Comori de nov-dec04 (182)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXELA, MIRANDOLINA, multam de raspuns! O sa merg zilele astea la o clinica sa le fac...

MIRANDOLINA, pupam fratiorii dragalasi, ce mult se iubesc ei si imi place ca sunt blonzi amandoi! Frumos povestesti de relatia intre frati!

V-am zis cum se rasfata Paul mai nou?????? Se balbaie cand vorbeste, il intrerupem si ne facem ca nu intelegem ce ne spune, apoi repeta fara balbaiala de rigoare!!!! Cand vede ca sunt suparata pe el, vine si ma pupa si zice cu ochii in jos:"scuza-ma mami! te ubesc de numai pot".

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
citat din mesajul lui try

Mirandolina
Ti-am vazut baietii si e tare frumos sa-l vad pe adam de bebelus pana maricel. Au cateva poze cand te indoioseaza tare mult relatia dintre ei.

uite ca nu mi-a trecut prin cap sa va fac cunostinta cu Matei, asa cum arata el chiar mai inainte de 2 ani (perioada cand m-am alaturat eu grupului) - ne gasiti la link-ul O familie implinita cu scuzele de rigoare pentru pozele lipsa de anul trecut din noiembrie si pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
mirandolina, multumim de vesti minunile frumushele foc, multumim de poze
cuscra draga eu vin cu placere la masa la mirandolina dar oare ea ma primeste, ca vad ca te invita pe tine
glumesc...desigur

va invit si eu la o Placintica cu Prune si cumere sa vedeti ca nemancata nu stau da e virusu' bre care-si face de cap

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
citat din mesajul lui mirandolina

quote:
citat din mesajul lui try

Mirandolina
Ti-am vazut baietii si e tare frumos sa-l vad pe adam de bebelus pana maricel. Au cateva poze cand te indoioseaza tare mult relatia dintre ei.

uite ca nu mi-a trecut prin cap sa va fac cunostinta cu Matei, asa cum arata el chiar mai inainte de 2 ani (perioada cand m-am alaturat eu grupului) - ne gasiti la link-ul O familie implinita cu scuzele de rigoare pentru pozele lipsa de anul trecut din noiembrie si pana acum

De aia nu ne-am mai "intersectat" noi pe aici. Tu ai lipsit din noiembrie si eu inainte de noiembrie. TI-am vazut filmuletul si sa vezi surpriza..mi-ai facut pofta de bebe doi si eu tocmai ma laudam ca nu am pofte de astea. Ai denumit perfect..o familie implinita.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

ELE neuronu' meu vad ca e intarziat!!!!! Parca ai spus ca am trecut pe la tine prin localitate, pai ma zgarii eu pe ochi daca-i asa....n-am stiut!!!! adica esti din Rasnov??????? Data viitoare cand mai trecem pe acolo, sigur dau un semn!!!

Apropo de Rasnov, am reusit sa pun ceva poze, unele sunt in ceata, sunt facute cu tel lui Mihai POZE RASNOV
Primele poze sunt mai vechi, de acum o luna, parca....

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
citat din mesajul lui onitza

ELE neuronu' meu vad ca e intarziat!!!!! Parca ai spus ca am trecut pe la tine prin localitate, pai ma zgarii eu pe ochi daca-i asa....n-am stiut!!!! adica esti din Rasnov??????? Data viitoare cand mai trecem pe acolo, sigur dau un semn!!!

Apropo de Rasnov, am reusit sa pun ceva poze, unele sunt in ceata, sunt facute cu tel lui Mihai ( poza in ceata in care mi se arata mai mult dorsul e la bowling ) POZE RASNOV
Primele poze sunt mai vechi, de acum o luna, parca....

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Nu in Rasnov, dar ca sa ajungi in Rasnov din Brasov plecand tre sa treci prin Cristian. Aici stau eu..intre Brasov si Rasnov. Oricum e aproape de ambele. Astept sa vad daca "rasufli" data viitoare cand vii in zona.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi am revenit la Bucuresti. Nici nu stiu cand voi avea timp sa povestesc tot ce am facut prin concediu si sa pun poze, probabil in Norvegia.
In Maramures am reusit sa ajungem la Sighetul Marmatiei la Memorialul durerii si al rezistentei anticomuniste, la Cimitirul Vesel de la Sapinta, la Manastirile de la Birsana, Botiza, Ieud, Bogdan-Voda.
Noi am renuntat sa mergem cu mocanita pentru ca vremea era mohorata si mi-a fost cam teama de hurducaieli. Nici la Cascada Cailor nu am fost cu cumnatii pentru ca ploua, era tarziu iar ei au coborat pe jos si in primul rand ca nu ne-am aventurat cu Ana in telescaun si cu mine gravida.
Dar se pare ca am plecat la tanc din zona, Sambata dimineata am plecat si am inteles ca au fost inundatii pe unde am trecut.
De la Brasov tare frumoasa s-a facut vremea.
Am facut si ceva treaba pe la Moreni, burtica creste ca din apa, azi mi-am ridicat rezultatele la analize si Triplul Test a iesit bine iar celelalte de sange aproape toate bine.
Ana este plina de bube acum, nu stiu de la ce dar sper sa nu-i ramana urme prea rau.

Va pup si sper sa mai intru la noapte ca suntem fara copil acasa.
Ioana, m-am gandit la tine, sper ca esti bine!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Mutumesc fetele pentru vizionare!

Ele io am lipsit cam multicel de p-aci, insa pozele din slide sunt lipsa in perioada noiembrie anul trecut si pana acum, a nu se intelege gresit.

Ca sa va cunosc, sa vad macar pruncii, am mai intrat pe link-uri...

asa mi-am amintit ca il admiram pe Paul (Onitza) cand avea parul maricel si ma bucuram ca nu sunt singura care detesta tunsorile scurte la copii, pentru ca acum sa gasesc un barbatel in toata firea, tuns, ras, frezat Fiecare face cum vrea, doar ca mie imi plac mai pletosi, si daca le sta si bine, nu vad de ce nu?! Ma enervau tare persoanele care imi ziceau sa-l tund, ca e mai bine, se indeseste...aiurea! Doar ca anul asta transpira atat de tare incat era vesnic cu capul uds, ca dupa dus [trist] asa ca a trebuit tuns...

Monica eu te primesc bucuroasa, ca la casa mare mereu se gaseste ceva de mancare Dar la pozele tae nu intru ca imi fac sange rau. Eu nu am cuptor (la o vreme nu il gaseam util si am cumparat doar plita de inox) asa incat si sa poftesc, sa vreau sa fac ceva, nu am unde

trebuie sa se trezeasca picii, asa ca azi intru mai putin ca sa ma pot invarti si nitel prin casa. pupici tuturor!

P.S. Miha gata, ai ajuns, acum treci si da raportul, ca ma intreaba Matei de Robert, daca a ajuns si cu ce masina a plecat la Iasi

Mergi la inceput

OTILIA , bine v-ati intors sanatoase!!!!!! Multumesc de grija mami!! Sunt bine, inca intreaga la minte!!!

MIRANDOLINA exact din acelasi motiv l-am tuns, desi suspinam eu dupa pletele lui frumoase, transpiraaaa ceva de speriat! Si acum daca alearga putin e ud in cap!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
Oti, bine ati revenit acasa sanatate multa Anutei sa treaca repede bubitele,
ma bucur ca au iesit toate rezultatele ok
onitza ce se mai aude cu Natalitza?
Mirandolina, acus-acush vin multumesc
va pe toate

monica