Comori de nov-dec04 (182)
Raspunsuri - Pagina 15
ochi_verzi spune:
Mi-am amintit ca vroiam sa va mai povestesc ceva...
Cand a facut Diana ochi a inceput sa se matzaie, am pupat-o si-am intrebat-o ce are. Cica...
N-am bani destui, nu-mi ajung sa-mi cumpal ceva...![]()
Dar ce vrei sa-ti cumperi? Spune, ca poate-ti cumpara mami...
...vleau o rochita si-un pantalonas si-un pantofiol![]()
Las' ca o sa cumparam, dar nu in momentul asta...
...dar vreau bani sa-mi iau eu o lochitza alba, fara nicio bulina neagla, loshie, galbena 

Ce-o fi visat draga de ea?
O fi fost intr-un magazin si nu-i ajungeau banii cand sa plateasca. 

Mihaela si Diana 22.11.2004
onitza spune:
MIHAELA, am ras cu lacrimi!!! ce dulce a fost matzulina taaaaa!!!!!

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
try spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochi_verzi Mi-am amintit ca vroiam sa va mai povestesc ceva... Cand a facut Diana ochi a inceput sa se matzaie, am pupat-o si-am intrebat-o ce are. Cica... N-am bani destui, nu-mi ajung sa-mi cumpal ceva... Dar ce vrei sa-ti cumperi? Spune, ca poate-ti cumpara mami... ...vleau o rochita si-un pantalonas si-un pantofiol Las' ca o sa cumparam, dar nu in momentul asta... ...dar vreau bani sa-mi iau eu o lochit#259; alba, fara nicio bulina neagl#259;, lo#351;ie, galben#259; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce-o fi visat draga de ea? ![]() ![]() ![]() Mihaela si Diana 22.11.2004 ![]() |
Io cre' ca i se trage de la joaca de afaca cu fetele mai mari. Doamne ce ne mai jucam si noi de-a vanzatoarele, de-a gospodinele cu familie si casa de intretinut etc.
onitza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui try
Io cre' ca i se trage de la joaca de afaca cu fetele mai mari. Doamne ce ne mai jucam si noi de-a vanzatoarele, de-a gospodinele cu familie si casa de intretinut etc. "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" |
Si ce mult difera de realitate!!!!!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Otiliav spune:
Mai apar si eu in mare graba. La servici ocupata rau, cu masina trebuie sa merg la controlul EU, mai trebuie sa merg si la fisc sa rezolv cu impozitul global pe 2007, iar maine merg la ecografia de trimestrul II si la medicul de familie si dupa aceea vreo 8 ore de servici.
Ana a inceput sa aibe niste scurgeri galbui la ochisorul drept, sper sa treaca cu ce mai am eu prin casa de data trecuta.
Mi-a placut perluta Dianei, avem domnsioare cu pretentii ce sa mai spunem.
Sa scriu si eu una recenta de-a Anei. Deci atentie ce mustrari faceti copiilor.
Eu la calculator, Ana vorbea agitata cu taicasu care se uita la TV si-i raspundea plictisit iar la un moment dat
Vlad: mmmm,
Ana: mami tati a spus mmm,
Eu: spune-i mami ca nu-i frumos, sa spuna da sau nu,
Ana: nu pot, copii nu au voie sa-i certe pe parinti, nu-i asa mami?

Si din pacate nu pot reproduce tonul aferent.
Mihaela, bafta la examen, stim noi ca tu ai ambitie!
Ioana,
pe nasucul lui Paulica. I-am aratat si Anei pozele ca sa ia aminte, dar ea a zis ca trebuie sa se spele pe nas
. Ce-mi place ca are asa o mutrisoara sugubeata.
Miha, chiar asa nu ti-e mila de noi, mai ales de cele care ne luptam cu kg, adica mai toate ca nu am auzit pe nimeni pe aici sa se vaite de kg putine. Oricum ma uitam la poze si la sfarsit trag eu concluzia ca Ana petrece mai mult timp la bucataria ei decat eu la a mea, halal mamica mai sunt
.
Felis, a fost lung concediul dar mi-am propus eu cam multe, analize, doctori, notariat, am mers la mare cu fratele sotului, am plecat sa o sarbatorim pe mama, la nasi, am plecat cu fratele meu la Sighisoara, la bunicii sotului, in Maramures, iar la bunicii sotului, iar la mama si cateva zile in Bucuresti. Si tot nu sunt multumiti cei din familie de timpul petrecut cu ei, ce sa mai facem si noi. Ma bucur ca v-ati simtit bine la mare, imi plac tare mult ce indragostit e Mihaita de verisoara.
AndreeaP, si eu as fi vrut sa ne vedem dar cand ne-am intors la Bucuresti am predat copilul socrilor si l-am luat inainte de plecare. Cand ne pui si noua poze cu surorile?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
ochi_verzi spune:
'neata!...eu sunt in pauza, iar matza mea inca doarme.
Otilia, ma bucur ca ati ajuns cu bine si Ana e o scumpa...auzi la ea
| Citat: |
| Ana: nu pot, copii nu au voie sa-i certe pe parinti, nu-i asa mami? |

Try, sa stii ca la asta nu m-am gandit.
onitza spune:
OTILIA m-am topit ce isteata e Ana, ce replici da!!!!!
Asteptam vesti si despre bebitza din burtica, dupa ce te intorci de la eco! E si tati cu voi in Norvegia??? super! Ana cred ca e f fericita!
Mie mi s-a parut ca am vazut-o pe ANDREAP la TV , la mare la un cncert folk parca, din Vama Veche!
oricum era o fata care semana f mult cu ea!
Oare ce fac prientesele Maria si Sara?
AM o perioada f algomerata si nu prea pot lucra cu Paul acasa, care ma solicita din 5 in 5 min, nu ii place sa ma vada la calc , pe undeva il inteleg, eu sunt singura cu el acasa si simte nevoia sa se joace cu cineva.
Va pup, ma intorc la lucru.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
monica-elizabet spune:
buna fetelor
pe toate si pe copilashi, sa aveti o zi minunata
noi ne pregatim de gradi
ps: super tare dienutza ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
ochi_verzi spune:
Salutare din nou!
Ioana, stiu cum este...asa era si la mine pana in urma cu ceva vreme, dar acuma Diana se joaca si singura si uite asa mai frunzaresc si eu cartea, ma mai intrerupe cu cate o intrebare, mai vrea ceva dar, se joaca singura...mai nou pe balcon(e inchis si se joaca in dreptul usii s-o vad).N-am cu cine s-o las, ai mei sunt la serviciu, Mihai si el...dimineata dupa ce se trezeste ne jucam, iesim la aer si apoi cam de pe la 5 jumate pana seara.
A si de-o bucata buna de vreme nu mai doarme la pranz, dar sta cuminte cu jucariile.
Monica si noi va 
Am incarcat si cateva poze
Otiliav spune:
Bau!
Ioana, Miha, era o discutie de sambata, Vlad nu este cu noi iar ea mi-a intors o replica spusa acum ceva vreme. Nu a fost ideea ei, eu i-am spus ca nu are voie sa ne certe si mi-a intors replica exact cand nu ma asteptam. Si nu e prima data, de aceea spuneam atentie la ce le spunem.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+