Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
andy saru'mana!!esti o scumpa!!!
nausica mothercare livreaza in ro dar numai anumite produse cele voluminoase si grele, nu
eu am incercat sa comand cos pt bbe si nu a mers de asta imi ia var-mea si mi le trimite
noi am mai comandat la www.laredoute.fr
www.bimbomarket.it
si de aici ai asa: bebelusul tau . ro
babycomfort . ro
chic bebe.ro
mai sunt dar nu mi le mai aduc acum aminte
mi s-au mai desumflat picioarele

noapte buna si multumewsc inca o data laurici
27+
DAVID-MIHAI
nushulica spune:
inca una si ma duc![]()
lucutta si bebe meu are zile slabe cum le zic eu, in sensul ca nu ma trezeste dimineata la 6 cum face de obicei, misca abia pe la pranz si ff usor ....dar a2a zi recupereaza din plin
nu-ti fa griji bine ca il simti asta e important
si apropo de clubul speriatelor, eu sunt speriata sefa!!!
las'ca scapam noi si de asta ca nu suntem nici primele nici ultimele
27+
DAVID-MIHAI
andy.p spune:
nushu
Va las si eu,noapte buna fetelor.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
simodina spune:
Nushulicadaca nu ai luat deja scaunul vezi daca musamaua aceea este detasabila, zic ca e ft important ptntru ca se murdareste destul de nashpa si tre' sa o poti scoate sa o speli/scuturi usor si cum trebuie.
freshma inscriu intre mamicile la a 2a sarcina care-si fac mai multe griji decat la prima din cauza ca am avut mai mult timp de search pe net...
Eu am facut in seara asta o monitorizare fetala si am avut 2 contractii maricel la 15 min. Bebe era bine. Acum am mai avut o contractie dureroasa si lunga in partea superioara a abdomenului. Am luat gynipral ca nu e OK. Tineti-mi pumnii va rog sa apuc macar 37 sapt. Ma intind in pat.
NB
Nadina
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica
dyanira spune:
Neatza de la noi!!!
Va invit la un cappucinno cu mult lapte!!!
De fapt noi suntem treji de pe la 5 , ca de cand cu atatea ganduri negre si stres nu mai putem dormi prea bine!!!
Ma intreba ieri cineva nu mai stiu cine daca nu am discutat cu medicul despre plecarea lui?Ba da dar vag pentru ca m-a mai chemat pe 4 august cand e el de garda sa vedem cum stau lucrurile si sa mai discutam atunci!!!Om vedea atunci ce zice dar daca nu imi convine ce imi spune sunt hotarat sa ii spun de la obraz cam tot ce gandesc despre comportamentul lui, care fie vorba intre noi nu mi s-a parut deloc ok.Putea sa imi spuna mai demult ca intra in concediu in august.
Bafta fetelor care merg zilele astea la eco, sa vina numai cu vesti bune.
Andy.p multumesc pentru incurajari
Sunt prin zona va urmaresc dar se pare ca azi lumea e somnoroasa.![]()
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
denisa.g spune:
Buna dimineata gravidute!!
Musette – felicitari pt fetita sanatoasa!!

Am fost aseara la dr si baietelul meu are 1890 de grame, adica la fel aproape cu fetita ta. Dr-ul meu mi-a zis ca e bine in conditiile in care LF, CC..... toate masuratorile sunt bune - deci bebe e in grafic. A zis ca o sa se mai ingrase el.
Tre' sa va spun ca m-a durut sufletul sa aud ca e mai slabut: parca il vad:numai os si piele :))
Partea proasta e ca bebe al meu e cu capul foarte jos si nu mai am voie nimic decat stat in pat.
A zis ca in mod normal nu ma speria, dar depinde numai de statul numai la pat daca il nasc in 2, 5 sau 8 saptamani.
Recunosc ca m-a cam speriat - stau la pat cumintica, dar sa vad cat rezist.
Simodina - mult succes si multa sanatate si tie , si sa vina la 38 de saptamani. 
32 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
dyanira - iau eu putin capucino de la tine pana se trezesc fetele.
Intr-adevar, azi sunt somnoroase..
32 + 
dyanira spune:
Denisa.g si la mine e exact la fel sta cu caputul f jos si in plus e si colul putin deschis
.BOBO al meu e destul de maricel avea vineri cand am fost la control 2600g dar eu as vrea sa mai stea in burtica ca e f bine pentru ei sa iasa la termen.Tu cum vrei sa nasti normal sau cezariana?
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
denisa.g spune:
Dyanira - eu vreau normal. Acum sa vedem ce se mai intampla. Sper sa nu ma razgandesc (de frica) :))). Ce bine ca bebe tau e grasunel
. Sper ca al meu sa nu fie un mic slabanog ca ma doare sufletul sa-i numar oscioarele
32 +