Comori de nov-dec04 (182)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Uitam sa zic, frumoase poze a mitingul aviatic, nu am fost niciodata, dar cred ca lui Matei i-ar placea tare mult. ptiu, ca frumosi sunteti

Fulguletz nu crezi matale ca ar trebui sa vii la mine la masa? in poza de la semnatura nu ai prea luat kg, sau nu vrei sa ni le arati?! imi place David cum se balaceste, cat despre stiuletele de porumb din mana...sa vina sa il invete si pe Matei cum sta treaba, ca asta nu vrea...doar ca i se scurg ochii la altii la gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
citat din mesajul lui Ele

Adriana pai eu vroiam sa mai vad copiii..tu-mi dai "avioane" .
Frumosi amandoi in frunte cu mama lor.

Elena & Denisa
NOI

esti o scumpa. sa stii ca pe mine m-au impresionat f.tare MIG-urile ca desi le aud mereu de ani de zile, sunt la luna dinainte de '89 cu muuuuult timp, nu le-am vazut de aproape sau "in actiune" niciodata. poze am facut putine, mai mult am filmat...sper macar de la mare sa aduc mai multe poze ....mai avem....o saptamana incepand de maine si plecaaaaaaaam!!!!!!!!

Mergi la inceput

Adriana se poate sa nu fi retinut eu, dar ai spus unde vii la mare?
Mi-ar face mare placere sa va cunosc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
citat din mesajul lui mirandolina

Adriana se poate sa nu fi retinut eu, dar ai spus unde vii la mare?
Mi-ar face mare placere sa va cunosc!

la mamaia mergem, din 8 august

Mergi la inceput

ups, si eu imi programez o vizita in zona pentru intalnirea altor mamici forumiste, insa pe 8 plecam noi pe Transfagarasan. Poate alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mirandolina, si eu reactionez dupa starea pe care o am pe moment. Uneori intru in el cand vad ca tot repeta ceva ce stie ca nu ar trebui sa faca si nu tien cont de atentionarile mele. Dar cand sunt calma si relaxata, abordez si eu problema diferit.
Alex are un fel aparte de a se juca, el trebuie sa tipe sa urle tare cand se joaca si ne surzeste urechile uneori. E ca in jungla. Si nu e zi sa nu ii fac observatie sa se jaoce mai incet, tipatul asta e deranjant. Noroc ca nu se joaca asa zgomots decat acasa, in alta parte nu face asa. Oricum nu ma refeream sa-l dragalesti cand ii faci observatie pt ceva (nu ma gandesc la gesturi care presupun recompensa), ci doar sa-l tii aproape de tine (eu de regula ma aplec la nivelul lui sau il iau pe genunchi daca sunt pe canapea), imi tin mainile pe el, ii apuca fatza in palme eventual, dar prin toate gesturile si tonul vocii mele nu transmit alintare, ci doar grija si intelegere fatza de el. Am vazut ca daca il tratez cu respect raspunde mai bine la rugamintile/observatiile mele. Dar… evident ca uneori sunt si eu cu ale mele in minte si el face cate una si numai calm si respect nu eman in momentele alea. Dar… ce sa facem, ne corectam si noi ca si ei, pe parcurs.
A propos de bube inventate, si alex trece acum printr-o perioada de-asta, am vazut ca de vreo 2-3 sapt. tot mimeaza durerea sau vaicareala de la nu-s ce buna antica si de demult. Nu-i cant in struna, bine-nteles. Ii spun ca un baietel curajos si puternic (cum ii place lui sa se considere) nu se vaita pt orice bubita. Cand face o buba noua si-l apuca vaicaritul mereu ii spun ca doare acum, dar trece imediat. Ii spun hai sa ne gandit la trenuletul Thomas (sau ce-mi trece mie prin cap atunci sau de ce ne putem lega vizual) si-ai sa vezi ca imediat trece durerea de la buba. Dupa 10-15 minute cand stiu ca nu are ce sa-l mai doara ii spun: ei? Te mai doare? Ai vazut ca daca ne-am gandit la thomas imediat a trecut bubita?
Ti-am vazut baietii si e tare frumos sa-l vad pe adam de bebelus pana maricel. Au cateva poze cand te indoioseaza tare mult relatia dintre ei.

