Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy eu imi dau cu ulei de bebelusi de la nivea,e de migadale si nu stiu ce,pe moment se mai amelioreaza dar vorba ta nu avem ce face.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

musette ma bucur ca te simti mai bine, felicitari pt ingerasul sanatos si in grafic ..si pe mine ma cam mananca burtica...nu tot timpul..dar cand incepe, imi vine sa i-au pielea de pe mine...eh trecem noi si peste astea pt bebeii nostrii

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

gagici..o intrebare...voua v-a iesit buricul afara? daca da, la cate saptamani...ca al meu a inceput sa o i-a razna..ba iese ba intra la loc, si as vrea sa stiu daca este vre-o perioada anume cand iese afara...

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

garga si eu am perioade cand iese mai in afara ..oricum nu mai e la locul lui..depinde daca il impinge bb-lina sau nu.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

quote:
citat din mesajul lui musettepink

babytza chiar acum ma uitam sa-ti vad rochia....e superba,eu mor dupa genul asta de rochite chiar si negravida.imi spui si mie de unde ai luat-o?????si sandalutele de unde le-ai luat si pe ele sunt f f frumoase,abia astept sa le vad pe tine.

32+LUCA

Multumesc din pacate cu rochita nu te pot ajuta pentru ca e luata de la un baiat care aduce haine de afara. Dar sandalutele le-am luat ieri de la Rafaelli de pe Calea Mosilor.

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui babytza

quote:
citat din mesajul lui musettepink

babytza chiar acum ma uitam sa-ti vad rochia....e superba,eu mor dupa genul asta de rochite chiar si negravida.imi spui si mie de unde ai luat-o?????si sandalutele de unde le-ai luat si pe ele sunt f f frumoase,abia astept sa le vad pe tine.

32+LUCA

Multumesc din pacate cu rochita nu te pot ajuta pentru ca e luata de la un baiat care aduce haine de afara. Dar sandalutele le-am luat ieri de la Raffaeli de pe Calea Mosilor.

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Merci![u]Chiar ma miram unde ai gasit asa rochita frumoasa!Eu trebuie sa merg la o nunta in august si m-am tot uitat dupa ceva de genul dar bineinteles ca nu am gasit.E f frumoasa!

32+LUCA

Mergi la inceput

laura nici al meu nu mai este la locul lui...sta mai ridicat...daca pun un deget sub el iese afara...cred ca ai dreptate, depinde si de cum sta copilul acolo in burtica

ce mai tuna..of of..

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

musette , ma bucur tare mult ca sunteti bine!
la noi ploua non stop...dar tot iesim:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ploua plouaaaaa

musette felicitari pt bb sanatos

Laureta bb2 31+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

gargaritza si buricul meu e putin iesit in afara dar asta acum de curand cand a mai crescut burta,dar inca nu e iesit de tot.

Alinutza plimbare placuta

32+LUCA

Mergi la inceput