Comori de nov-dec04 (182)
Raspunsuri - Pagina 2
aime spune:
Onitza pai nu te mai gandi, mey...ca numa bine nu-ti faci. Ce ambiguitate si la dr astia.
Eu is la fel si credeti-ma ca n-am ajuns la medic, azi am o programare pe care mai mult ca sigur o s-o ratez, ochiul e la fel, parca incepe sa se disipeze.Telefonic am o "consultatie" care mi-a spus ca nu-i grav, se pote sa fie si din cauza presiunii atm crescute, da eu vreau sa vada un dr pe viu.
La noi a fost prapad asta noapte si azi de dimineata si am avut apa in living, cred ca am tavanul distrus...azi noapte la 1 noi strangeam apa. Totul din cauza unui balcon neterminat si evident neizolat. Cred ca dam constructorul in judecata, avem un an de cand il asteptam sa vina sa termine lucrarea...ne tot amana, ptr ca banii i-a luat deja (stiu ca am gresit...e o poveste luuuunga de tot din care am tras o gramada de invataminte).
Acm vreo ora am vb cu Miha, erau f aproape de Constanta, copiii au fost cuminti, acum vacanta placuta sa aiba. Adriana la Saturn merg ei.
Va pup si mai vb
onitza spune:
Fetelor, vreau sa va spun ca voi face tot posibilul sa fiu cat mai linistita si mai nepasatoare cu tot ce se intampla in jurul meu, ca nu se ami poate!!!!! Paul azi nu a vrut sa manance NIMIK, nu a dormit, desi a fost scos afara, dar treaba lui, sa manance cand i-oi mai pune eu masa, intre mese nu pupa nimik, sa se faca baiat cuminte odata!!!
Voi ce le mai dati copiilor pentru pofta de mancare? Ce vitamine????
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
AIME am mai citit despre firmele de constructie, daca te consoleaza cu ceva, majoritatea sunt asa neseriosi! nu-mi vine sa cred ca v-a amanat cu lucrarea un an!!! Astia chiar merita dati in judecata! Of , draga mea, se pare ca ai si tu o perioada mai dificila, incearca sa rezolvi prioritatile, ochiul, casa, macar da o fuga la farmacie sa iti dea ceva, niste picaturi. Io cred ca dupa rezolvarea acestor probleme, ti-ar mai prii inca 2 concedii, nu? ![]()
Pupam pe Vladutz, el cum mai e? A inceput sa pape mai bine? 
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Ele spune:
Onitza cred ca toate in situatia ta am avea emotii.O fi prea devreme si nu se vede la eco??? Habar nu am..Oricum pupici si sa fie bine.
Aime uite asa sunt si eu. La dr nu ma duc decat daca am dureri maaari. Cand e vorba de mine ma las la urma.
Macar Visene din ala de pus in ochi trebuia sa folosesti. E suuperbun!
Iar cu apa in casa n-am ce zice...eu stiu ca dupa ce am schimbat acoperisul stateam cu ochii pe pereti sa nu ma trezesc ca ploua pe undeva. Am cazuri prin vecini cu case noi si-i ploua in casa. Si la noi a fost dezastru cu ploile de doua zile incoace. Azi parca e ceva mai bine. Se chinuie si soarele sa iasa.
Elena & Denisa
NOI
aime spune:
Multumesc onitza. stiu ca is neseriosi, dar i-am dat destul timp si spatiu sa se desfasoare, mai are sa ne izoleze balcoanele, sa puna gresie, sa pune gresie pe scari si sa ne faca un foisor. Uite trece vara si ...ioc. Am niste nervi pe el, azi l-am chemat cu surle si trambite, ma dezbrac de tot caracterul si-l fac praf frate, ca nu se mai poate.Si ii pot face o lista lunga de nereguli, dar ma rog, is de ordin estetic si poate ca-s eu mai exigenta...of of mai mai.
Da< Vladut e bine, ar bea Zentel cu flaconasul, asa ii place si se vede clar ca ii e foame. Ieri m-a secat cu "e gata masa" si cand en fin a fost gata, a papat o pulpa intreaga ca si noi+cartofei si salata, avea o burtica ca o minge si era fericit de parca il tinuse cineva flamand inadins. Si asta la 5, la 1.30 papase un castronel de ciorba cu perisoare.
Imi pare rau ca Paul e iar in greva, poate n-ar fi rau sa vezi niste analize, ceva. La noi stiu sigur ca refuzul hranei e legat de ceva ca nu-i in regula(a fost inainte de Paste cand a facut traheita si acum cu lamblia, in rest el papa bine si-mi dau seama imediat). Apoi o mai fi si obisnuinta de a refuza. Vlad acum e pus pe fapte mari, vrea sa manance singur si am constatat cu mirare ca se descurca minunat si la ciorbita si la lapte cu cereale, la feluri solide are deja vechime. si asta il stimuleaza sa mancam odata. Si apoi noi ne asezam toti la masa si el primeste in farfuria lui o portie ca ptr el, dar din acelasi fel de mancare. Poate merge cu o recompensa, pe care sa i-o retragi daca nu se tine de cuvant...spor la papat mey...eu am incercat mereu sa-i arat ca mancand va fi cel mai puternic, cel mai bun si cel mai destept
, la noi merge sa stii.
