Comori de nov-dec04 (182)
Raspunsuri - Pagina 14
aime spune:

am reusit sa citesc toooot, am vazut copii la mare, la soare, un baietel cu nas julit...ups...las ca trece
. n-am avut timp sa intru, apoi nici net...
Parca try intreba de noi, am reusit sa urnim treaba, adica dupa ce i-am facut notificare constructorului, a venit cu sacul de scuze si meseriasii,au luat masuri si cica de joi vin la treaba si-o termina si pana sambata. Sa vedem acu...tot patitu-i priceput, de acum 
In rest suntem bine, asteptam vacanta la mare. Ochiul s-a vindecat de la sine, trebuie sa ajung la un control, dr la care merg de obicei fiind in concediu am amanat.Am un copil super lipit de mine, parca a uitat dr sa taie cordonul...atata ma iubeste si ma strange si ma mangaie si atatea complimente ce primesc zilnic
...sper sa nu am repercursiuni cand va incepe gradi.
va pup acum, mai vin
Onitzo, da-i outele in nutella mey (fa-i ca o crema)...si parca ti-am zis de varianta atomizata, Raducu, e f simplu, daca inghite pastilute (Vlad adora sa le ia)
monica-elizabet spune:
pe toate
onitza, da suntem bine acum, multumim de grija
imi pare rau ca nervozezi cu paulica
si ruxi e la fel daca nu chiar mai rau
trebuie sa am grija cine deschide inchide usa, cine apasa pe nu-sh ce buton...daca din greseala apas eu...incepe sa urle ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
onitza spune:
MONICUTZA, mi-ai adus aminte, al meu e terorist mare: ma urmareste tot timpul, cum vede ca am scapat ceva pe jos, sau ca am gresit cu ceva, imi atrage atentia imediat cu: "ushine mami ce esti tu!!!"
Mai am muuuuult de invatat si sunt asa de obositaaa! Azi tb sama duc si la spital la mama...daca sta cineva pe langa Spitalul Militar, azi ajung in zona ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
Buna...
ONITZA... saru-mana pt masa... m-ai salvat de o gateala
si am uitat sa zic...
am vazut nasuc julit... 
AIME
... si al meeeuuu...
tare iubaretz mai e... Si sunt tare fericita ca am reusit sa stau cu el mai mult cu ocazia concediului...
iar el m-a rasplatit pe masura... 
MONICA
bafta cu gradinita 
ANDREEAP...
ce faci mama de 2 cucuiete?? Ne e dor de voi...
Miha... motto e din experienta?
Glumesc 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui FELIS Miha... motto e din experienta? ![]() |
Pai n-am recunoscut la semnatura ca-s curajoasa?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
am fost si azi la gradi si nu mai vroia sa plece
eu tot prin zona mi-am facut veacul ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
eveline spune:
Aime, cand mergi tu la mare?
Eu s-ar putea sa merg de pe 24...oare mai merge cineva asa tarziu?
aime spune:
'neata!
Eveline, noi mergem de pe 22. Si de ce e tarziu, acum in perioada asta e super, noi si anul trecut am fost tot dupa 20 august si am zis ca mergem mereu asa.Ce face iubita?
Cucuietele japonici!!!!!!!! ce faceti, da-ti un semn 
eveline spune:
Iubita acu e bine dupa doua ture de rosu-n gat...de unde l-o fi luat numai ea stie, ca doar a stat acasa ca e vacanta...
Ha ... care va sa zica o sa ne intalnim...in sfarsit...oare?
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Mult am avut de recuperat si nu stiu ce vroiam sa mai zic![]()
Am vazut si toate fotografiile cu copii frumosi si veseli care se balaceau sau se mazgaleau cu ciocolata din gogosi, am vazut si nasul julit,asa ca-i
pe toti si pe toate mamicile.
Eu tot tocesc la psihopedagogie
, e asa mult si nu stiu daca reusesc sa termin
, am o varza in cap, dar sper sa iau 7 la fiecare, cat trebuie si sa scap, iar de nu iaca il dau la anul si ma fac nitel de rusine si gata ca de nu cred ca o iau razna
Diana a fost un pic cu mucisori, acu' e mai bine, dar o noapte am tot suflat nasul si tot cerea sa-i dau creionul nazal ca o enerva ca nu putea respira cum trebuie.Cu toata raceala era vesela si alerga de n-o puteai opri.Mai nou a intrat in "gasca" fetitelor mai mari, de la bloc si-i place grozav, ca se joaca fff frumos cu ele, cu papusi, de-a magazinul, de-a mama si copiii, ascunselea, closca cu pui si uite asa eu stau pe banca si supraveghez activitatea ei si mi-e drag de nu mai pot cand o vad cum se ascunde dupa copaci si-l pandeste pe cel care "huneshte"(la noi la ascunselea îi mai spune hunio).
V-am impuiat capul asa ca merg sa ne imbracam si sa iesim la aer...
Va
si va doresc o zi minunata!
Mihaela si Diana 22.11.2004