Ochiverzi, ti-am vazut look-ul virtual, si sa stii ca te prind ambele tunsori, dar inclin spre castaniu la culoare decat spre platinatul ala roz. castaniul ala imi place chiar mai mult decat culoarea ce-o ai acum.

Adriana, Doamne ce scump e Tudorel, iar Bianca motzata e o dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, stiti cumva daca analizele la sange IgG (Toxoplasmoza, CMV), Iga+IgG - Chlamydia Trachomatis si culturile: Mycoplasma, Ureeaplasma, se pot face gratuit cu trimitere de la medicul de familie???? Culturile ma indoiesc, dar oare analizele de sange??? Si in afara de Cantacuzino, unde le mai pot face?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onitza din cate stiu eu nu si le poti face cam la orice centru particular

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

try foarte bine ai sesizat diferenta...Eu am spus ca evit contactul fizic cand e furios, dar nici macar nu il ating, pentru ca plange si incearca sa se incolaceasca pe noi, se catara, e disparat sa ajunga la piept...Poate asta l-ar fi ajutat, insa eu tocmai asta am incercat sa evit, manifestarea dragastoasa, neincercand si variante mai rationale. Multumesc de sugestie!

Oricum, voi incerca in apropiatul concediu sa schimb cate ceva in relatia noastra cu Matei, motiv pentru care il voi sacrifica pe Adam si il as acasa la mama. Stiu sigur ca intr-o saptamana saraca va mai imbatrani cu cativa ani , insa vreau sa ii creez o atmosfera placuta si lui Matei, care banuiesc eu, ca tot se agata de perioada de bebe tocmai din cauza fratelui sau. Aici am eu nevoie de sfaturi, daca si ai vostri fac asta...

Ca tot vorbeai de relatia dintre frati...am vazut ca mai sunt gravidute cu bb2 si poate ca ce o sa scriu le va fi de folos.
Matei a primit nasterea fratelui sau foarte dragastos, poate si din cauza ca nu l-am presat prea mult cu ideea ca "vine bb, sa pupe burtica, ce ii va face, ce ii va spune..." Am luat lucrurile ca atare...in preajma nasterii am adus in prim-plan un bb papusa, pe care el l-a indragit, si incepand cu momentul cand Adam a venit de la maternitate, Matei a ingrijit papusa intocmai cum eu il ingrijeam pe cel mic. A fost atat de atasat, incat odata cand s-a intors de afara, s-a dus tinta la patut fara sa observe copilul aflat in sufragerie pe canapea. S-a intors plangand "mamaaaaaa! bebeeeeee!" si cand l-a vazut langa mine a fost de-a dreptul usurat Cand dorm se cauta unul pe celalalt (la amiaza adesea ii culc in patul mare). Cand se trezesc urmeaza o serie de tavaleala, timp in care Matei ii spune ca i-a fost dor de el, ca il iubeste mult de tot (si mie imi spune zilnic asta.
Pe bble papusa il cheama cum altfel decat Adam si il scoate la plimbare in carucior de papusi ca si tati pe fratele sau, in ciuda comentariilor uneori rautacioase. Se inteleg, se cauta, se joaca, se parasc, se alina reciproc. Este frumos sa ii vezi crescand impreuna si asta imi mai da sperante ca intr-o buna zi nu va mai fi asa obositor Pana atunci insa, ma trezesc cu gandul al concediu, apoi gradinita (primul an), cel mic cresa, eu serviciu...am cu ce sa imi tin mintea ocupata, asa incat trebuie sa ignor zgomotul de fundal al jocurilor lor galagioase.

V-as mai scrie, ca am si intrebari, poate si sfaturi, insa daca am absentat atat de mult timp, acum mi se pare ca va invadez cumva spatiul O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

onitza eu cand le-am facut in vederea sarcinii am dat bani buni pe ele. Totusi in primavara asta a fost nevoie sa ii fac lui Matei niste teste de imunitate (IgA, IgG, IgM) si le-am facut cu trimitere de la medicul pediatru (pentru care am luat trimitere de la med de fam) ...incurcate mai sunt caile Domnului

Mergi la inceput