LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, ia si niste clorocalcin, o sa te dea pe spate gustul dar macar isi face efectul. sau ketotifen.
la 10 ani.. nu stiu, dificil... niste carti cu harry potter? sau enciclopedii/alte carti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, sar`na, nu stiu ce e trendy la varsta asta la baieti :-)
Sa iau Ketotifen, ajuta ??/ K mai am pe stok, merci de sfat.
Credeti ca tre sa mi fac vreo analiza sa mi zica daca am fro alergie la un anumit antibiotic ? Am luat ospamox 1000 pt dinti, atrican 250 pt infectie jos si metronidazol. adevarul e ca in veci n-am luat deodata atatea boabe.

Maria, superbe pozele !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI DANUT!
Sa fii sanatos, sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de familia ta!

Lia sa-ti traiasca baiatul ... si printesa, de asemenea!

Roxi, of, of ... sper sa treaca cat mai repede... Cu greturile cum mai stai ? Sper ca nu te mai chinuie si alea!

Ioana saru' mana de complimente ...
Maria, super pozele ... Cu cavalerul nu ne arati ?
Olivia, e incredibil cat tupeu pot sa aiba unii ...
Daria, bine ca ia scapat de bube ... Referitor la cadou, iti spun ce am luat eu la baietei de 10 - 12 ani cand a fost cazul: o enciclopedie buna, un set magnetic pentru darts, un joc rummy portabil, un set de construit de la Mega Blocks cu o nava din Piratii din Caraibe, diverse machete de asamblat: avion, masina, tanc (dar d'alea adevarate, nu jucarii)... si hainute, dar aici nu m-am bagat decat la un tricou sau o sapca mai jmechera ... Daca e mai cochet merge si un parfum pt. baieti (gugaleste dupa "parfumuri copii" si gasesti unele super cu spiderman, cars sau piratii din caraibe)

Mergi la inceput

a, da, sunt si lego-uri pentru 7-12 ani, deci sunt si astea de luat in calcul. ai luat 2 antibiotice in acelasi timp?
Caro tocma greturili sa ma lase?? noo, e funny de tot azi. mananc iaurt si mere verzi. coma de dieta

Mergi la inceput

toti clientii imi ureaza vacanta placuta as vrea io.
Rox, poi asa s-a nimerit , au zis ambii doc au zis ok ... io ce sa zic, m-am cam intoxicat
Deci tii la silueta cu greturili ? Io tin minte ca m-au tinut pana am nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Lia sa-ti traiasca puiul! DANUT

Sunt si eu pe aici, dar pe fuga.
Daria, bine c-au trecut bubele. Eu as vota pt un test sa vezi ce ti-a provocat alegia...
Cu cadoul... eu as opta pt un joc de contruit. Acum depinde si de prferintele baietelului. Poate ca o enciclopedie ar fi mai potrivita. Ai putea sa te orientezi si la ceva pt scoala: un ghiozdanel de exemplu. Depinde si de bugetul pe care il ai pt asta.

Rox, la voi. Sa treaca si febra si greturili alea, uf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Nici pe la noi vestile nu sunt prea bune. Tudor a dat iar in pneumonie, dupa o infectie in gat tratata 7 zile cu antibiotic, si care, probabil, s-a suprainfectat. A tusit vreo doua saptamani, productiv, i-am dat siropuri de tuse, gandindu-ma ca e o tuse reziduala de care va scapa, l-am dus la medic de doua ori in rastimpul asta si mi-a spus ca e ok, nu se auzea nimic la plamani (sau ea nu a auzit mai degraba) si luni, surpriza...pneumonie interstitiala.

Starea lui nu e proasta, e ok, nu are febra, dar are o tuse urata de tot, si mai putina energie decat de obicei. Asa ca bagam iar antibiotic, altul, si facem aerosoli acasa (ne-am cumparat aparat). Si speram sa ne treaca pana luni, cand plecam la mare. Mi-e teama sa nu faca si Mara ceva....

La noi deja asta devine rutina. Toate infectiile respiratorii se termenina la el cu pneumonie. Nu stiu de unde sensibilitatea asta. Poate ar trebui sa ma gandesc si eu la vaccinul acela, de care zicea Gabi.

Patrick, Matei si Danutz, la multi ani, sa cresteti mari si sanatosi!!!

Patrick, sanatate, offf, ce v-ati captusit si voi...Roxi, sa treaca raul cat mai repede. Ce i-ai luat cadou pana la urma?

Robi si Lia, sanatate parintilor vostri!

Olivia, asta deja nu mai e nesimtire, e hotie! Urata treaba...

Daria, a trecut alergia? sanatate si voua!

Mergi la inceput

Mitzu uuffff imi pare tare rau ca Tudor nu e ok. sper sa isi revina.
lui Pat i-am luat un dinozaur magnetic de la metro si un lego cu constructii si niste carti de lego.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Daria, pai clientul are intotdeauna dreptate, asa ca ... fuguta in concediu

Si mi-am mai amintit ... La noi au mai avut succes si seturi de genul asta:
www.mastermindtoys.com/store/product.asp?product_code=61090&subcat=84&agecat=0&cat=0&brand=40&page=1" target="_blank">kit sistemul solar
www.comparestoreprices.co.uk/science-and-discovery-toys/great-gizmos-4m-kidz-labs-dig-a-dino-woolly-mammoth-skeleton.asp" target="_blank">kit arheologie

Se gasesc in selgros sau metro...

Roxi, eu speram sa ma contrazici ... Ce mai zice Pat? S-a obisnuit cu gandul ca va avea un fratior (o surioara) ?

PS. Ati vazut-o pe Nicole a noastra la acasa tv ? ... Doamne, cat o admir, e atat de puternica ... S-a descurcat de minune si a reusit sa faca ceva pt. nepotelul ei ... Bravo ei!!!

Edit: Mitzu, imi pare rau pentru voi ... Tinem pumnii sa se rezolve totul cu bine si in timp util ca sa plecati linistiti in concediu ... Apropo, sa faci poze multe la mare, ca nu i-am mai vazut de mult pe frumuseii tai ...

Mergi la inceput

Mitzu, sanatate muuulta la voi !
Sa stii ca bblina de 8 luni a prietenei mele la fel, ia toate belelele de la fratii mari si asa se termina, cu pneumonie. I-au recomandat marea si salina, aerosoli.

Fetele, sar`na de idei de cadou !

Mergi la inceput