FIV 187

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Dodo,eu nu am avut .In ziua a 14-a am avut ceva usor cafeniu ,dar nu pete......
Iuca si eu stiu la fel.....in frigider se pastreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

catalina , aurelia multumesc mult l-am cumparat de 3 zile si pana acum nu l-am tinut in frigider, sper sa nu fie vreo problema.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

magdita, te rog sa ma treci si e mine pe lista aspirantelor: sorina-daniela si marian.
multumesc din suflet.

"Help my bunny take over the world!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

IOANAnu am cuvinte,imi pare rau sincer,dar in acelasi timp te apreciez f mult pt optimismul tau ,si iti urmam exemplu. MA intristeaza f tare sa obsv,ca f greu sunt duse la termen sarcinile obt prin fiv,pot spune ca sunt chiar miracole,cazurile care sau finalizat cu bebelusi,de ce o fi asa,doar Dumnezeu stie,noua nu ne ramane decat sa speram,si sa credem. AFARA de Utrogestan ,ai luat si altceva,pt sustinere? TE pup si te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Blanche25, KoraPop mersi ptr. raspunsuri, Kora eu pana acum am stat mereu foarte bine cu endometrul, ajungeam si pana la 15 mm.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Va multumesc tuturor pentru incurajari fetelor!
Am repetat azi analiza si o sa iau rezultatul maine, pentru ca nu l-am mai facut la urgenta, l-am facut asa ca sa fie! In rest eu sunt bine, in continuare nu am nici cea mai mica pata, care sa-mi indice ca ceva nu e in regula, sanii ma dor ingrozitor si nimic schimbat.
Moniland ai mare dreptate si eu stiu ca la beta HCG de 515, cat am avut eu cu o zi inaite de eco nu ar fi trebuit sa se vada nimic la eco. Si totusi l-am vazut, era un cerculet alb si in mijloc un punctulet negru, insa fara activitate cardiaca, aveam 5 s si 5 zile. Ma rog cum a calculat Tutu pentru ca el nu stia ca eu facusem FIV, insa era un 4D si poate deaceea s-a vazut. Sau poate beta era mai mare atunci si a doua zi a scazut??/ Nu stiu ce sa mai cred, sunt intr-o ceata totala!! Tu ai avut sangerari, cum ti-ai dat seama ca s-a oprit din evolutie si ce ai facut??

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

draga mea doris, endometrul meu e permanent in intervalul 11-14. desi mi s-a spus ca nu-i nicio problema si asta e endometrul meu, nu stiu ce sa spun! e bine, nu e bine!!! daca ei spun sa nu-mi fac probleme, stau linistita!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, draga mea , la mine au inceput petele maro-rosiatice intr-o marti si vineri am fost la eco. La eco nu s-a vazut nimic si dr mi-a spus ca-i pare rau si ca e pierduta sarcina. I-am zis ca poate,poate se opreste sangerarea si mi-a zic ca sunt cheaguri si nu e bine.
Dupa cateva ore de la eco am eliminat o "chestie" compacta cat o nuca. Apoi sangerarea s-a oprit. Asta a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland of, cred ca ti-a fost foarte greu! Si un beta HCG nu ti-ai facut?? Cat fusese ultima oara?? Eu am luat azi rezultatul de la Bios si era 347.3, fata de 515 acum 4 zile si 420 acum doua zile, deci in scadere. Insa in continuare am simptome de sarcina, sani mariti si durerosi, somnolenta, mi-e foame...si nici o pata. Oricum eu am oprit tratamentul de doua zile si marti o sa vad ce-mi zice proful la eco. Tot marti am din nou programare si la Tutu, sa comparam poza de saptamana asta si sa vedem ce e de facut. Multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of, Ioana, nu e bine. E normal sa ai simptome pentru ca mai ai hcg in organism. Din cat mi amintesc nusy a trebuit sa faca un chiuretaj pt eliminarea sarcinii.

Mergi la inceput