Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
maria2004 spune:
Buna dimineata si de la noi

Abia am reusit sa ma trezesc in dimineata asta...aveam o pofta de somn de nu m-as fi dat jos din pat pentru nimic in lume, dar mai trag de mine inca 2 saptamani pana termin socotelile aici la birou.
In rest, bine, sanatosi, crestem vazand cu ochii...marti am fost si la control si cica e mai bine ca data trecuta (adica colul e inchis si nu mai e moale); mi-a dat de facut analizele de sange pt trimestrul 3 si ultima echografie in jur de 15 august.
Ma bucur sa citesc vesti bune de la voi si sa aflu ca sunteti bine.
Am vazut vestile de la Eva despre Anca si Carla si m-am bucurat mult ca sunt bine amandoua
dyanirauauuu ce bebe grasunel ai tu acolo...ma bucur ca sunteti bine
nocombine ati revenit din concendiu...ma bucur c a sunteti bine si sanatosi
denisa.gfelicitari pentru bebe grasunel
nushu
Trebuie sa ma intorc la hartiile mele asa ca pup toate fetele si toate burticile si va doresc o zi excelenta

+30
+puiutul Maria (23.12.2004)
denisa.g spune:
Dyanira - tu cum nasti? Pana acum ma plangeam ca nu am timp sa scriu pe forum iar acum forumul e tot ce am. :) Tu cum te impaci cu statul in pat??
32 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
'Neata burtici!
Dya servesc si eu un capuccino si ma bucur ca esti mai bine..stai linistita si va fi totul k..iar cand mergi in 4 august la control poti sa discuti cu dr tau sa vezi cui te lasa,cine este si daca ai auzit ca e k atunci sa iei legatura cu e cat mai repede sa apucati sa va cunoasteti.
Denisa felicitari ptr bb in grafic
,nu-ti fa griji de greutate mai are timp sa puna pe sfarsitul sarcinii,iar cand e afara recupereaza tot ce nu a pus acolo in burtica.Imi pare rau ca tre sa stai la pat ,dar nu mai e asa mult
maria felicitari si tie ptr vestile bune pe care le-ai primit
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
dyanira spune:
Si eu as vrea sa nasc normal mai ales ca sunt inalta si am fost si sportiva si se spune ca cele inalte nasc mai usor.Acu om vedea ce o fi , mi-e putin frica din cauza tensiunii mele cam mari.
Eu cu statul inpat ma impac destul de bine m-as impaca si mai bine daca as avea si calculatorul cu mine in pat dar nu am cum sa il mut canu am laptop si atunci e cam imposibil.
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
baby_boy spune:
Neata fetelor. Ma bag si eu la un cappuccino. Ce faceti in dimineata asta? Eu sunt bine..incerc sa nu intru in clubul fricoaselor..adica ma incurajez singura..ca trebuie s-o fac si pe asta..si din ce am citit psihicul e ff important atunci..daca stau moarta de frica..o sa simt durerile alea si mai rau...asa cred..nush ca sunt la prima
Ma uitam la masuratorile bebeilor si ma gandeam ca eu la 26 de sapt am fost ultima data la medic si-mi zicea ca nazdravanul are 1100g si eu mi-am zis ca o fii gresit doctora...n-are cum sa aiba atata de mult..dar acum ma gandesc ca era posibil?
In rest toate buna..astept inceputul lui august sa ma duc iar la control..si sa vina comanda de la LR 
Ce sa mai raportez....de 2 zile
e din ce in ce mai nazdravan..cred ca si-a propus sa exploreze toata burtica.
O zi frumoasa va doresc.
29 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
denisa.g spune:
Andy.p – multumesc frumos pt urari si incurajari. Multi pupici 
Maria pupici pt tine
. Felicitari pt vestile bune . Cand intri in concediu?
Baby_boy – la 26 de sapt baietelul meu avea 1024g – deci bebele tau e foarte bine
32 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
freshanana spune:
'neatza burticutze
nushulica 

laureta 
sa ne aduceti vesti bune de la eco
denisa felicitari pt bb in grafic. mie nu mi se pare asa o mare pblema ca e slabutz, are timp sa puna carnitza pe el pana nasti tu. mai ales dc o sa stai numai in pat o sa fie ok
simodina tinem pumnii sa ajungi cel putin la 37 saptamani cum doresti tu
bitza tu ai gaze acum ? de nu mai intri si pe la noi ??? ![]()
LA MULTI ANI!! ada74. sa fii sanatoasa , si bb sa fie sanatos si nastere usoara
o zi buna
34+ 
AMR 42 zile !!!
puiutz
babytza spune:
Neata burtici
MA bag si eu la un ceai de menta![]()
Denisa ma bucur ca bb tau este in grafic!! nu iti face griji cu greutatea ca o sa recupereze el...Importanta este sanatatea.
Imi pare rau ca trebuie sa stai tintuinta la pat. 
Dya ce bb grasun ai tu acolo.... 
Eu am racit, gata e oficial m-au luat toate cele....Ma duc la farma sa iau si oscilo ca nu se mai poate...
Pe la 16:00 ma duc si eu la o echo sa vad cat mai are bb si sa vad colul. NU este 3D dar se vede ce ma intereseaza pe mine...
Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
Fresh.Ce faci?Cum e la voi?S-a mai racorit ?La noi e chiar frig.
Noroc cu tine ca neuronu meu uita ca merg fetele la eco azi.

Nusha
Laureta

32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
babytza baga oscilo ca e bun pana nu se agraveaza si

sa vii cu vesti minunate
32+
bbelina
AMR 8 saptamani