ati intrebat de ea.
Ma intrebati de buba lui Luca..f buna a fost crema!
Carolina merci de compliment!
Gabi de ce merge Stefan la program prelungit? Felicitari pt actiunea pampers!
Roxana eu am crezut ca ati avut petrecere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

Sanatate lui Tudor, sa plecati linistiti la mare. Poate ar trebui sa-i faci o imunizare pe aria respiratorie, sa mergeti la Praid in toamna sa faca o cura la salina.

Sanatate Daria! a treaca bubitele

LMA Codrut! sa fi sanatos!

Sanatate tuturor, am citit pe fuga, mai am de facut curatenie dupa ziua de ieri. Pana la 7 seara am avut invitati acasa, de la 8 am mers la un local si l-am sarbatorit pe Danut cu niste copilasi...a fost cam timorat la inceput mai ales cu animatoarele ce erau angajate sa se ocupe de ei, nu le vorbea, nu le baga in seama, dar azi cand l-am intrebat despre ziua de ieri mi-a spus ca "a fost super!" A primit muulte cadouri, si jucarii si hainute si jocuri puzzle, carti de colorat, dela noi a primit si mult visata figurina Ben Tennison (baietelul de 10 ani, idolul lui, acum are colectia completa), cu placa de skateboard aferenta, nu se dezlipeste de ele, le ia peste tot, inclusiv in pat la culcare. Andreea si ea pe langa el, a avut companie si ea un baietel de varsta f apropiata, s-au tas de tricouri, au comunicat pe limba lor, a ras, a plans obosita la un mom dat, enervata de muzica la un alt mom dat, a facut nervicale si era sa-i pocneasca una peste moaca uneia dintre babysittere ca ii intindea microfonul sa cante "nu mi-e frica de bau-bau", apoi i-a zambit dulce, mai plangea si celalt copil la unison cu ea, apoi iar radeau, mai rontaiau ceva, .... una peste alta a trecut ziua oarecum bine, s-a acumulat inca o experienta de viata atat pentru noi ca parinti cat si pentru cei doi pui mici ai nostri.

Va multumesc pt urari
pozele vor veni si ele mai tarziu un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Tocmai am aflat..ca azi implinim 9 ani de la casatorie!!!..hi,hi...uitasem noroc ca nu au uitat altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Olivia felicitari
Multi, multi ani fericiti impreuna si de acum inainte va doresc

Lia bravo, ma bucur ca problemele de sanatate pe care le aveti in familie nu v-au impiedicat sa-l serbati pe Danut ... Abia astept sa vad pozele

Mergi la inceput