Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
gabrittza spune:
ginette parca tu intrebai ce antibiotic luam.luam keflex 5 ml la 12 ore!e un siropel foarte bun la gust.ospexim a zis dr ca e.ma rog in alta denumire probabil.
gabrittza
si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere
Laura Ioana spune:
Mari ce mi-ar placea sa-i iau si eu tot felul de modele mai trasnite, dar la noi in oras nu gasim asa ceva, numai turcisme si chinezisme![]()
Gabritza
nu te mai necaji asa tare si nu lua hotarari asa la "fierbinte". Sigur va reveni la sentimente mai bune, dar sa-i si povestesti cum e treba cu viata ta, casa ta, dezordinea ta, ca esti majora, nu? Te cred ca-i nasol sa ti se reproseze ca ti s-a dat si ca ti s-a facut! Mai bine ati vinde casa aia si sa luati alta (tot din banii aia, dar macar nu mai e casa pe care v-a dat-o
). Uff sper ca nu am insirat numai prostii! In alta ordine de idei: ai facut test sau nu?
Elenuta imi vine sa o pap toata pe Eva mica si ochioasa. Aici ai surprins-o rau de tot cu gusturile noi
si in leagan e o scumpa. Cred ca-i place la nebunie
Si soacra mea sta la curte, dar nu are niciun copac, asa ca nu putem prinde niciun leagan
(nici in casa nu pot pune unul ca nu avem tocuri la usi![]()
Mey, io acu' imi dadui seama ca avem doua Dariute Maria, una mai frumoasa ca alta
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnettequote:
citat din mesajul lui Ellenuta
am vazut si eu azi la nick suport din asta si cred ca o sa-i iau!!
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Nick ala de langa biserica Sebastian?
Sunt cu ochii pe tine ca, imi place ca-i cumperi tot felul de traznai lu' iubi si ma inspiri.
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
da da .. nick de langa biserica aia de langa sebastian sau lira (mai aproape) .. costa 55 ron suportul ala!

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Mari ce mi-ar placea sa-i iau si eu tot felul de modele mai trasnite, dar la noi in oras nu gasim asa ceva, numai turcisme si chinezisme
Gabritzanu te mai necaji asa tare si nu lua hotarari asa la "fierbinte". Sigur va reveni la sentimente mai bune, dar sa-i si povestesti cum e treba cu viata ta, casa ta, dezordinea ta, ca esti majora, nu? Te cred ca-i nasol sa ti se reproseze ca ti s-a dat si ca ti s-a facut! Mai bine ati vinde casa aia si sa luati alta (tot din banii aia, dar macar nu mai e casa pe care v-a dat-o
). Uff sper ca nu am insirat numai prostii! In alta ordine de idei: ai facut test sau nu?
Elenuta imi vine sa o pap toata pe Eva mica si ochioasa. Aici ai surprins-o rau de tot cu gusturile noisi in leagan e o scumpa. Cred ca-i place la nebunie
Si soacra mea sta la curte, dar nu are niciun copac, asa ca nu putem prinde niciun leagan(nici in casa nu pot pune unul ca nu avem tocuri la usi
Mey, io acu' imi dadui seama ca avem doua Dariute Maria, una mai frumoasa ca alta![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
laurici daaaa ii place tare in leganus .. si ce rade cand o dau in leagan si ii cant "uta uta cu carutza pan' la baba mariutza" .. avem noroc ca strabunica sta aproape de bucuresti, la 20 km si ajungem imediat. sunt acolo vreo 1200 mp, cu gazon, pomi, vita de vie, umbra, flori (de care au grija parintii mei) etc etc .. plus tot comfortul baie, apa calda, wc in casa .. e tare bine sa fugim din bucurestiul asta infect!!
Elena
de
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
miri_mik spune:
m-am trezit!
credeam ca o sa-mi treaca nervii, dar slabe shanse! ptiu da' rau m-am suparat:)))
monicaa! ce bine va distrati voi in cada, dar, sfat, crede-ma pe cuvant, poti sa-i umpli vana pana la nivelul inelului de sus. sa vezi tu atunci distractie! pe cuvant ca nus e intampla nik!
nemary, odata ca nu-mi inchipuiam ca asa de blanda cum t epercep eu ca ai fi fan metallica, si-apoi ca nu puteam sa-mi imaginez ca sunt tricouri pentru fani in scutece! e mortala dariutsa! si-am mai vazut poze de la intalnire, si este una colo cu ereena si matei (aia mi-a placut in mod deosebit)care mi-amers la inima:) si dariutsa...vai!
imi vine sa-i rontsai bucleledin obrajori!
irlandeza, la noi e invers - ma rog, azi a dat semne ca parca ar fi interesat sa stea si singur in fund, dar a tras un cap la gratii- in generalnu sta in fund. e o poza acolo cu "s-a dus baba cu colacii". camasa face el in general cand e vorba de stat pe fundul lui./))
ellenutsa, al niabii cu soacrele astea! de la 6 luni zici... pai tu ti-o imaginezi pe bitsi,care e o zgatie de fata, de asa o performanta? d-apoi un baiat??? poate doar antonia noastra dar nici ea nu crez la 6 luni!
strigare: angi, creata? darene? danonique? louiza? shose? tinna? ven? lala20? mitsu? ??? ???? ????????
