Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

buna seara ...
de ceva vreme incerc sa citesc din urma ,dar ma tot solicita Sara si inca nu ma simt grozav ,iau inca antibiotice si ma supara gatul ... copila zici ca i pe sarma.....i jale ....asa nu am vazut-o niciodata de maraita
ma duc la ea

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Uite ca reusesc sa mai intru,desi imi mananc din somn pt. ca Ioan nu se stie cat doarme si cum....Dar merita ca sunteti tareeee dragute ....

Multumesc din suflet pt. urarile de ziua mea si a lui Ioan si pt. cuvintele calde si alese!

Stancutz,ce ma flatezi cu locul 1 in inima Sofiei....Si ce dulce doarme ea la san ,cat e de dragalasa...
Curat noroc,nu?Sa semene ambii copii cu mine,nu? Si ce mult imi doream si eu un copil cu ochii negri....Dar poate la al treilea...desi ma trec fiorii..fetele dulci,calde !

Camelia,a fost foarte scurta vacanta noastra-doar 6 zile -si nici macar nu mi-a trecut prin cap ca am putea sa ne vedem cu cineva desi acum ca-mi spui imi pare rau...Promit cu proxima ocazie sa dau un semn. pe tine si scumpii tai!
P.s:suna f. interesant modelul acela de case....ai vreo legatura cu asta?

Ramonab,multumesc de complimente,iti dai seama ca eu il vad cel mai frumos?Lucru care la Isidora nu s-a intamplat decat mai tarziu...
...si Razvan e scump si seamana putin cu Serban ,alt scump dar inginer
Stii ca sunt suceveanca,nu?!

Ereena,scrii frumos ca doar te pricepi;multumesc!!

Ellenutza,multumesc acum si pt. urarile din fiecare luna,prezenta ca-n totdeauna!Am aflat saptamana trecuta de la parintele la care am fost la Cernica ce inseamna sa fii prezent;e tot una cu a fi asa cum i-ar placea lui Dumnezeu sa fim:simtitori,atenti cu cei din jur,sensibili la problemele si suferintele lor,intuitivi,talcuitori de ganduri si cuvinte.
Si de asta va iubesc eu pe voi!
Eva seamana mult cu tine,calina si mui femina !
P.s : am vrut sa te sun sa-ti spun sa te duci la nunta dupa sotul tau la Braila si sa-i lasi lui Bitzi un bibe iar tu sa te fi muls de vreo 2 ori...macar cateva ore numai tu si el ...Chiar Bitzi nu accepta nici un lapte praf sau nici n-ai incercat?Ca odata diversificata nu-i un bai daca ii dai din an in pasti.....Parerea mea ...

Ancab,iti vine bine tunsoarea,sa o porti sanatoasa!

Anandrei,super sunteti si tu si pufosul de David...ce frumoase sunt pozele cu el golut,sa-l manaci nu alta!

Laura D ,am vazut pozele va faceti tot mai frumosi!Duminica trecuta cautam cu sotul pe net case in Grecia....am innebunit!Am gasit una cu mare in fata ,in spate munte,vreo 2 hectare de teren,p+1 ,o nebunie....ma bate tare un gand dar ce fac cu limba,cu copii cu scoala?Voi de ce nu mergeti in Grecia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

cat am transpirat in ultimele 3 zile nu cred ca am transpirat nici cand am nascut ,m-am simtit groaznic...se pare ca sa linistit pitica ,cred ca ne iasa si noua ceva prin gurita,sus se zareste ceva .....sau mi se pare mie

va pup noapte linistita

bebe Daria sper ca esti bine puiule,mai bine sa fim noi bolnave decat voi ingerasi mici

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Si mie imi place Mircea Badea, imi place cum gandeste si de multe ori suntem pe aceeasi lungime, da nu-mi place atunci cand se leaga de aspectul fizic al persoanelor.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

au venit fetele pe forum,yupiiiiiiii. numa; ca eu trebuie sa ma bag la somn

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Mai am vreo 2-3 minutele ca sa iti spun

LA MULTI ANI ISIDORA!!!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Adina, esti din Suceava? Mama mea e din Suceava, mai precis dintr-o comuna, Paltinoasa, eu am copilarit acolo.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

adinuta pe tine si pe cei doi copii superbi!!! ma topesc ochisorii lui ioan!!!

si mie mi se pare ca eva incepe sa semene si cu mine, desi mi-as fi dorit sa aiba ochii lui tati .. cine stie, poate la al doilea asa va fi.

cat despre lapte praf ... o voi incerca zilele astea sa vad daca il accepta. pana acum nici nu vroia sa puna gura pe el, dar poate acum si-a schimbat parerea.

pupici multi

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
citat din mesajul lui isidora

Stancutz,ce ma flatezi cu locul 1 in inima Sofiei....Si ce dulce doarme ea la san ,cat e de dragalasa...

Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

Hmmm... Sofiuta trebuie sa aleaga, asta spuneam ... si cum poate alege daca nu-si cunoaste petitorii??? de asta-i cehmam pe langa noi :-)

Multumim de aprecieri, si mie mi se pare irezistibila cand doarme, parca toata frumusetea si inocenta din lume s-au adunat intr-un botisor de carne. De asta si are asa multe poze dormind. Nu ca treaza n-ar fi la fel, dar cand doarme, e ceva special. Inca mai are dulceata de bebe mic. Iar mie, de zuza ce sunt, mi-e dor sa am bebe mic...O prietena a nascut sapt trecuta si inainte de asta ii spuneam: o sa aveti in casa un bebe care o sa ceara papa des si o sa planga mult...si aproape ii invidiam, can u believe it? Cred ca sunt inconstienta, doar nu m-oi transforma acum intr-o masina de facut copii!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!
Iar mi-a facut-o Benji:s-a trezit la 04:45 a baut lapte si s-a pus pe povestit. Tati l-a adus la noi in pat doar doar adoarme la loc. Nici gand! Asa ca am plecam in sufra si ne-am jucat. Cine nu a mai putut de somn peste doar 2h si sforaie acuma in dormitor cu tati????? BENJI!
Mami invita zuzele la o cafea, ultima inainte de "vacanta mare". Poftiti!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput