FIV 187

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Va multumescu inca o data din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine, cu atat mai mult acum cand incerc sa-mi gasesc linistea si un antidon pentru rana adanca pe care ti-o lasa in suflet esecul. De regula se spune ca minunile tin doar trei zile, de data aceasta eu am avut privilegiul sa cred intr-o minune, in care se facea ca voi fi mamica a trei dodonei, timp de zece zile, zece zile in care am avut cel mai frumos vis pe care il poate avea cineva vreodata. Astazi insa din vis s-a transformat in cosmar, am dureri ingrozitoare de spate si de burta si incepe sa curga tot mai abundent. Daca pana astazi ma rugam la DD sa faca o minune si sa se prinda din cei trei embrionasi perfecti macar unul, am zis sa nu il supar cumva daca sunt nerecunoscatoare si cer prea mult pe toti trei, de astazi minunea pe care o cer este sa ma intareasca sa trec cu bine si peste asta. Deocamdata nu pot sa simt decat disperare, este un foarte bun test pentru psihicul meu si al sotului in acelasi timp. El saracutul incearca sa fie cat se poate de tare si de puternic in fata mea, dar il tradeaza ochii care sunt cu adevarat oglinda sufletului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

@dodo@ imi pare rau , sper ca Bunul Dumnezeu sa-ti dea forta necesara si sa mergi inainte .

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

@DODO@,IMI PARE RAU PTR VOI,SUNT SIGURA CA O SA VINA SI ZIUA VOASTRA,CAPUL SUS SI MERGI INAINTE PLINSUL AJUTA CEI DREPT UNEORI PE MOMENT,HAI @DODO@ SI MIINE ESTE O ZI SI SIGUR VA FI MAI BUNA.SA STII CA EU AM PIERDUT SARCINA LA 8 SAPTAMINI SI SUNT SIGURA CA TOT IMI VOI TINE PUIUTUL MEU INTR-O ZI IN BRATE DESI AU TRECUT CEVA ANI.INCERC DIN TOT SUFLETUL SA TE FAC SA VEZI SI PARTEA PLINA A PAHARULUI.VA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

@dodo@, mult curaj si tie si sotului!!
totusi, nu inteleg de ce e atat de greu sa se pastreze o sarcina obtinuta prin fiv! ma ingrozeste gandul!
mult succes tuturor fetelor!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

@dodo@nu am cuvinte,imi pare sincer rau,dar viata merge inainte si ai timp sa mai incerci,asta e valabil pt noi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Dodo, cuvintele sunt de prisos, DD sa va intareasca ca s-o puteti lua de la inceput
Capul sus si tot inainte, batalia e lunga, insa finalul este fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Dodo,sint alaturi de tine si sper sa fi tare ca sa poti sa mergi mai departe

Am postat si la Fiv austria,germania dar va scriu si voua in caz ca nu intrati si acolo.
Azi am fost la ecograf si totul este bine pina acuma,endometrul 10mm cred si folicuii de 18mm cei mai mari si luni dimineata la 9 am programare la punctie dar cind sa ies mi-am adus aminte ca eu am inca decapeptyl-ul neatins si am intrebat.
Asistenta a facut ochii mari si mi-a zis ca aia ar fi trebuit sa o fi facut deja inainte de ciclu in a 14-a ,15-a zi .Am incercat sa ii explic ca eu am primit planul cam in a 19-a zi de ciclu si oricum ar fi fost prea tirziu,eu am vazut ce scrie si am sunat si mi-au zis asistentele ca o sa ma anunte ele cind trebuie sa il iau ca oricum ala nu am voie singura.
Asistenta a anuntat doctorul de problema asta si a venit voioasa ca nu ii nici o problema ca o sa facem inca un ecograf inainte de punctie sa vedem daca nu cumva s-au spart intre timp,ca din cite am inteles decapeptyl-ul are rolul de a preveni ovulatia prematura.
Va dati seama cam cum stau eu acuma pina luni dimineata!!!!!
Nu se putea sa mearga totul cum trebuie ,intotdeauna trebuie sa fie ceva!!!
Vreau sa va mai intreb daca a mai fost careva dintre voi care nu a facut inainte decapeptylul sau la care ia fost ovulatia ininte de vreme.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna,
la sf. lunii august voi incepe inhibarea cu diphereline, am cumparat de la Giuly, si mi s-a spus ca se face subcutanat... cum stiam de la voi ca se face in burta, nu am mai intrebat amanunte. Am vorbit astazi cu o asistenta sa ma ajute cu primele injectii, dar a fost cam mirata ca vreau sa le fac in burta... nu am inteles eu bine sau se pot face si in mana sau picior ?

Mergi la inceput

Va salut si va multumescu din suflet tuturor pentru ca sunteti alaturi de mine si imi impartasiti durerea. A fost o zi extrem de grea si de urata atat in sufletul nostru cat si afara. Astazi cerul a plans si a strigat parca in locul nostru. As fi vrut sa urlu de durere si de deznadejde, parca de fiecare data cand tuna. Am avut noroc ca sotul meu si-a luat astazi liber de la servici si nu m-a lasat singura nici o clipa. Ne-am urcat in masina si am hoinarit toata ziua in speranta ca vom gasi un loc care sa poata sa ne incarce bateriile. Am inteles insa ca este greu de gasit un astfel de loc, vindecarea vine doar din sufletele noastre si din incapatanarea nostra de a nu inceta aceasta lupta surda si oarba parca. Umbland astazi haihui o zi intreaga am realizat ca am pierdut o batalie, dar nu si razboiul, atata timp cat ne avem unul pe celalat si ne iubim.

Mergi la inceput

mimi_m, eu am facut injectiile si de inhibare si de stimulare , numai in maini, dar nu inainte de a intreba dr in momentul in care mi-a prescris tratamentul.Bafta multa si sa dea DD sa aduci vesti bune.

Mergi la inceput