Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
gargaritza85 spune:
freshanana zici ca suntem de la stupize stupize noi 2, asa ne tinem de trasnai 
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui gargaritza85
deci...invatatzi-ma si pe mine,ca mi-s batuta in cap, cum pun link-ul de la poze sub o denumire...ca sa nu mai apara ditamai link-ul...26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
[u r l = " tiker-ul tau " ] aici pui ce vrei tu sa apara [/ url ]
Dar fara pauze in paranteze
Valentina
29 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:

am vazut si eu monstrulica de 6 kg...
Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
gargaritza85 spune:
babytza nu-mi iese..mi-s grea de cap la ora asta 
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
babytza spune:
Trebuie sa iasa...nu renunta
si pune la semnatura..
Valentina
29 +
David
poze
gargaritza85 spune:
babytza nu-mi poti trimite un pm cu cun copy/paste la cel facut de tine? asa poate ma dezmeticesc si eu...
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
musettepink spune:

Ratonelu,Andygalro,Kid,Andreutac,Andy,Angelina,Mami de Alexia,Eva,gargaritza,Denisa,300,Kristin,Andrea and cate un
la fiecare si va multumesc ca v-ati gandit la noi!!!!!
Am revenit!!!Azi nu am mai avut dureri si am fost si la dr la control ca oricum aveam programre de mult.Dr nu s-a ingrijorat de dureri mai ales cand i-am zis ca cel mai tare ma doare in jurul buricului a zis ca acolo e pielea mai sensibila si ca acum se intinde rau.Apropo pe voi nu va mananca burta????????pe mine ma omoara...m-as scarpina non stop dar ma abtin.Sa va zic de bebe: e bine,are 1900 grame si e mai micut cu 5 zile decat ar fi dupa UM dar nu trebuie sa-mi fac griji ca e diferenta mica si poate recupera si oricum nu toti copii se nasc cu 3600 grame si sa ma relaxez.Colul e lung si inchis si in rest suntem ok!!!
Gargaritza
felicitari pt fetita grasuna si sanatosa,imi pare rau ca ai avut aceea experienta mai putin placuta cu dr.Multumesc ca te-ai gandit la mine
,acum suntem bine dar o sa iau lucrurile mai incet,adevarul e ca m-am agitat si cu zugravitul si duminica am umblat tota ziua....nu mai sunt asa sprintena trebuie sa iau lucrurile mai incet!Cu gradul de maturare al placentei stai linistita ca 2 la cate saptamani ai tu e ok ,eu am avut-o asa de la inceput,ea se matureaza odata cu sarcina si prin trim 3 o poti avea si gradul 3 de maturare.
Andreea and felicitari si tie pt fetita sanatosa!!!!!!!!Abia astept sa vad si eu camera gata.Lucrusoarele le-am luat de prin diverse magazine,pe unde ma duceam si vedeam cate ceva care imi placea luam, am si in zona cateva magazine de copii si mai mult de acolo.
Kristin vazut lucrusoare superbe,imi plac de mor mai ales cele de marinar
.Merci pt linkul cu vopsea,acum ma interesez sa vad daca gasesc si la noi.
Tzitziri ti-a vebnit carutul????Eu m-am linistita ca am vazut ca e pe drum,zilele astea il astept,nu mai am rabdare,o sa fac probe cu el prin casa![]()
va pup pe toate,ma bucur ca sunteti toate bine.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s
!
32+
LUCA
babytza spune:
Musette felicitari pentru vestile bune !!!!

Valentina
29 +
David
poze
andy.p spune:
musette 
la voi si ma bucur ca esti mai bine si mai ales ca bb e in grafic si ca vestile sunt super

Si pe mine ma mananca burtica am inteles ca nu putem face nimic in afar de alcool mentolat sau mixtura mentolata.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
babytza chiar acum ma uitam sa-ti vad rochia....e superba,eu mor dupa genul asta de rochite chiar si negravida.imi spui si mie de unde ai luat-o?????si sandalutele de unde le-ai luat si pe ele sunt f f frumoase,abia astept sa le vad pe tine.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s
!
32+
LUCA