Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
ceska777 spune:
Miri,
baietii tai sunt deliciosi. Eu tot stau sa ma intreb cum vor fi ei asa cam pe la 5-6 anisori cat de strengari si ce nebunii vor spune si face cu o mama asa dezghetata! Si pozele in uniforma????
Tati e nebun de legat. Cica sa ii facem uniforme lui Benji. Printre lucrurile pe care i le tot repeta (sunt cam mult silabe dar el insista) sunt : "Fü-rer-schein, Fahr-zeug-schein, Per-so-nal-aus-weiss" adica il invata sa legitimeze lumea ca la controalele de la circulatie. Si eu care vreau sa imi fac baiatul doctor, arhitect sau cosmonaut! Faza haioasa: imi trimite intr-o zi ceva de la DPA pe mail. Niste politisti din Stuttgart de la circulatie au gasit pe o strada un baietel de vreo 5-6 ani intr-un bobby-car (masinuta) dirijand circulatia. Abia l-au putut trimite acasa asigurandu-l ca preiau ei schimbul!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:
http://paradisulacvatic.ro/
CamyH...mamele noastre parca-s surori...eu ii zic "generalul"...nu ma supar pe ea pt ca stiu ca ar sari din pat la miezul noptii si ar veni rapid dak as avea o nevoie...Mama e perfectionista, are mania curateniei, are o putere de munca fantastica (eu ametesc numai urmarind-o cu privirea)...cu Ozi face instructzie in privintza bunelor maniere, o asculta zilnic la germana si engleza...
Dr e in concediu...merg la prietena mea neonato (n-as fi vrut sa o deranjez ca are 2 copii si cu garzi, renovat apt...e o fericire cand mai apar si eu dar...asha e cu prietenii!!!!)
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miri_mik spune:
deci, mai scriu doo cuvinte ca e toata cas ain picioare si profit ca bumgaru' se tsipizeaza la taica-sau in brate iar bruno fericit ca am cumparat impreuna croissanti pentru cafea:)
deci: ellenutsa, ala e scauneeeeeeeeeeeeeeeel! nu e olita! oricum... povestea cu olita e senisibila. in ro stiu ca se forteaza copiii de la 6-7 luni sa stea pe olita, aici e cu totul alta abordarea; va zic de-acu ca io os a lipsesc cu indicatii la capitolul ala ca-s prea invershunata.
frate... m-am dus sa fac bibe lu' ala mik si am uitat ce vroiam sa scriu intre tipetele lui!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
sambata iar am nunta si habar nu am ce sa imbrac .. trebuie sa forez in dulap. nu stiu ce voi gasi .. ptr ca nu mai ma incape nimic ..ce nervi am!!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
dak vrei sa-ti iei ceva nou, du-te la Bucur, sunt doua magazine (siliana si celalalt nu stiu cum se numeste , e tot asa mare ca si siliana) care au rochite "de gala" foarte dragutze si nu sunt asa scumpe.
Mie-mi plac mai ales, cele taiate sub sani, care-ti pun sanii in valoare si in jos sunt largi; bine, tie ti s-ar potrivi ca ai ce sa pui in valoare (eu, am avut sani doar o luna, inainte sa nasc; acum, iar sunt la marimea 75B; dak as putea sa iau de pe fund si sa pun pe sani - divaghez acum si ma indepartez de la subiect)
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui ceska777
Ellenuta,
ce incaleca Sacha nu e olita ci scaunel!
Ceska, mamica de Benji
Poze
e clar .. imi mai trebuie niste cafea ... olita lui bitza arata asemanator .. o s-o pozez pe ea.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
miri_mik spune:
da! stiu: camelia, esti o comoara de om! esti un monument de bunatate! eu m-as fic ertat cu a mea pana ar fi iesit cu "sange"! n-am rabdare cu ea, nici sa faca militarie cu bruno- v-am zis io faza cu olita (iar olita) si ca am ajuns la medic ca cica ar fi scheletic...ei bine... oi fi io fiica ei, dar am casa mea, regulile mele de viata. daca vrea s ama ajute bine, dar daca vrea sa-mi faca ^program in casa... si ce ca e mizerie? eu traiesc in ea! si ce ca nu sunt lucrurile la loc? sunt mai mult echestii pe lumea asta care ar putea sa le faca pt tine decat sa-ti faca mare capul cu prostii d-astea! uuuuuuuuuuuf, acu m-amambalat eu!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
laura_dimitris spune:
scriu din nou un mesaj ce s-a sters singur inainte sa apuc sa apas send....
Miri, http://good-times.webshots.com/photo/2072844480101920732RcYsag
Laura baietii tai frumosi! Auzi, da' de ce-i spui lui sacha : bulgaru' ???
Grati, sanatate multa lui tudorash! Fugi la medic. Lui i-au iesit dintisorii ? Nu cumva este febra data de eruptia dentara?
Ginette, pai eu zic daca va fi vreme frumoasa (vorbim acum deja de ploi nu de calduri infioratoare... ) sa ne vedem marti in moghioros! Voi vorbi astazi si cu silvia ca ea sigur nu a stiut nici de intalnirea din cismigiu. Iar eu, in ziua aceea abia am apucat sa aflu de schimbarea locatiei in ultimul moment...
Ellenutza, sigur gasesti tu ceva de imbracat pe acolo. Eventual ceva ce ai mai imbracat si la recente nunti /botezuri la care ai fost in ultima vreme. Vroiam sa-ti spun ca aseara - daca tot nu puteam scrie nimic - mi-am dat seama ca ai fotografii in album pe care eu nu le-am vazut niciodata ... Ai fost corespondent ? Tiraspol?? Cate locuri frumoase, deosebite, departe ai vazut !!! Data viitoare cand ne mai vedem voi "stoarce" de la tine impresii din calatoriile tale...
A, si mai vroiam sa-ti spun ca iti statea taaare bine mai roscatica... erai un blond roscat la par, nu?!
Frumoasa foc. Are eva ta cu cine sa semene!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ceska777 spune:
Oh! Ce imi tremura pantalonii pe mine numai cand ma gandesc! Pe langa emotii legate de drum, revedere, botez etc ma mai gandesc si la cum va fii cu mama si soacra pe cap! Care mai de care cu inditaii pe mine si pe bietul Benji. Sper sa nu ne luam de par si sa ne simtim bine ca nu ne vedem asa des si deci sa ... enjoy.
Dar ...ieri suna soacra sa intrebe la munte ce si cum am rezervat, mai ales legat de servitul mesei. Zic: "cazare+mic dejun asta e standard si restul meselor la restaurantul lor sau pe unde ne-om afla". "Oho, ca iese scump sa manance 4 persoane zilnic doua mese la restaurant!" Eu: "nu avem de ales doar v-am spus ca va duc la relaxare in mijlocul padurii!" Imi venea sa adaug: si de o fi luam cu noi clisa si ceapa din Timisoara, branza, rosii si pita din sat si de la tarani!
Unul isi face rezervare la hotel de 110,-eur pe noapte (asta e nasul lui Benji cel sclifosit care nu poate dormi in casa vecinei pe care o rezervam pentru ei la un standard la zi pentru Romania) altul ca o fi haleala prea scumpa. Nu are decat sa mearga la cules de fragi si mure!
Daca nu apuc sa ma tund imi cade sigur parul de stress si nervi! Doar ca am ales sa adopt o atitudine f zen! Cat de poate de zen!
Ceska, mamica de Benji
Poze
gabrittza spune:
fetelor am intrat si aseara sa va scriu dar cand am vrut sa trimit mesajul mi-a dat eroare.eram prea obosita sa o iau de la cap asa ca revin acum cu noutati nu prea placute.
deci alaltaieri daria a avut temperatura intre 37,5 si 38,1.iam dat panadol si nurofen.buuun.pe la 7 am inceput eu sa vars....si am varsta pana la 1,30.la 1 a venit salvarea.tati saracu nu mai stia ce sa faca cu daria care plangea se somn foame si toate cele.laptic de ala mami de unde daca eu varsam?trimit si continui ca face figuri netu.
gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere
cynthia_ spune:
neata zuzici!!!
Poate aveti chef la cafea de pozici noi am pus cateva incepand de aici