Comori de nov-dec04 (182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica pupici si sanatate multa la piticuta , bine ca macar flacaul si-a revenit speram sa isi revina si ea repede

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim mult paxelina
dupa ce la-m "injurat" pe dr si ma gandeam de ce nu-i da antibiotic...am citit mai multe si am vazut ca folosirea antibioticului poate provoca crize de astm...deci nu e nebun degeaba...incearca sa evite criza si mai mult nefiind o infectie bacteriana ci doar un virus antibioticul nu ar avea cu ce sa ajute prea mult...
noi ne "distram" dupa cea de a 8-a repriza de si ziua inca nu s-a terminat...e abia 20 si 12 min

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Monica, multa sanatate copilasilor
Va pe toate si va doresc o duminca frumoasa!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Sanatate multa... MONICA la copilasi.. Uneori mai stiu si doctorii ce si cum... Ruxitei... si lui Alex...

noi maine plecam in concediu... de luni pana duminica... primul meu concediu... mai mare de 3 zile... dupa .... multi ani...

Sper sa pot sta si eu linistita... sa nu mai sune telefoane cu probleme....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA BRAN

MONICA, mai ce virus pacatos!!! Nasol ca i-a prins pe-amandoi, dragii de ei!!! CUm mai e Ruxi acum? ALex spuneai ca mai bine, nu? Lui i-ai dat antibiotic? Pupic, sa va faceti bine!!!

FELIS, LA MULTI ANI LUI SOTULUI!!! SA FITI SANATOSI, FERICITI, ALATURI DE PUIUTUL MIHAITA!!!
MIhaita ce mai face, chiar?? Aaaa, si concediu placut, fara telefoane!!! Sa va incarcati bateriile!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Onitzo ia zi tu daca nu metiti bataie?? Veniti saptamanal in zona si nu zici nik . Si ne nimereai ca eram si prin zona si "singuri acasa" . Anunta si tu inainte si ne faci o vizita sau ne vedem undeva. Cum va e mai usor voua.
Noi in we asta am fost iarasi prinsi cu gospodareala si azi am fost la Urlatoarea si noi ..ca m-a starnise Onitza. Oricum de cand stam pe acasa cautam traseele prin munti sa vedem cand si cum le facem. Am pus cateva poze pe photobucket dar nici mie nu mi le arata.. .
Felicia pe unde va faceti concediul??

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ele

Onitzo ia zi tu daca nu metiti bataie?? Veniti saptamanal in zona si nu zici nik . Si ne nimereai ca eram si prin zona si "singuri acasa" . Anunta si tu inainte si ne faci o vizita sau ne vedem undeva. Cum va e mai usor voua.
Noi in we asta am fost iarasi prinsi cu gospodareala si azi am fost la Urlatoarea si noi ..ca m-a starnise Onitza. Oricum de cand stam pe acasa cautam traseele prin munti sa vedem cand si cum le facem. Am pus cateva poze pe photobucket dar nici mie nu mi le arata.. .
Felicia pe unde va faceti concediul??

Elena & Denisa
NOI

ELE ... la Eforie Nord... e locul cunoscut si familia nu vrea sa il schimbe... eu nu mai am chef de el- nu imi place sa merg in acelsi loc... da ma supun... ca asa sunt eu... supusa...

pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui onitza

LA BRAN

MONICA, mai ce virus pacatos!!! Nasol ca i-a prins pe-amandoi, dragii de ei!!! CUm mai e Ruxi acum? ALex spuneai ca mai bine, nu? Lui i-ai dat antibiotic? Pupic, sa va faceti bine!!!

FELIS, LA MULTI ANI LUI SOTULUI!!! SA FITI SANATOSI, FERICITI, ALATURI DE PUIUTUL MIHAITA!!!
MIhaita ce mai face, chiar?? Aaaa, si concediu placut, fara telefoane!!! Sa va incarcati bateriile!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Multumim... 30 ani... cifra rotunda...

Mihai e bine... tare fericit... innebunit dupa taica-su... f fericiti cd sunt impreuna... Cd ii vad cum rad si se distreaza... ma topesc toata...

Ma gandeam zilele acestea... ca eu nu am tercut prin ce am auzit pe celelalte mame... sa se uite lung si curios in parc alti copii sau alti parinti... la Mihai... din contra... e f bine primit de ceilalti copii sau parinti.. chiar si cd il vad prima data...
Unii chiar stiu despre ce e vb... Intr-o zi.. o d-na care sta pe langa noi, venea din spatele nostru si ma intreaba cati ani are (zic ca venea din spatele nostru.. ca sa scot in evidenta ca nu il vazuse atunci la fatza ci il vazuse de ceva timp...) si eu ii zic 3 ani... la care ea 'Am si eu un frate la fel. Are 45 ani, dar el a mers la 5 ani' dar a zis-o normal... de parca vorbea despre vreme... Adica nu m-am simtit eu in vreun fel... Era ca si orice alta discutie... Nici nu am surprin alte priviri luni sau discutii shoptite... adica... din pct asta de vedere... pana acum... inca nu am avut probleme.. iar vecinii de exemplu il plac f mult... si nici nu ne-au interbat vreodata daca are ceva...
Imi place tare mult de el... in afara de faptul ca intelege tot... vrea sa faca tot ce facem noi... Nu stau sa il invatz, dar daca ne vede ca facem ceva de 2-3 ori... il vedem ca face si el... In plus ma ajuta sa pun rufe in masina de spalat, sa le scot, imi aduce el ligheanul si il pune langa masina... Daca am venit de pe balcon si am uitat sa trag perdeaua o trage el, daca am umblat la sifonier, sau am uitat sa inchid vreo usa- o inchide el...
Mai am surpriza ca eu sa imi iau ceva sa ma imbrac... si daca ma mai uit si dupa altceva... cat stau eu sa ma gandesc, daca el vede ce e scos afara, ia si pune la loc... ...
EI... mai are si alte obiceiuri gen: imi arunca de la balcon ce prinde la indemana. De ex mai am doar jumatate din carligele de rufe... si avem f multe In rest... ok... as mai povesti ore... doar ca ... nu imi vine in general sa povestesc... Acum sunt intr-o dispozitie mai buna... in fine... nu intru in amanunte...
Inca facem innot... si ma uimeste si acolo...
VA pup... sanatate multa...
pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

ONITZA .. am vazut si pozele... tare frumoase... Eu vara prefer sa merg la munte... dar... cum niciodata nu am timp... ...

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

in primul rand pupici lui Felis ca mai da cate un semn,si mai ales ca ne mai pove despre Mihai.Sa ai vreme buna la amre,sa te odihnesti si de ce nu..sa te distrezi
Onitza,utrogestan??pai e sarcina sau nu?ce idioti...bafta sa fie cum vrei tu
Monica,pupam Ruxi..si pe voi toti
Miha,concediu placut
eu am fost in We la o pensiune langa Campulung(de arges..)cu nashii mei si cu finii(cei din 14 Iunie..) si doar cu Sara,Mariuca fiind inca la Vaslui,de unde se pare ca nu prea maia re chef sa vina la cicalitorii ei parinti.Sara a fost cumintica,a dormit...a fost cam frig ieri dar azi am vazut soarele in sfarsit.
In rest sauntem bine;astept si eu sa plecam la amre pe 6 August..vom fi la |Jupiter,asta daca cineva mai vine in zona
Pupici

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput