Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 12
Anandrei spune:
Buna! Am intrat sa va anunt ca sotul meu este licentiat de azi! SI tot de azi e student la Teologie. Se pare ca pana la urma o sa fiu preoteasa! Cina m-a cunoscut, ma vedeti pe mine preoteasa?
Asa ca azi bem!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
stancutza spune:
Sa va zic despre noi.
Aseara s-a zburlit tot parul pe mine de mai multe ori, pentru ca am inchis usa la balcon si a inceput sa-mi bazaie ceva in coada de cal :-) Am dat cu mana si pe jos a aterizat o ciudatenie verde si lunga cam cat degetul meu aratator. Am fugit rapid la sot si i-am zis ca e "o chestie" la noi in sufragerie pe jos, ca e verde si mare! S-a dovedit a fi o lacusta (eu crezusem ca-i mantisa, chit ca n-am vazut una in viata mea, mi-o aminteam insa bine pe cea din "Nine months" care il devora in vis pe dragalasul de Hugh Grant!).
Ei bine, pana s-a miscat consortul, gazoiul si-a mutat multele picioare pe cosuletul nostru cu reviste (Mami si Super Bebe). Intrucat nici sotului nu-i plac multi-picioroangele astea, verzitura a fost mutata cu tot cu cosul respectiv pe balcon. Am "sigilat" casa peste noapte, dar acum nu am curaj sa ies. Daca sare pe mine, sau mai rau, intra in casa si o mananca pe Sofia de nas???
Cert e ca azi noapte am avut un cosmar, mai ceva ca in "Invazia Lacustelor" - desi asta am visat - dar a fost nasol pentru ca era despre noi trei: eu, tati si Sofia. Se facea ca sufrageria noastra se umpluse de verzituri mai mici si mai mari, care fojgaiau pe-acolo si se adunau in grupuri. Una se intepenise in gatul Sofiutei si eu ma chinuiam sa o trag afara...nr de urgenta 112 nu functiona si noi nu stiam cum sa iesim din casa...m-am trezit singura din vis, la comanda cred. Din fericire, nimeni nu puiase in sufrageria mea...dar acum tot mi-e frica sa ies pe balcon. Uf...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
cynthia_ spune:
Gata am revenit in zilele noastre cand azi e ziua lui maicamea si a lui socrumeu si n-am luat nimic cadou
si nici nu pot sa ies ca ploua cu galeata din 5 in cinci minute si colac peste pupaza m-a chemat mama sa o ajut la prajituri. Deci cand sa ma duc dupa cadou?
Plus al meu sot nu se poate duce ca are in oras pe sefi sefilor sefilor( intelegeti)si probabil e in sedinte. Si cu ce ajung la mama? Ca scoica e in masina de servici a sotului!!!

Ellenuta spune:
am revenit si eu de pe drumuri .. am pus supica la facut si ma minunez ca ati umplut o gramada de pagini.
laurici da .. am fost reporter o vreme buna, acum m-am lasat de sportul asta. fac munca de birou, nu stiu daca m-as intoarce la viata de reporter .. e greu si acum am si familie si pe bitza .. nu v-am spus de pozute, cine are chef sa rasfoiasca, o face oricum.
si da, in poza aceea aceam un roscatiu si mie tare imi placea culoarea, poate revin la ea la toamna.
cyn tare dulce-i octi. si a mea are ceva cu atele de la protectii .. le roade pe toate partile.
gabritza
fata mica sa treaca repede raceala!! si lui mami sanatate multa!
al doilea bebe .. pai la starile pe care le ai .. si faptul ca nu ai mai luat pilula .. parca te vad deschizand odiseea beicilor de mai-iunie .. daca nu o exista deja ..
miki asa e, eva e un copil tare energic. se agata de carucioarele bebicilor, dadea din maini din picioare. are o energie extraordinara. sa vezi ce o sa patesc cu ea cand va merge in picioare!! felicitari pentru kilogrsamele pierdute!!
roxanica stii in ce pasez eu fructele si legumele ... in rasnita de cafea .. caci blendarul e mare (1,5 l) si nu mi le paseaza. rasnita nu am folosit-o niciodata ptr cafea, e mica si le paseaza perfect. are capacitate de 250 g .. 
stancutza ma faci sa rosesc .. eu cred ca fotograful e de vina
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui Anandrei
Buna! Am intrat sa va anunt ca sotul meu este licentiat de azi! SI tot de azi e student la Teologie. Se pare ca pana la urma o sa fiu preoteasa! Cina m-a cunoscut, ma vedeti pe mine preoteasa?Asa ca azi bem!
Ana-Mariade David pufosu' (11.01.2008)
FELICITARI SOTULUI !!!!!
Eu te cunosc. Vei fi o preoteasa tare misto !!!
Plus ca mai ai cativa ani ( 3 sau 4 ? ) pana se preoteste in care te mai poti exprima cum vrei tu...
Adica, daca iese "treaba" dintre davidosu' tau si eleni a mea .... voi avea cuscru' - preot...!!!!
Acum, trebuie sa-ti spun ca ai lipsit multicel de pe forum si probabil nu ai terminat de recuperat capitole din urma...
Eleni mai are pe lista un clopotel minunat... pe matei de cati_m
sa aiba fata mamii de unde alege!
Chiar.... Cati_m, shose, cretulina, angi..... unde sunteti ????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
miki_baby spune:
quote:
citat din mesajul lui Anandrei
Buna! Am intrat sa va anunt ca sotul meu este licentiat de azi! SI tot de azi e student la Teologie. Se pare ca pana la urma o sa fiu preoteasa! Cina m-a cunoscut, ma vedeti pe mine preoteasa?Asa ca azi bem!
Ana-Mariade David pufosu' (11.01.2008)
Nu prea, sincer:)). Dar Teologia este o pasiune a lui sau vrea sa se faca preot? In ce e licentiat?
Cam multe intrebari:) Te pup
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
ginnette spune:
Anandrei, felicitari sotului!
Da, cu asa 'coana preoteasa' iti mai vine sa te duci la spovedanie!![]()
Am recitit "iuresul emotional" dinaitea nasterilor - ce-a mai trecut timpul!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
stancutza spune:
De fapt vroiam sa va spun lcururi serioase, dar m-au izbit amintirile cu gangania...
Am fost la pediatru, ma amuza ca Sofia se incadreaza la lungime fix la marimile frantuzesti, motiv pentru mine sa-i dau inainte cu cumparaturile de pe La Redoute! Deci la 6 luni are 67 cm, si 7.120. Capul nu l-am masurat, dar mie mi se pare ca i-a crescut mult in ultima perioada.
Am intrebat-o despre fructe, mi-a zis sa nu ii dau pepene rosu, nici visine. E ok sa continuam cu mere (crude de acum), piersici, caise, pe urma pepene galben. Nu foarte amestecate ca sa nu deranjam burtica.
Legumele - deocamdata fara rosii, brocoli, conopida, mazare. Pe la 7 luni punem si fasole galbena in supa. E ok sa i-o acresc cu lamaie, sau dupa 7 luni, sa adaug iaurt.
Putem incepe cu carnita - piept de pui a zis ea - la inceput cate o lingurita, crestem treptat pana la 30 grame. Pe urma alternam cu out, nu mai mult de 2 galbenusuri pe saptamana.
Branza o s-o facem in casa, va merge cu fructele.
Pe la 7 luni pot sa incep sa-i inlocuiesc masa de san de la 6 dupa-amiaza cu masa de iaurt (merge si cumparat, simplu si nu foarte gras) si ceva fruct in el.
Asa cum ne-a zis nefrologul, trebuie sa ii dau antibiotic usor pt profilaxia infectiilor urinare, si Biotics in paralel.
Fontanela inca e maricica, cica Vigantol nu s-ar mai gasi, asa ca putem sa luam Vigantolette.
Cam astea ar fi noutatile, Sofia a fost ca e obicei un ingeras la vizita, doar ca a vrut neaparat sa-i smulga doctoritei stetoscopul din urechi in timp ce o asculta :-)
La inceputul sapt urmatoare facem si vaccinul de 6 luni, mi-e un pic frica pt ca la ultimul a facut febra cam mare, sper sa fie mai bine acum.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
roxanica stii in ce pasez eu fructele si legumele ... in rasnita de cafea .. caci blendarul e mare (1,5 l) si nu mi le paseaza. rasnita nu am folosit-o niciodata ptr cafea, e mica si le paseaza perfect. are capacitate de 250 g ..
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
buna idee! sa scot "de la naftalina" rasnitza - n-am folosit-o niciodata!

!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui stancutza
Asa cum ne-a zis nefrologul, trebuie sa ii dau antibiotic usor pt profilaxia infectiilor urinare, si Biotics in paralel.
Stancutza,de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
Cum adik sa-i dai antibiotic usor??? mie mi-a spus sa nu-i dau nimik; doar sa-i recoltez pipi (1 data la 3 sapatamni, timp de 2 luni) si sa-i repet urocultura + sumar.
Si am fost la doi dr.
Ce fel de antibiotic ii dai? A avut infectie urinara?
Scuze ca te "sec" cu atatea intrebari, dar cand aud de infectie urinara mi se-aprinde un beculetz!
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI