FIV 187
Raspunsuri - Pagina 4
aurelia77 spune:
Dodo,eu nu am avut .In ziua a 14-a am avut ceva usor cafeniu ,dar nu pete......
Iuca si eu stiu la fel.....in frigider se pastreaza
iuca spune:
catalina , aurelia multumesc mult l-am cumparat de 3 zile si pana acum nu l-am tinut in frigider, sper sa nu fie vreo problema.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
sorinake spune:
magdita, te rog sa ma treci si e mine pe lista aspirantelor: sorina-daniela si marian.
multumesc din suflet.
"Help my bunny take over the world!"
kineta spune:
IOANAnu am cuvinte,imi pare rau sincer,dar in acelasi timp te apreciez f mult pt optimismul tau ,si iti urmam exemplu. MA intristeaza f tare sa obsv,ca f greu sunt duse la termen sarcinile obt prin fiv,pot spune ca sunt chiar miracole,cazurile care sau finalizat cu bebelusi,de ce o fi asa,doar Dumnezeu stie,noua nu ne ramane decat sa speram,si sa credem. AFARA de Utrogestan ,ai luat si altceva,pt sustinere? TE pup si te imbratisez cu drag
DORIS_71 spune:
Blanche25, KoraPop mersi ptr. raspunsuri, Kora eu pana acum am stat mereu foarte bine cu endometrul, ajungeam si pana la 15 mm.
toate FIV-oasele.
Ioanatugs spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari fetelor!
Am repetat azi analiza si o sa iau rezultatul maine, pentru ca nu l-am mai facut la urgenta, l-am facut asa ca sa fie! In rest eu sunt bine, in continuare nu am nici cea mai mica pata, care sa-mi indice ca ceva nu e in regula, sanii ma dor ingrozitor si nimic schimbat.
Moniland ai mare dreptate si eu stiu ca la beta HCG de 515, cat am avut eu cu o zi inaite de eco nu ar fi trebuit sa se vada nimic la eco. Si totusi l-am vazut, era un cerculet alb si in mijloc un punctulet negru, insa fara activitate cardiaca, aveam 5 s si 5 zile. Ma rog cum a calculat Tutu pentru ca el nu stia ca eu facusem FIV, insa era un 4D si poate deaceea s-a vazut. Sau poate beta era mai mare atunci si a doua zi a scazut??/ Nu stiu ce sa mai cred, sunt intr-o ceata totala!! Tu ai avut sangerari, cum ti-ai dat seama ca s-a oprit din evolutie si ce ai facut??
cu drag Ioana
sorinake spune:
draga mea doris, endometrul meu e permanent in intervalul 11-14. desi mi s-a spus ca nu-i nicio problema si asta e endometrul meu, nu stiu ce sa spun! e bine, nu e bine!!! daca ei spun sa nu-mi fac probleme, stau linistita!
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
Moniland spune:
Ioana, draga mea , la mine au inceput petele maro-rosiatice intr-o marti si vineri am fost la eco. La eco nu s-a vazut nimic si dr mi-a spus ca-i pare rau si ca e pierduta sarcina. I-am zis ca poate,poate se opreste sangerarea si mi-a zic ca sunt cheaguri si nu e bine.
Dupa cateva ore de la eco am eliminat o "chestie" compacta cat o nuca. Apoi sangerarea s-a oprit. Asta a fost.
Ioanatugs spune:
Moniland of, cred ca ti-a fost foarte greu! Si un beta HCG nu ti-ai facut?? Cat fusese ultima oara?? Eu am luat azi rezultatul de la Bios si era 347.3, fata de 515 acum 4 zile si 420 acum doua zile, deci in scadere. Insa in continuare am simptome de sarcina, sani mariti si durerosi, somnolenta, mi-e foame...si nici o pata. Oricum eu am oprit tratamentul de doua zile si marti o sa vad ce-mi zice proful la eco. Tot marti am din nou programare si la Tutu, sa comparam poza de saptamana asta si sa vedem ce e de facut. Multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta!
cu drag Ioana
Moniland spune:
Of, Ioana, nu e bine. E normal sa ai simptome pentru ca mai ai hcg in organism. Din cat mi amintesc nusy a trebuit sa faca un chiuretaj pt eliminarea sarcinii.