FIV 187

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

DODO sunt alturi de tine .
Nu e drept ce ni se intampla, insa tebuie sa fim tari si intr-o zi dumnezeu ne va asculta ruga . Stiu prin ce treci , foarte bine chiar ,e putin timp de cand am trecut si eu prin experienta ta . Nimic din lumea asta nu ne poate linisti sufletul ranit , numai timpul .
Ai grija de tine si de sotul tau. Ai grija ca si el sufera enorm , desi poate arata numai 50%.
Iti spun tot din experienta .Al meu o perioada s-a inchis in el si nu mai era pur si simplu langa mine . era cu gandul departe , vorbeam , dadea din cap , dar sunt sigura ca nu ma auzea . insa am discutat mult si si-a revenit . sufletul nostru insa, va mai avea mult timp rani . Poate am fost un pic dura , insa fiti unul langa altul mereu si nu lasati tristetea sa va doboare
Numai bine
Evy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

@dodo@ i-mi pare tare rau si te ingeleg perfect iubita! Stiu cat ti-ai dorit, ca noi toate de altfel! Dar asa cum bine ai zis, in voi trebuie sa cautati puterea de a merge mai departe, pina visul vi se va implini! Dar marti tot trebuie sa vii la test, ca sa fii sigura ca nu e totul pierdut. Nu vreau sa-ti dau sperante desarte, insa stiu ca au mai fost fete care au avut menstruatie in toata regula si totusi erau gravidute! Asa ca testul i-ti va spune sigur cum stai! Ne vedem marti iubita!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Lindutza multa bafta luni la punctie! Sa ai ovocite frumoase si de calitate! Daca nu ti-au spus nimic pina acum si a zis sa mergeti inainte, inseamna ca o sa fie bine. Oricum tu sa te menajezi, sa nu faci efort de nici un fel, ca sa nu se sparga mai devreme. Sa nu te epilezi cu ceara, sau cu aparatul, pentru ca iar exista un mic risc. Ai grija de tine si mergi cu incredere ca va fi bine! Tin pumnii luni!
zouzounaki multumesc iubita!
Moniland stiu ca nu e bine, dar ce sa fac! In continuare nu ma doare nimic si nu am nici o pata. Iar sanii s-au marit si ma dor in continuare. Acum sunt pregatita pentru orice veste, deja simt ca nimic nu ma mai poate dobori psihic. Ce-o vrea Dumnezeu!
Kora_pop multumesc

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ioana, iti tin pumnii, sper din tot sufletul sa fie bine.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
In z2 de stimulare (2 fiole gonal/zi) am facut 20 min exercitii la stepper. Credeti ca e o problema daca mai fac niste exercitii sau mai bine sa ma potolesc?

Dodo, ioanatugs sunt si eu alaturi de voi
Bafta multa tuturor fetelor care sunt "in focuri ".

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Ioana,i-ti muumesc sper sa fie bine ca azi sint tare stresata si dupa ce am vazut ca mi-ai scris sa nu fac nici un fel de efort sint si mai si pentru ca aseara am dus cumparaturile de la masina si o lada cu apa in casa.Azi ma cam doare prin burtica si sint speriata sa nu fi fost deja ovulatia,pina miine o sa fiu terminata.
Nu stiu de ce atitea ghinioane la toate!!!!

Am fost in concediu in spania si stateam pe plaja cu sotul meu si ne uitam in jur si absolut toata lumea erau cu copii,si ii spuneam sotului ca daca nu v-as fi cunoscut pe voi sa vad ca si alte persoane sint in cauza as fi crezut ca numai noi dintre toti sintem ghinonisti.Nu pot sa cred ca exista atitea cupluri cu probleme in a avea copii.
Eu va doresc tuturor tot binele din lume si sa reusim cu toatele sa ne implinim visul!!!!!!
Va

Mergi la inceput

Sim_stoian, Iuca va multumesc!
Lindutza te doare pentru ca foliculii inca mai cresc. Stai linistita, ca o sa fie bine! Multa bafta maine!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna seara fetelor!
am si eu o intrebare dc puteti sa-mi raspundeti va rog din suflet...
Sunt z8 de la et si am facut nebunii azi cu sotu dar usor sa nu deranjam embrionii
Stiu ca nu trebuia dar stiti cum e cu fructul oprit...
Credeti ca s-ar putea intampla ceva rau?
Va rog cine a facut aceeasi tampenie ca mine sa ma ajute cu un raspuns!
Va multumesc!

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

smoly, ce tii si cu hormonii astia.... Nu degeaba zicea Angelina Jolie ca e bun sexul cand esti insarcinata . Eu m-am abtinut.
Fetelor sa aveti mult noroc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Of,Dodo, ma tot intreb de ce ne e noua (unora) dat sa trecem prin atatea ca sa obtinem ceva atat de bun si frumos cum sunt copii si inca ceva care altora le iese fara nici un efort??? Asta este viata si probabil ca Ioana are dreptate, nu avem voie sa ne abatem de la drumul nostru in ciuda incercarilor de atatea feluri...

Lindutza, tinem pumnii la punctie si asteptam vesti (foarte bune) de la tine!

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput