LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu ink sufar cand intreaba lumea ceva si ea taceee, acasa taceee, in masina tace, in parc tace. Cam juma` de ora oriunde mergem, nu scoate un cuvantel, nimik. Mai are si zile aiurea cand e cu dosu`n sus si tzafnoasa si zice ca e suparata si taceee si mai adanc ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Ioana si Daria, linistiti-va ca daca ati fi in situatia inversa, tot nu ar fi bine ... Va spun din experienta ...
Eu am in dotare una bucata copil de 8 ani care "tace" pana tatoneaza terenul ... Apoi, dupa ce se mai obisnuieste si in functie de "cum ii cade la suflet" persoana/persoanele (chiar si copii), isi da drumul la vorba... Acasa si in locurile cunoscute, dar mail ales cu peroanele agreate de ea, se "dezlantuie" si da totul ... Dar asa ma enerveaza cand o intreaba cineva ceva si ea tace sau raspunde monosilabic
In schimb copilu' de 4 ani e total opus - ar vorbi si cu pomii de pe strada ca si cum s-ar cunoaste de-o viata ... E indrazneata si intra cu usurinta in vorba cu oricine, dar uneori parca intrece masura si spune vrute-si-nevrute la oricine are ocazia - si iar nu-mi convine
Ce sa va zic, cand a cunoscut-o viitoarea educatoare, a intrebat-o daca asa vorbeste ea mereu (mult adica ) si cand a primit raspunsul (DA, evident) a rugat-o ca din cand in cand sa mai mearga si la cealalta educatoare, la grupa mijlocie, sa-i mai povesteasca si ei

Apropo de gradinita ... de cateva zile Alessia are o "problema": de ce nu merge ea la gradi daca a implinit deja 4 ani ! ... Degeaba ii tot explic eu ca e vacanta, ea o tine pe a ei - are 4 ani, trebuie sa o duc la gradi

Roxi, cum mai e Pat ? ... Sanatate multa la amandoi!

Caro si fetele

Mergi la inceput

Sunt de belea ... m-am umplut de bube. Umflate, de diferite marimi. Poate fi alergie la medicamente ??? Plsss help, ma mananca de mor tot corpul, am bube peste tot, m-am dat cu mixtura, am baut claritin de la Giulia ... ce sa mai fac ??? Aaa, mi-e plina si toata fatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu pleznesc...efectiv..desi Enel a facut debransarea de la retea..ei se alimenteaza in continuare si Enel..da din umeri..incredibil!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Am reusit sa intru si eu sa va salut intre doua delegatii si-o saptamana de concediu.
Patrick si mamicii posesoare

n-am uitat sarbatoritii neurati deci pentru:
Adela Mihaela de Polux,Radu de Ina,Mihai de Marina,Andreea de Pako, Bianca de Anca, Alessia de Kro, Radu de Roxana, Alexandru de Gongutza
Andreea de Rain, Philip de Andreea si Alexandru de Ioana!

ma bag si eu in vorba voastra si va spun ca eu am alt fenomen de copil vorbaret. E capabil sa intrebe de 5 ori la rand acelasi lucru. Si eu ii raspund si el intreaba...si tot asa. am zis 5..ca atat am rezistat eu:))

am citit ceva din urma, pe sarite.
Ema, remarcabil Ric!!
Daria ce mai e nou pe fruntul de vest?
Lia, subscriu si eu la ce au zis fetele, iti trebuie un ajutor. e greu cu unul, dar cu 2? in plus nu-ti ridica nimeni statuie...si copil perfect nu cred ca s-a inventat, cum nici mama perfecta. Cum mai e Danut?
am vazut si pozele verzi...felicia de milioane. sunt retusate nu?:D (glumeam) e ireal verdele acela iar personajele se incadreaza la fix.
si revenind la discutie, daria si ioana musai sa faceti schimb. :)) Daria, ti l-as da si pe Luke bonus, sa te saturi de galagie
Olivia, ce mai e nou la voi?

incep sa incarc acum pozele promise. merg sa recitesc pe indelete din urma.

sunt pe aici, aviz schimbul 3

Mergi la inceput

Si io`st pe aici, Giulik s-a saturat de pc si a zis sa vin io, nu ratez asa o oferta
Ma umplu in continuare de bube

Kim, imi pare tare rau ca Romania este atat de ... nici nu stiu cum o pot denumi. Nu ai nicio persoana care sa poata umbla un pic sa rezolve situatia ? Offf, te as ajuta cu mare drag

Maaria, baga pozili !

O seara / zi frumoasa tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria baga Claritin..daca nu este boala infectioasa..este alergie..si mai mult ca sigur daca zici ca ai prurit..Ce este cu ochisorul Giuliei? Degeaba am in Ro...au stil si mentalitate de Ro..nu vreau sa jignesc pe nimeni..dar ma draci pe toti

Ioana si Carolina(merci de info)..exact asa este si Luca...efectiv nu vorbeste..te toaca..de ce si cum si pt ce. Asa cum ziceti vorbeste cu toata Lumea..chiar si ce nu trebuie..vorbeste efectiv si lucrurile neinsufletite...nu inchide gura efectiv!...se extaziaza la maxim pt tot si toate si vorba Ioanei..dupa 24 ore..cazi rapus!

Ultimul dialog la culcare:

Mom...do we eat chickens?
Da Luca
I don't want it! They are so cute...if we cut them I will miss them!..so go out and tell to everbody on the Earth:...Don't eat chickens!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Pus poze aici
sper sa mearga linkul
Daria...nu ma pricep la bube
Olivia..de necrezut:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

La multi ani Danut!! sa fii sanatos si voios si tot asa intelept!!
neata
azi noapte dupa ce ma-m simtit eu mai bine s-a gandit sa o ia copchilu tare de tot cu febra. adica 39 si ceva. asa ca am facut de garda. asa ca azi la munca sunt nauca . la naiba, zau dac anu urasc vara asta, tare tampita mai e
Oliv incredibil!!! s-au bransat ilegal? sau cum....? persoana aceea mai suspusa nu poate face un gest mai drastic, adica sa trimita echipa de debransare nioca o data? doamne cat de nasol!!
Daria au trecut bubele? trebuie sa fie o alergie, vorba Oliviei.
Lia, Robi, ce vesti aveti? sper ca mai bune!
o zi mai buna tuturor!

Mergi la inceput

DANUT

Lia, sa ti traiasca seniorul, sa aveti parte cu totii de tot binele din lume !

Fetele, azi noapte am crezut k ma ia frasu` de mancarime, niciodata n-am patit asa ceva, dar bubele au plecat. Crek antibioticele mi-au pus capac. So, n-am decat sa fiu sanatoasa si gata

Rox, pupici multi, multi la voi !
Kim, tre` facut scandal la electrica .
Restu` pe unde umblati, ha ???
Treceti la semnat condicaaa ...

si intrebare: ce cadou pt baiat de 10 anisori ???

Mergi la inceput