LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani Danut! Sa crestimare si sanatos!

Mitzu asa rau imi pare de pneumoniile astea, trebuie sa duci copilul la mare sau la salina, sa mai capete un pic de imunitate. Victor, dupa prima vacanta la mare s-a schimbat in bine dpdvedere raceli, viroze, etc, pe majoritatea le duce pe picioare fara probleme, fara antibiotic.

Kim, pur si simplu nu am cuvinte..

Daria, cred ca ficatul tau s-a cam revoltat de la atatea "boabe", dar nu cred ca e alergie, pentru ca la alergie iti ieseau bube din prima. Tine si tu un pic de regim si 3 l de apa, sucuri, etc pe zi.

Roxana ne luam de mana, ieri seara am avut si eu febra si m-am suprainfectat in gat, azi ma bag pe augmentin ca nu-mi permit sa zac zilele astea, pana pe la 1 septembrie am ceva treaba de facut si vreau sa fiu la inaltime.

Sanatate maxima va doresc!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
LA MULTI ANI DANUTZ!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS!!Lia sa-ti traiasca puiul!
Vivia deci si Uka este in clubul tocatorilor...meii io zic sa vorbesti direct cu Mazare sa rezolve el treaba...acu serios vorbind mi se pare tare ciudata atitudinea celor de la enel..sa-ti zic ce am patit noi...pe motiv ca nu aveau bani marunti,plateste tati 1 milion(lei vechi) si tipa ii zice ca restul de 100 de mii raman la factura viitoare...bon,dupa o saptamana imi vine scrisorica ca daca nu platesc in 48 de ore suta aia de mii imi taie lumina
Daria,ce chestie nasoala cu alergia,brrr..bine ca n-a fost mai rau...mei sa stii ca nu-i asa rau clorocalcinul...btw de cadou,sa-ti zic ce i-a cumparat tati mandrei,un joc de golf,cu crose,mingii,steguletze....,sufrageria este ocupata de aseara de campionatul de golf...daca-i place sportul poti sa-i iei si asa ceva sau variatiuni pe tema asta...
Mitzu,of,of insanatosire grabica lui Tudor...io cred ca marea si aerosolii ii vor face bine,cate zile stati?
Roxi insanatosire grabnica si lui Pat...curat dieta tii si cu greturi si cu nesomn...dar las' ca trece si vara asta!
Maria superbe poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caro pai sa te contrazic eu pe tine? . Pat ce sa zica, o tine tot langa ca sa fie fratior... dar il las in pace
Andries insanatosire grabnica si tie! ce fac baietii la munte?
Ioana da, astia de la enel is cam cretinoizi...ce zici, buna dieta tin, nu? macar ma linistesc ca nu am pus decat un kg si ceva pe mine... ca de, am de unde
puteti sa il includeti si pe Pat in "tocatori" . faza suprema este: eu:"te rog frumos, taci doar 5 minute, atat". copchilu': "da' de ce??" . no comment. aseara pe la 11 cand el avea 39 si... avea o limbarita doamne doamne. dupa-amiaza vorbea cu sora-mea la telefon, asta il intreba "de ce iti e rauu?" el: "am mancat ceva grav"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
citat din mesajul lui roxanaz

"am mancat ceva grav"

super tare Pat.
Noi facem exercitii de rabdare si cand vrea ceva "imediat", o pun sa numere ..ii zic,numara pana la 20 si cand termini vin sa-ti aduc!...numara odata...numara si a doua oara..a treia oara se enerveaza si zice "nu mai numar pana la 20,numar pana la..un leu"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

si Pat si si Gorodica-frumusica
Giulik nu e pontoasa, e genul "sec" Insa foloseste expresiile mele de genul ce draqu`, ce fras, ce naiba Si asta o face si mai flegmatica si mai seaca Dar aici e doar vina mea.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Dragelor, sa stiti ca va mai citesc dar mi-e tare greu sa scriu.
Multumesc de gandurile bune, ce sa va zic, mama e inconstienta, intubata si minunea care ar mai putea-o salva nu pare sa se intample.Pancreatita aparuta brusc o otraveste treptat, i-a afectat si creierul, e dureros sa o vezi...
Eu si Petro facem deja planurile de inmormantare.

Imi este cumplit de greu si iau zilnic sedative, ma ingrop in munca si moare ceva din mine incet, incet, de fiecare data cand o vad.

Nu vreau sa va intristez dar sunteti prietenele mele la bine si greu.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta , imi pare atat de rau ca treceti prin asa o durere imensa si mai ales ca Mama ta sufera , te inteleg foarte bine . Suntem alaturi de voi

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Roberta, si o mica pt tine. Trebuie sa fii tare. Si eu ma gandesc la tine...uf, grea e viata asta cateodata:(
Imparte cu noi si rele si bune!

Daria, gata alegia? a plecat de la tine? esti ok?

Am mai pus cateva poze in albumul de la semnatura. Blondu' e "ala micu'", verisorul lui Luke.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hai sa va mai zic una...socrii au un cabinet medical..si au primit zilele acestea chemare in judecata pentru desfintarea firmei...pt neplata unei taxe de 100 000 lei (vechi) in 2006...Ei au trimis instiintare cind soacra era la noi in USA..si socrul meu nu stie sa fi primit asa ceva..Acum urmeaza proces sa le fie desfintat cabinetul..Eu nu pot sa cred ca hotii si nenorocitii stau in libertate pe strazi...si altii sint judecati..eu cind am aflat nu ma puteam abtine din ris! M-am dilit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album23&id=picture_079

din drumetie..

edit ca am terminat si eu cu treaba..Roxana tot cu viroze si greturi imi esti?Tare faza cu "ceva grav"..
Andries acusica vara?..cred ca ai luat-o de la copii..
Ioana ai citit mai sus...tot de 100 000 a fost vorba:))))
Adela of ca iar v-a gasit pneumonia....sanatate muuuulta!
Robi este acuta sau cronica? S-a facut si vreo interventie chirugicala?
Daria probabil a fost o reactie la combinatia de antibiotic...
La multi ani Danut!!!Sa cresti mareee!

De ale lui Luca..azi vorbea in nestire in masina..eu cu gindurile mele raspundeam..ihi,mda..mii...si el la unu moment dat..Mom, don't speak with me like that!Don't do it anymore, you scared me! De ce Luca?...'cause you speak like an alien, that's why!

Mergi la inceput