Maine cred ca ajung si la dr, asa ca sper sa le vad odata rezolvate.
aime spune:
Acum am vazut mesajul tau Ele. Mi-a zis sa nu pun nimic, ochiul fiind un autocuratator extraordinar....acuma si si eu.
Pai noua ne-a plouat nu de la acoperis, ci din lateral, dain cauza unui balcon care e la stadiul de barne, deci fara sapa, fara nik...s-a infiltrat apa si a ajuns sa curga pe la fiecare spot din living, da curgea frate, ca la robinet, la etaj n-am avut nik si nici in alte camere de la parter, doar deasupra afurisitului de hexagon ce e sub balcon 
ad_rianna spune:
quote:
citat din mesajul lui onitza
Fetelor, vreau sa va spun ca voi face tot posibilul sa fiu cat mai linistita si mai nepasatoare cu tot ce se intampla in jurul meu, ca nu se ami poate!!!!! Paul azi nu a vrut sa manance NIMIK, nu a dormit, desi a fost scos afara, dar treaba lui, sa manance cand i-oi mai pune eu masa, intre mese nu pupa nimik, sa se faca baiat cuminte odata!!!
Voi ce le mai dati copiilor pentru pofta de mancare? Ce vitamine????
Oanasi
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
nici ai mei nu mai vor sa manance mai nimic si nu mai stiu ce sa fac cu ei. i-am lasat sa rabde si foame...mi-au venit dupa o vreme amandoi: "mami mi-e foame" am crezut ca lesin de bucurie. "hai la masa" credeti ca au mancat? au luat cateva inghitituri si atat a fost
chiar asa, nu ar trebui oare ceva stimulant pt.pofta de mancare. noi mai avem minimartieni ca le-am luat si dintr-aia...dar nu le plac
onitza spune:
CUSCRITA, Tudor si Bia tot lua cateva inghitituri, Paul in schimb facea mishto: daca nu manca il duceam la culcare nemancat si pedeapsa fara sa ii spun poveste, iesea din camera cu ochii la mine ca ai motanului si filmuletul cu Shreck, ca i-e foame, il duceam la masa si NIMIK....
MI-ai adus aminte de martieni, parca p-aia ii manca bucuros...dar ma gandeam ca poate fetele au auzir/incercat ceva cu adevarat bun, sa se vada rezultatele sigur..
EU ii dadeam lui Paul si chiar s-a simtit o mare diferenta , manca cu pofta, cerea el, OUA DE PREPELITA, dar atunci era mic, il pacaleam ca ii puneam cele 2 galbenusuri crude in lapte, si nu le sesiza....dar acum imediat le simte la gust, ca am incercat sa ii dau acum vreun an.....si in suc le simte ![]()
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
try spune:
Mai, onitzo, pai nu ti-a luat nimeni sange ca sa se faca testul de sange pt sarcina? Asta e primul lucru pe care-l face un dr. cand o pacienta vine la el si-i zice: cre' ca sunt insarcinata. Testu lde sange e concludent, chiar daca la eco e posibil sa nu se vada nimic.
La 12 zile intarziere, mi-e greu sa cred ca nu s-ar fi vazut acolo o sarcina, macar sa se vada ceva care nu era calr daca e sarcina sau nu.
Sper ca nu ti-a recomandat anticonceptionale ca tratament daca tot nu a fost exclusa ideea unei sarcini. Ai grija sa nu iei anticonceptionale (ele de regual sun recomandate si pt reglarea ciclului in situatii cum esti tu acum).
Nu vreau sa-ti tai speranta, dar nici n uvreau sa te las sa iti faci sperante desarte. Mai degraba ai in vedere ca nu esti insarcinata, decat sa crezi ca esti. Nici testul de urina nu a iesit pozitiv, nici la eco nu s-a vazut nimic... e f. putin probabil sa fii insarcianta. Eventual daca ai avut o ovulatie fff tartie si daca nu cumva ai ramas insarcinata aproape de data cand trebuia sa-ti vina. Fa tu calculele frumos in spate si vezi daca e posibil sa fi ramas insarcinata acum sa zicem 2 sapt. Asa ar mai exista o explicatie de ce ti-au iesit testele negative si de ce nu s-ar vedea inca la eco.
Aime, of mai ce aiurea cu constructorul tau, stiu ca poate fi foarte frustrant sa ai de-a face cu oameni de-astia. Nu te lasa intimidata si nici nu face pe miloasa/intelegatoarea cu ei, intra tare in ei pt ca ai toate drepturile de partea ta. Daca omu' n-are constiinta necesara sa-si faca treaba cu mtrebuie, atunci s-o faca de frica.
Bits, avem noi timp sa-i invatam si la olita.
bits spune:
Try vb lui Fulgu"n-o sa se insoare cu pampersul la fund!" s-or da ei pe brazda.
eu sunt matinala astazi din cauza lui Ken care visa ca mergea sa cumpere o mancare japoneza si ca drept dovada vb in somn.offf saracutul ii e asa de dor de Japonica.