Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 10
Muuh spune:
Mie nu imi e frica de nasterea propriu zisa. Stiu la ce sa ma astept. Toata lumea cu o a doua cezariana zice ca e mai simplu a doua oara. Mie imi e frica de ce va face si va zice Alexei,de cum ma voi organiza cu doi.
Miruna
32+ si Alexei (13.07.2006)
andreea_and spune:
Alina, laureta multumim de felicitari!
Musette felicitari pentru vestile bune, ce ma bucur ca esti bine si tu si Luca. Pe mine nu ma mananca burta si ma dau cu crema aproape zilnic, de la mustela. Nu a fost ea prea eficienta pt vergeturi
dar macar nu ma mananca pielea.
Am revenit si noi de pe drumuri. La doctor a fost ok, am aflat si eu ca va fi in concediu intre 1 si 15 august ceea ce e ok, sper sa nu am nevoie de el mai devreme. A zis si el ca e cam mare bebelina si ca sa vedem cat de mult creste, cand i-am zis ca eu am avut 4kg la nastere s-a cam speriat si a zis sa fiu pregatita si pt eventualitatea unei cezariene. M-a intrebat si daca mama mea are probleme cu urinatul acum
din cauza ca eu am fost asa mare... eu stiu ca n-are dar m-a cam speriat.
Am trecut prin Cora sa-mi iau provizii pt spital, am luat doua camasi de noapte pt alaptat urate foc dar ce sa fac, n-am chef sa alerg tot orasul pt ele, doua pijamalute pentru bebelina si doua costumase de la rombaby cu bluzita, pantalonasi si caciulita, simple, de bumbac ca mi-am dat seama ca pana acum am numai body-uri de la LR. A si trei perechi de moartea pasiunii si doua pachete de vata
. Se contureaza bagajul de spital.
Si eu sunt in clubul speriatelor dar incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta acum, sper sa nu ma panichez prea tare cand vine momentul.
32+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
LUCUTTA spune:
Fetelor sunt nelinistita de vreo 2 zile ca bebe meu nu mai loveste asa tare ca pana acum doar in uter simt zvacnituri dar la burta foarte putina miscare desi pana acum lovea foarte tare si destul de des.
Ma tem sa nu fi coborat placenta ,nu stiu zic si eu .
Voi ce ziceti?
26+
andy.p spune:
Lucutta stai linistita ca bb nu misca la fel in fiecare zi ,mai are si el perioade cand se odihneste si perioade mai active.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
fetelor vin si eu cu o rugaminte in special la mamicile cu experienta
andy vad ca inca mai esti poate imi raspunzi tu
trebuie sa-mi trimita vara mea pachetul cu cosuletul de bebe dar trebuie sa fie colet de peste 10 kile si cosul are vreo 4
in consecinta o sa iau swingul tot de pe mothercare si vreau sa iau si scaun de masa macar sa iau totul acum
ce parere ave4ti de asta? www.mothercare.com/gp/product/B001CBYMSW/sr=1-15/qid=1216840844/ref=sr_1_15/202-9535929-8879823?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core" target="_blank"> scaun masa
as vrea sa stiu cat e de sigur, adik sa nu-mi cada bebe cand se apleaca eventual...stiu ca voi ati avut asa la bebe 1 si m-ar ajuta niste sfaturi
aaa si as vrea un link la paturicile ale cu gaurele
ca nu le gasesc deloc
pls am nevoie de ajutor!
edit": am gasit paturicile
27+
DAVID-MIHAI
andy.p spune:
nushu mie mi se pare super k,are tot ce-i trebuie din ce-am citit,e sigur,reglabil...deci go for it.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
LUCUTTA spune:
Andy si tu ai patit asa? ca eu sunt tare ingrijorata mai ales ca anul trecut am pierdut o sarcina la varsta asta din cauza TA dar acum tensiunea e ok si de asta sunt asa ingrijorata acum.
Nausica spune:
Fetelor, site-ul mothercare face livrari si in Romania?
Va rog, spuneti-mi si mie cam de pe ce site-uri ati facut cumparaturi - din Romania dar si internationale despre care stiti sigur ca livreaza in Romania.
Saptamina viitoare vreau sa ma apuc si eu de cumparaturi si trebuie sa-mi creez aici o baza de date.
Multzam
Nausica
27+ si bebe Nedelcu
poze
andy.p spune:
Lucutta bb-lina mea misca asa de la inceput;are zile cand e ff activa si are zile cand ma mai atentioneaza asa sa nu uit.Stai linistita ,mananca ceva dulce si stai intinsa pe spate sau pe partea stanga si tre sa o simti.
Nausica eu stiu ca mothercare face livrari si la noi,eu am facut comanda numai de pe La Redoute,dar sunt fete mult mai umblate pe site-uri...sunt sigura ca te vor indruma.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani