FIV 187
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
Fetelor,FIV-ul e ca o loterie. Nu poti sa castigi daca nu participi. Asa ca ... sa avem noroc cu toate.
miruna79 spune:
Dodo imi pare rau , suntem cu toate alaturi de tine.
Ioanatugs sper ca esti bine si ca ti ai revenit.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Evy28 spune:
Buna fetelor
cine imi spune si mie la cat timp dupa FIV v-a venit menstruatia ?
A doua , caci atunci cand nu a reusit fiv-ul a venit fix la 28 de zile .Ce tie si cu viata asta .
Astazi sunt in ziua 32. De 5 zile am dureri de mijloc mai toata ziua , si in rest nimic .
Ma ingrijoreaza dereglarea asta .
lindutza spune:
fireyes multumesc de sustinere inca odata,
azi dimineata am mers cu inima cit un purice ca mi-a venit si ceva scurgere pina sa ajungem si am crezut ca deja se sparsese.
Prima data mi-a facut ecograf sa vada daca totul e in regula si binenteles ca mi-am facut stres degeaba ca totul era inca acolo.
Am intrat la punctie ,totul a durat 2 ore cu tot cu trezire dar punctia in sine a fost ca 15 minute si vreo 10 sa ma trezesc iar restul am stat sub control.
Mie mi-a venit un pic de singe si niste cheaguri,am intrebat si mi-a zis ca e normal si daca i-mi vine citeva zile.
Ce-i mai important e ca mi-au recoltat 8 ovocide,si stresul si asteptare continua pina miine cind ma suna sa-mi zica ce se intimpla si cind facem ET.
Acuma stau in pat ca ma cam doare prin burtica si o stare de rau dar mi-au zis ca si asta ii normal.
Sper ca miine sa am vesti bune!!!!
Va
Moniland spune:
Lindutza, tin pumnii sa fie bine. De stres o sa scapi mai greu ca tot timpul apare cate ceva care te tine in alerta. Bafta multa!
Evy, mie undeva la 45 zile. De abia dupa cateva luni s-a reglat.
Micky2007 spune:
Buna seara,
Ma ajutati si pe mine cu un numar de telefon de la Giulesti? Al d-nei Viorica? Trebuie sa fac urgent o programare si nu am gasit pe net. PLEASE.
Va multumesc mult.
Micky
@dodo@ spune:
Va multumesc mult de tot ca a-ti fost alaturi de mine in aceasta perioada grea, dureroasa, foarte dureroasa.Nu mi-am inchipuit ca poate fi asa de dureros, in comparatie cu tratamentul, cu injectiile, cu punctia, aceasta durere este cumplita si parca nu trece deloc, daca va trece vreo data, dar nu cred.
ioana, maine dimineata mai vii la Giuly? Ne vedem acolo.
sorinake spune:
micky, la giulesti sunt in concediu pana in septembrie si nu fac nici o programare!! am sunat azi si mi-au spus sa sun la inceputul lui septembrie pt ca intr-o saptamana intra toti in concediu!
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png