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ellenuta spune:
miri da .. si pe mine ma enerveaza la culme .. razvan facea, razvan dregea, razvan manca, razvan nu plangea, razvan dormea etc etc .. i-am explicat ca astea nu se mostenesc si fiecare copil e diferit!!
in fine .. d'ale soacrei
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
monicaa spune:
Laura Ioana scaunelul de baie un semn in fatza pana unde poti pune apa maxim.
Elenutza
si nu te supara pe mine. La Nick center..sau cum spune mama la galeriile Nick center
.. e super daca au ca e la 2 pasi. Pup si Eva mica si frumoasa, e superba in pozele cu piscinutza si leaganul. Cat despre Clara..e tare greu sa o filmez..cum ma vede cu aparatul in mana ramane tablou si nu mai zice nik. Trebuie sa fiu pe faza si e cam greu, adica nu prea imi iese figura. Si multe salutari mamei tale!! O sa-i povestesc Clarei cum a trebuit sa invat eu Dan Capitan de plai si cum nu vroiam dar imi era rusine si frica de dansa..si culmea..exact asta am avut la examenul de admitere in liceu.
Irlandeza, Doamne ce copil frumos ai!! E superba fetitza, zici ca e scoasa din revista..iar ochii nu mai spun. Eu zic ca e bine sa iti “scrii” durerea chiar daca momentan nu te baga nimeni in seamana (desi ma indoiesc…vezi explicatiile fetelor la “supararea” mea), dar sa si scrii in continuare. Cu tupeu inainte cum zice Miri_mik, mai ales ca tu ai fost tare activa inainte.
Miri_mik..o sa incercam si cu mai multa apa. O sa ii placa cu sigurantza!!
Si acum ca sa ma/o laud: a mancat copilu dupa un somn de 1h jumate 200g de legume si 70ml de lapte. Doamne de-ar manca asa in fiecare zi!!!
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui miri_mik
strigare: angi, creata? darene? danonique? louiza? shose? tinna? ven? lala20? mitsu? ??? ???? ????????
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
adaug ... nour, rodica, miha, gya, nicole?????? pe unde sunteti fetelor??
Elena
de
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui monicaa
Laura Ioana scaunelul de baie un semn in fatza pana unde poti pune apa maxim.
Elenutzasi nu te supara pe mine. La Nick center..sau cum spune mama la galeriile Nick center
.. e super daca au ca e la 2 pasi. Pup si Eva mica si frumoasa, e superba in pozele cu piscinutza si leaganul. Cat despre Clara..e tare greu sa o filmez..cum ma vede cu aparatul in mana ramane tablou si nu mai zice nik. Trebuie sa fiu pe faza si e cam greu, adica nu prea imi iese figura. Si multe salutari mamei tale!! O sa-i povestesc Clarei cum a trebuit sa invat eu Dan Capitan de plai si cum nu vroiam dar imi era rusine si frica de dansa..si culmea..exact asta am avut la examenul de admitere in liceu.
Irlandeza, Doamne ce copil frumos ai!! E superba fetitza, zici ca e scoasa din revista..iar ochii nu mai spun. Eu zic ca e bine sa iti “scrii” durerea chiar daca momentan nu te baga nimeni in seamana (desi ma indoiesc…vezi explicatiile fetelor la “supararea” mea), dar sa si scrii in continuare. Cu tupeu inainte cum zice Miri_mik, mai ales ca tu ai fost tare activa inainte.
Miri_mik..o sa incercam si cu mai multa apa. O sa ii placa cu sigurantza!!
Si acum ca sa ma/o laud: a mancat copilu dupa un somn de 1h jumate 200g de legume si 70ml de lapte. Doamne de-ar manca asa in fiecare zi!!!
Pupici
Doamne ce mai trece timpul asta ... cand au trecut 16 ani????
m-ai facut sa rad .. galeriile nick ..
da' sa stii ca gasesti lucruri frumoase si bune la pret! cand mai merg, iti spun si cat costa aptamil!! am uitat sa intreb ..Elena
de
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
monicaa spune:
Ce-mi vazura ochii!!!
quote:
Si soacra mea sta la curte, dar nu are niciun copac, asa ca nu putem prinde niciun leagan (nici in casa nu pot pune unul ca nu avem tocuri la usi
Adica se poate prinde si la tocul de la usa leaganul?? Ca daca da, vreau si eu...mama ce i-ar place!! Noi avem gradina dar dupa stilul nemtesc numai cu tufe