Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

khristin am vazut pozele cu hainutzele ce mult imi place bluzita pe care scrie my heart belongs to mommy

apropo de hainute...aseara am fost cu soatza prin mall...si am intrat la magazinele de copii. printre altele am vazut in raft un body pe care scria "tata munceste, mama cheltuieste" ...si am vrut sa il cumpar...dar cand l-a vazut tati al nostru s-a facut alb ca varu..a zis ca ce vreau sa rada lumea de el? evident ca nu l-am cumparat...banii erau la el in buzunar...dar ii fac eu o surpriza
aaa tin sa precizez ca eu inca n-am cumparat nici macar o suzeta, bluzita etc...nimic nimic...si abia astept sa o fac...saptamana viitoare vine o matusa din italia, care fiind totodata prietena mea buna, o sa fie si nasa la bebelina...si mi-a cumparat de acolo cateva lucrusoare...cateva mai multe ...printre care si o camasutza care in italia se cheama porta fortuna...nu stiu daca am scris bine, care e alba si are la gat o fundita roz, albastra sau alta culoare daca preferi...(eu am vrut cu galben...nu stiu de ce)...si se imbraca copilul cu ea imediat la nastere...la ei cica e prima chestie care o pun pe copil si ca poarta noroc...superstitii maybe...orikum ideea mi se pare interesanta cu camasuta asta

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

hahahaha, fetita nascuta cu 6300g e din localitatea Flamanzi.

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

alinutza multumesc

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

quote:
citat din mesajul lui Nausica

babytza, incearca cu tinctura de propolis - se ia cu o linguritza de zahar. mie mi-a facut tare bine.

laureta, eu iau pastile cu Omega3 (ulei de somon) si n-am nici un simptom aiurea. e drept ca iau si Elevit, poate se compenseaza.

poze

Cu tinctura pentru gat ???pentru tuse ? sau pentru problema 2 ?

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

babytza, homeogenu' merge de minune si la mine si la fii'mea.
cind vb de propolis, imi aduceti aminte de cum era sa dea coltu' soacra . a luat si ea tot pt git, dar nu stia ca e alergica la el

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

garga eu am un body galben cu inscriptia aceea
sotul nu l-a vazut dar o sa il tot vada ca e pt un an . si o sa i-l dau mai devreme lui bb

33+

AMR 43 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui alexa si mami

babytza, homeogenu' merge de minune si la mine si la fii'mea.
cind vb de propolis, imi aduceti aminte de cum era sa dea coltu' soacra . a luat si ea tot pt git, dar nu stia ca e alergica la el

alexa simami

Si mie imi face f bine Homeogen. Combinatia propolis cu deranjul la burtica nu da prea bine....Risc sa ma abonez la toaleta.... Stiu sigur ca exact propolis i-am dat iubitului acum 3 seri cand era constipat si a avut efect instant....

Valentina 29 + David

poze

Mergi la inceput

deci...invatatzi-ma si pe mine,ca mi-s batuta in cap, cum pun link-ul de la poze sub o denumire...ca sa nu mai apara ditamai link-ul...

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Nausica

hahahaha, fetita nascuta cu 6300g e din localitatea Flamanzi.

poze

Valentina 29 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey noi tocmai ce ne-am intors de la inot si am vazut cat ati scris
Nausica chiar ca e
Si mie imi plac la nebunie body-urile imprimate cu tot felu de sloganuri,vi-am zis ca am luat cel cu'Sunt o printzesa'si 'Sunt un VIP'
Dya hai fii optimista ,totul se va rezolva ,vei vedea numai incearca sa nu te mai stresezi ,si scoate-ti din cap ideea ca vei naste prematur,mai 3s si vei avea 37s si deja nu mai tre sa-ti faci probleme.Haisi fii cuminte.
Nocom welcome back,ne-ai lasat cu ochii-n soare si ai plecat.Imi place Daria mult si noi ne-am gandit ...dar..
alinutza trec la bucatarie si bag si eu o salata de vinete

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput