Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
grati.ela spune:
Neatza!
Tudorash al meu a avut febra asta noapte (37.9). Cred ca a racit...la mama mai prinde un pic de curent, noaptea dormim cu geamul deschis...merg la dr sa nu fie ceva mai complicat (are si o galgaiala in nas...). Nu cred ca e de la dinti ca i-au iesit bine cei doi si nu mai simt altii...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miri_mik spune:
grati:( pupam dudu cel fierbinte si fugiti la medic sa nu treceti iar pe antibiotice:( desi... ooooooooof! nasucurile astea!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
laura_dimitris spune:
Laurici de PN - ce papusica frumoasa ai tu acolo ?! Doamne, si i-au ramas ochii la aceeasi nuanta incredibil de albastra....
Irinuka, vroiam sa te intreb de ieri de ce vrei sa mergi la valea calugareasca...?? Nu cred ca sunt pensiuni acolo... Si mie - personal - nu mi se pare nimic interesant... este o localitate anosta situata intr-o regiune viticola. Punct. Nici macar un aer curat nu poti gasi.... Mama sta aproape de valea calugareasca si nu cred ca se merita sa mergi acolo. Este tare frumos si aer curat, munti aproape, paduri si apa la valea diftanei si slanic. Plus ca la slanic mai este si salina ca si un lac natural cu apa sarata.... Acolo sigur gasesti si pensiuni...
Isi - adina - multumesc mult de aprecieri Acum, citind ce ai scris ieri ca ioan inca se mai trezeste de 2-3 ori pe noapte... iti inteleg si mai bine absenta de pe forum! Pai, voi sunteti eroine fetelor ca reusiti sa rezistati in ritmul acesta! Eu dorm de la 23.00 la 6 dimineata neintrerupt si tot sunt rupta de oboseala non-stop!!!
Imi pare tare rau ca eu nu am apucat sa vad fotografiile cu tine si ioan postate de monica-doc....
Honey, lui AJ pentru greutate/lungime! Eu sunt la inceputul diversificarii si inca nu i-am inlocuit nicio masa de lapte.... Pediatra mea mi-a spus de carinta ca se introduce dupa 6 luni.
Pana acum i-am dat morocvel, iar de azi vreau sa-ifierb si pasez si putin dovlecel...
Ma duc sa-mi termin cafeaua si voi reveni cu raspunsuri pentru zuze....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
grati.ela spune:
Isidora! Dana_vio! bebe Matei! bebelutza Amandine! bebe Stefan Dacian!!!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ceska777 spune:
Miri,
imi salvez linkul si cand mai lipsesti si mi se face dor de "dujmanii" tai sa ma delectez!
Grati.ela,
repede pana fugiti la dr . Azi noapte ma gandeam sa te intreb: mai ai link-ul cu acel aqualand in BV? Poate tragem o fuga si noi de la Arpasu...
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
netaaaaa
prezent si eu la caci avem net!!!
sambata iar am nunta si habar nu am ce sa imbrac .. trebuie sa forez in dulap. nu stiu ce voi gasi .. ptr ca nu mai ma incape nimic ..ce nervi am!!!
bitza canta de zor langa mine .. se joaca cu o sticla .. asta jucarie!
miri cei mai frumosi baieti!!! si noi avem olita. i-a luat buni ieri!!
ptr fetele interesate .. magazinul cu leganus si altele este in dragonul rosu MEGASHOP, nr 474.
pup
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ceska777 spune:
Ellenuta,
ce incaleca Sacha nu e olita ci scaunel!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
CameliaH spune:
Buna dimineata pentru voi..
Ca la mine e nu prea buna, macar a iesit soarele. Mama mea vine in fiecare zi si ma ajuta. Ii multumesc nimic de zis. Mai dar are niste iesiri nervoase de nu mai suport. Pana acum venea si o apucau nervii daca gasea ceva murdar sau nelalocul lui. Se apuca matura stergea , transipra toata. Si bombanea incontinuu. Am trimis-o acasa, s-a suparat pe mine, c-o dau afara etc. I-am zis sa nu mai faca nimic, m-am straduit, am stat noaptea sa fac super curat si ordine sa nu mai aiba nimic de zis. Ma rog s-a mai linistit. Dupa aia se supara cu fetele. Ca daca a zis ea in momentul x ca acum trebuie sa manance sua sa se pieptene sau orice si fetele nu au executat la milimetru, iar o apuca nervii. In fien, saptamana asta fetele au fost la munte cu soacra-mea. Zic, ura n-o sa avem motiv de nervi. Ce credeti? Vine de dimineata, io nedormita ca i-ar m-a sculat Matei si la 1 si la 3 si la 6 ai acum maraia ca era somn. Si incepe sa-mi povesteasca ca ieri s-a dus si s-a culcat si a dormit 3 ore de obosita ce era. Si zice: Am facut si eu ca voi, am dormit 3 ore. (Pentru ea a dormi este dovada de mare nesimtire si lene si dispretuieste la maxim chestia asta, dar ea are probleme cu somnul, se scoala la 4 dimineata si nu mai poate dormi, deci si invidiaza in acelasi timp pe cel care poate sa doarma). Si spunea ca a dormit 3 ore de parca omorase pe cineva. Io cu ochii carpiti si fara sa gandesc prea mult (ca acum imi pare rau) ii zic: draga dar pentru tine a dormi parca ar fi ceva rusinos, foarte bine ca ai dormit! MAi frate si au apucat-o niste nervi si a inceput sa dezgroape la morti si sa isi spuna toate nemultumirile si ofurile din viata ei pentru care eu sunt vinovata si ca eu vreau ca ea sa moara ca sa scap de ea, de nu mai pot. Mari pacate am cu ea de nu pot sa rezolv situatia nicicum. Cert e ca s-a enervat atat de tare si a inceput sa tipe ca l-a trezit si pe Matei si si-a luat plasa si a plecat. Asa de rau imi pare, mai mult pentru ea ca se consuma si enerveaza in ultimul hal. Of, ar fi multe de spus, dar ce mai conteaza. Iertati-ma pentru asa mesaj de dimineata. Cand in sfarsit a iesit si soarele.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
ginnette spune:
Neata fetelor,
Si eu, si eu la cana cu ness - Laura , ai avut dreptate: se putea sa liseasca martie din pozt (adik io)?!
Numai c-am admirat clopoztei dragalashi: David pufosu' la mare, Sasha & Bruno, puisorii frumosi, pozele postate de Helene - chiar ca te dadusem disparuta - si n-am apucat sa postez.
(Laura, pozele tale tre' sa le vad acasa).
Abia astept urmatoarea intalnire - dak e prin Cismigiu/Herastrau - ca Tineretului sau IOR este cam departe - vin, chiar dak sunt 45 de garde!
Adina (Isi), subscriu la ce-au spus fetele despre cum vorbesti despre lucruri divine - si n-am uitat ce mi-ai scris, toamna trecuta, cand l-au lucrat pe Dan (sotzul) si l-au fortzat sa-si dea demisia si simteam ca imi fuge pamantul de sub picioare.
De ieri a inceput si la noi 'circul': este maraita si sacaita si numai dak o las la tv/monitor se linisteste. Motivul: dintzii, ca gingia este cam umflata.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
ptr fetele interesate .. magazinul cu leganus si altele este in dragonul rosu MEGASHOP, nr 474.
pup
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
S-a notat; o sa-l trimit pe tata, ca are drum pe-acolo
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA