Comori de nov-dec04 (182)
Raspunsuri - Pagina 13
onitza spune:
MIHA, de pe acum sa ma tot astept la julituri si genunchi rupti!! Brrrr!
Nasul julit!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Am facut pauza scurta de la treaba( ce nasol e cand n-ai cafea la treaba sau pauza !!!
) ca sa il admir pe MIHAITA, marele iubitor de apa!!! Pupam cuajosul! Super pozele cu el in colacel singur in mare!!! Dar si cele in care o pupa pe verisoara lui!
OTILIA cum sunteti? Ana? 
MONICA
l-am lasat cam 30 de min parca....la a treia treapta a cuptorului...in general pe acesta treapta fac fripturile la cuptor...l-am lasat incet, dar cred ca a fost totusi prea jos :D Multam mult de grija, de acum cred ca ma uit dupa un robot care sa imi prepare aluatul :D daca il si coace , pe loc il cumpar....![]()
MIHAELA, mai scoate nasul din carti si da un semn sa te aerisesti putin! Cand ai examenul? 

Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui onitza
Nasul julit!
Auch! S-a zdrelit destul de zdravan.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui FELIS
abia am intrat... am venit din concediu.. si acasa... multa treaba
Sa va fie de bine concediul.Pupici lui Mihaita cel curajos,care a inotat unde era apa mai mare. Robert si-a bagat doar degetul mic de la picior in apa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ele spune:
quote:
citat din mesajul lui onitza
MIHA, de pe acum sa ma tot astept la julituri si genunchi rupti!! Brrrr!Nasul julit!
Oanasi
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Urata julitura...dar trece pan' se-nsoara.
Miha binenteles ca mottoul tau din semnatura mi-a sarit in ochi de muulta vreme. Si eu chiar mai beau cate o gura de coniac si e 100% adevarat ca atenueaza teama.

Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
quote:
citat din mesajul lui Ele
[quote]citat din mesajul lui onitza
MIHA, de pe acum sa ma tot astept la julituri si genunchi rupti!! Brrrr!Nasul julit!
Oanasi
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Urata julitura...dar trece pan' se-nsoara.
Elena & Denisa
NOI

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui Ele
Miha binenteles ca mottoul tau din semnatura mi-a sarit in ochi de muulta vreme. Si eu chiar mai beau cate o gura de coniac si e 100% adevarat ca atenueaza teama.
Super tare!Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui onitzaIn seara asta ii spuneam lu' tac'su ca mi se par putini 15 ani, cam cati au mai ramas, pana incepe sa iasa cu fete si sa aiba ganduri de stat singur (in sensul de locuit)..
Oare ce soi de soacre 'om fi peste 15-20 de ani?

monica-elizabet spune:
buna fetelor
Oti, gata co?
cand ajungeti inapoi?
onitza
nasucul julit...off
miho si imi draga imi taie teama de tot
mananc ca sparta ![]()
felis
mihaitza curajosul...bine ati venit acasa
suntem ok, ieri am fost la peste, iarba verde, hamac, papa bun facut de altii
astazi la scoala si pe ruxita am dus-o o ora la gradi, s-a bucurat mult dar statea numai cu ochii pemine nu cumva sa plec de-acolo ![]()
imi adusese un scaun ca sa fie sigura ca ma vede tot mereu in acelasi loc
si ma mai si intreba...nu-i asa ca nu pleci mami????
e clara treaba...cred ca din nou o sa avem circ cand o sa reincepem sa mergem...
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
onitza spune:
'neata!
M-a facut fi-miu de comanda cu o criza de isterie de dim ca i-am luat cheile din mana
...si nu l-am lasat sa le piarda prin casa.
...si cand a luat ouale de prepelita cu miere, nici asa nu le mai vrea...
...trebuie sa gasesc alta metoda sa le ia...pacat ca nu se pot baga in ciocolata , ca era garantat succesul. ![]()
DUpa toate acestea, a papat 2 cremvursti, o smantana tnuvia si o felie almette!
si-uite-asa mi-am mai revenit si eu din stresul asta. Acum ma apuc de lucru! What a beautiful morning! Dar acum am macar cafelutza langa mine, cu nelipsitul supradyn! ![]()
MONICA ce bine ca ati fost la iarba verde!!!! Daaa, si ce bine e cand papi mancarica pregatita de altii!!!
Copiii sunt bine? Tu ti-ai revenit?
OTILIA cred ca s-a intors deja, e in Norvegia.
ANDREAP ce mai face Sara? Dar MAria?
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul