Comori de nov-dec04 (182)
Raspunsuri - Pagina 3
aime spune:
Bits
micutul visator. Las ca-i trece cand plecati la mare...poate. Tati nu poate sa vina cu voi, astfel poate ar fi mai simplu.
Try, asa si fac, ptr ca vad ca de vorba buna nu pricepe, evident ca ieri n-a venit, asta noapte a fost potop la noi...azi am dat drumu lka o citatie, de fapt o notificare de la un birou avocatesc...sa vedem acu. Intre timp cautam pe cineva sa terminam balcnul ca stricam livingul si pierderea e mai mare. Asta-i omul nost' ![]()
Onitza mi-am amintit ceva, eu i-am mai dat lui Vlad acu o vreme niste pastilute pe care le cheama www.naturaplant.ro/produse/56/Raducu" target="_blank">Raducu (vezi si prospectul), au oua de prepelita atomizate si calciu, ii dadeam 3/zi 2 cutii pe luna. Le-am luat de la un magazin naturist si poate la Paul sa aiba efect, nu mai zic de noi, ca noi suntem mancaciosi. Eu i le dadeam ptr imunitate, anemie si calciu.
onitza spune:
TRY, ca de obicei esti cu picioarele pe pamant si ma readuci si pe mine in sfera logica in care tb sa ma aflu...adevarul e ca am avut niste zile f tensionate, o perioada mai dificila cu cate 5-6 crize/ zi (sunt indulgentaa!!!!!) din partea lui Paul....de fiecare data am incercat sa nu fiu impulsiva si sa ii explic cu vorba buna, dar am tinut in mine nervii pe care mi-i faceam (daca primea bataita la fiecare criza cred ca fugea numai cand ne vedea!
) .....de aici probabil aceasta dereglare foarte mare...azi e a 13-a zi....tot astept sa vina ...nu mi-a dat anticonceptionale, i-am zis ca vreau sa raman, chiar daca nu e acum..mi-a dat sa fac niste analize de sange si ca tratament utrogestanul. EU am facut un calcul, daca s-a prins cand cred eu, sarcina ar tb sa aiba 3 sapt jumate...si eu cred ca trebuia sa se vada la testele de sarcina.
Multumesc de grija TRY!!!
Parca tu ai inceput sv-ul, nu? CIne sta cu copiii? Mama ta? Te invidiez :D 
AIME multumesc de pastilutele recomandate! azi, in drum in sv, trec pe langa un plafar si ma intrebam daca au voie pastilute acum la 3 ani si 8 luni?? am inceput sa ii dau si martieni-vitamine, le poate oare lua in paralel cu raducu???
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ad_rianna spune:
try, bits nu stiu daca mai tineti minte anul trecut prin primavara cum ziceam eu ca o sa-i duc si la scoala cu pampers? ei bine fara sa exagerez, in nici o luna copiii mei dormeau si noaptea fara poampers. cand am plecat in august la mare anul trecut deja pampersul era o chestie de mult uitata. si nu i-am stresat deloc cu olita ca nu le placea pur si simplu...voiau la wc. bine cred ca a avut mare importanta ca au stat la tara, stateau toata ziua in chilotei, daca se udau fugeau plangand a rusine si pt ca erau copii pe strada putin mai mari ca ei care desi sub amenintarea mea ca "nu au voie sa rada de ei suib nicio forma" poate tot mai ziceau ei "una-alta"...va spun nu mi-a venit sa cred ca in nici o luna de cand am demarat actiunea "no pampers" ei deja au si uitat de el. si nici noaptea si nici la somnul de dupa masa. pur si simplu a fost o actiune "in forta"
ca pur si simplu nu am mai avut rabdare
....so, scapa ei de pampers una-doua
aaa, mi-am notat si eu pastilutele "raducu" le cumpar azi
aime. azi mergi la medic? dar tu ionitza cum esti azi? 
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Ca tot vorbiti de pastilute si pofta de manacare, eu ii dau Damianei, cu care aveam probleme intr-o vreme, Aloe Bery Nectar de piersici de la Forever si vad ca efectul e garantat. Sunt si pentru imunitate si paraziti intestinali, dar stimuleaza si pofta de mancare.
Eu sunt multumita si ma tine foarte mult un bidonel din ala.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
CUSCRITAAAA, m-am simtit ca un copil cand am vazut ca intrebi de mine cum sunt, nu ca nu as fi nascuta pe 1 iunie
Multumesc de intrabre, scumpa mea, sunt ok, am fost o fuga la sv, parca nu m-as fi dus, dar am facut bine ca am dat nas-in-nas cu directorul
...acum ne-am intors, ne odihnim putin, apoi mergem la treaba. O sa ii iau totusi oua de prepelita, incerc sa il pacalesc amestecandu-le cu miere...si cu lapte...sper sa reusesc.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
try spune:
Onitza, nu-sh de ce cand am citit prima data in mesajul tau anterior de utrogestan m-a dus gandul la anticonceptionale.
Daca e de la nervii tai sau nu, greu de spus, fiecare organism reactioneaza altfel si mai mult decat atat e f greu de dovedit influenta stresului asupra unor probleme de sanatate. Acuma, nu-s ce sa zic daca e de la nervisorii pe care ti i-a creat paul.
Mai, pai mai am un pic si fac anu' de cand sunt la servici. Chiar asa onitza? Se poate...
Il avem pe tata aici sa vada de baieti. In nov. vine mama din nou si merge tata acasa.
FELIS spune:
buna si de la noi... inca traiesc... pe aici... motivele disparitiei sunt cele obishnuite...
Acum sunt f obo de munca si nesomn si inac putin shocata... de acel camion care a agatat aseara gardul de beton pe Soseaua de centura ( a zis la stiri) si a intrat in sediul unei firme- adica la mine la servici... Stirea ca stirea.. dar amanuntele sunt shocante... Azi eu lucram si mai auzeam... 'au gasit o mana de a soferului' i-au chemat pe cei in drept sa o ridice... si la intrebarea unde au gasit-o.. 'acolo... aproape de unde era creierul' ... Au distrus camera IT si bucataria... Dezastrul la exterior... nu e chiar cat mi-as fi inchipuit... dar in fine... inca sunt marcata... nu va stric ziua cu amanunte... si mi-e sa nu dramatizez/exagerez (desi nu cred)... mai ales ca sunt nedormita ... de ceva timp..
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
va
si noi tinem pumnii onitzei sa fie cu ochisori pana la urma,
lui aime sa treaca ochiul,
ma bucur ca miha a ajuns cu bine la mare,
felis sper sa reusesti sa te odihnesti si sa uiti de accident, bits,pupici japonezului ken sa nu-i mai fie dor de taticulul lui si de papa de acolo,
try...ce bine ca ai ajutor...
miria, ma bucur ca Dami papa bine
noi suntem tot asa(nici nu mai stiu daca v-am zis sau nu)
ieri am fost la dr ruxi are otita medie(desi nu acuza dureri de ureche) si rosu in gat...tocmai ce ne itnreba dr daca are si stari de voma si diaree...zic ca NU...ajungem acasa, vine alex de la scoala face kk diare...in juma de ora il apuca si voma(de 10 ori)
lui i-a trecut azi nu mai are nimik e doar putin molesit fiindca a stat doar in casa si a mancat de regim dar ruxi e tot la fel...acum o doare rau in gat de-aia era saracuta agitata noptile si nu dormea klumea...dr nu ma lasa sa-i dau antibiotic zice ca e un virus si ca trece asa...dar pur si simplu nu mai pot sa o vad cu sufera...sper sa fie mai bine in noaptea asta...daca nu eu ma apuc sa-i dau...nu are febra dar o doare rau gatul cu tot nurofenul si panadolul dat alternativ din 4 in 4 ore
e adevarat ca nu a mai luat antibiotic de aproape 2 ani de zile...dar cu ce ma incanta ca pe ea o doare acum si stiu ca daca l-ar lua i-ar trece mai repede 
desi mereu zic ca nu va mai zapacesc de cap iar am comis-o 
va
pe toate si va doresc un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
FELIS spune:
quote:
citat din mesajul lui monica-elizabet
noi suntem tot asa(nici nu mai stiu daca v-am zis sau nu)ieri am fost la dr ruxi are otita medie(desi nu acuza dureri de ureche) si rosu in gat...tocmai ce ne itnreba dr daca are si stari de voma si diaree...zic ca NU...ajungem acasa, vine alex de la scoala face kk diare...in juma de ora il apuca si voma(de 10 ori)
lui i-a trecut azi nu mai are nimik e doar putin molesit fiindca a stat doar in casa si a mancat de regim dar ruxi e tot la fel...acum o doare rau in gat de-aia era saracuta agitata noptile si nu dormea klumea...dr nu ma lasa sa-i dau antibiotic zice ca e un virus si ca trece asa...dar pur si simplu nu mai pot sa o vad cu sufera...sper sa fie mai bine in noaptea asta...daca nu eu ma apuc sa-i dau...nu are febra dar o doare rau gatul cu tot nurofenul si panadolul dat alternativ din 4 in 4 ore
![]()
e adevarat ca nu a mai luat antibiotic de aproape 2 ani de zile...dar cu ce ma incanta ca pe ea o doare acum si stiu ca daca l-ar lua i-ar trece mai repede
desi mereu zic ca nu va mai zapacesc de cap iar am comis-o
vape toate si va doresc un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
MONICA ... sanatate multa ... sa treaca mai repede
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
multumim felis
de azi vomita si ea
deja de 5 ori pana acum si nici nu-i ora 16...nu a mancat niik doar bea apa incontinuu cate putin
alex e ok
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post