Comori de nov-dec04 (182)
Raspunsuri - Pagina 16
try spune:
Lasa, oti, ca le prind bine toate replicile astea, asa face si alex, repeta dupa noi toate regulile si acum ne raspunde si el noua sau ii da directive lui frate-su ce si cum sa faca, ce e bine si ce nu.
Miki oare ce-o mai face? Mamica celor doua cucuiete? Bits, mai stii ceva de Ionela?
Otiliav spune:
Am pus poze cu fetita din burtica aici. Eu sunt convinsa ca seamana cu sora mai mare, aceleasi buze, acelasi caput, aceeasi barbie, unde mai pui ca teoretic vor fi aceeasi zodie de foc si tot in an de foc
, adica doua bucati zvapaiate
.
Andra, pai exact cam cum spui tu, acelasi comportament. Dar stii ce-mi place ca nu uita ce-i spunem si de exemplu are o prietena mai rasfatata, ii spune si ei ca "mama mea a spus ca nu-i frumos...". Adica ma bucur ca tine cont de ce-i spun si nu face ce fac cei mai mari, evident cu mici exceptii ca nici un copil nu-i sfant.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
Otiliav spune:
Iar am uitat ceva.
Se pare ca e o moda la grupul nostru sa fie cate doi copilasi care seamana: Cici, Bits, Miki, AndreeaP, parca si baietii Simonei seamana binisor.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
bits spune:
hellooo,salutare si de la noi!
din pacate suntem acasa caci mami a facut o enterocolita de toata frumusetea si am amanat plecarea la mare.si ca sa nu lipseasca cireasa de pe tort fac tratament si pt o infectie dentara.deh asa e!
Try cand am parasit Jp am vb cu ea la tel si era bine,super ocupata dar bine.acum ca a inceput cea mare scoala e chin caci trebuie sa o duca si sa o aduca de la scoala,intre timp face si de mancare,incearca sa-i acorde mai mult timp celei mici si uite asa trece rapid o zi din viata.
Otilia pupicei la bebelina!asa e si la noi la inceput au semanat fff bine dar uite ca acum sunt cu totul diferiti.
apropos de faze:astazi vine Ken la mine cu un absorbant zilnic si mi-l intinde"uite mami,ia-l ca sa nu faci pipi pe tine!"
mariussimiuc spune:
Se pare ca puiutii nostri is in perioada perlutelor...
Eu de obicei fac poze doar la prajituri,foarte rar si la mancare.Dar azi am facut in osptropel de pui cu mamaliguta care arata tare bine si m-am gandit sa-i fac o poza.
La care Robert:"mami da' asta e plajitula?" 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mirandolina spune:
Salutare de la mare!
De bine ce revenisem, acum nu am mai dat pe aici de cateva zile. Sunt cu bagajele la usa, mare parte din ee gata de pus la masina. Maine mai am un hop, copi mic d eplasat la mama, cumparaturi de ultima ora, pachete pentru sinistrati, pachete pentru alti protejati...moooaaammaaa, cata treaba!
Bits tare mi-ar fi pacut sa te pot vedea cand vii la mare, dar cum nu am citit din urma, habar nu am cum o sa fie. Momentan iti doresc o insanatosire grabnica, vaz ca ai ceva deranjamente. Pentru orice eventualitate, nu vrei matale sa imi lasi un nr de tel, pe PM, ca poate dau eu cu crucea de voi prin statiuni?
Pup fete cucuiete si promit sa fiu refreshata gata cand vin de la munte ![]()
onitza spune:
MIHA, pupam baietelul scump cu spirit de observatie!!!!
zi si tu ca e "plajitula" sa vezi ce papaaa!!!
![]()
OTILIA nu stiu daca ai apucat sa vezi, e o reclama la Tv cu un tip care bea Cola si primeste un tel de la un prieten, care dupa cum rasufla tipul dupa gura de Cola, prietenul isi da seama ce a baut, si ii spune decat: "Te urasc" (evident in gluma, ca poftea si el la o cola probabil), asa si eu am reactionat cand am vazut eco cu bebitza ta dragalasa si pufoasa in burtica :"Te urasc!"
...mami, e gluma, da???
Pupam minunea din burtica, sa creasca mare, sa stea la mami in burtica pana la termen si sa iasa e ziua Anei!
sau pe 1 dec..apropo de ce vorbeam noi de data de 1 , pe mess...
MIHAELA , te cred ca ti-e greu, imi pare rau ca nu ai ajutor pana vine sotul de la sv, dar te descurci f bine, e f imp ca esti organizata, cred ca in asta va sta si succesul tau! Tinem pumnii! Cand ai examenul?
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
monica-elizabet spune:
pe toate fetelor
bits, miha...super tari perlutele copilahsilor 
mirandolina
co placut
onitza
hai ca vine pufoasa si la tine ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza OTILIA nu stiu daca ai apucat sa vezi, e o reclama la Tv cu un tip care bea Cola si primeste un tel de la un prieten, care dupa cum rasufla tipul dupa gura de Cola, prietenul isi da seama ce a baut, si ii spune decat: "Te urasc" (evident in gluma, ca poftea si el la o cola probabil), asa si eu am reactionat cand am vazut eco cu bebitza ta dragalasa si pufoasa in burtica :"Te urasc!" Pupam minunea din burtica, sa creasca mare, sa stea la mami in burtica pana la termen si sa iasa e ziua Anei! |
Zapacila ce esti, noroc ca eu iti inteleg figura de stil
Da nu-i asa ca-i frumoasa bebelusa mea
?Tu mai muncesti pentru Natalia? sau urmaresti un calendar chinezesc. Apropo acum la Bucuresti am gasit si eu unul salvat de mine pe calculator si chiar se potriveste la ambele fete.
Poze BB2
22+