Puiuti de randunici 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Luny, imi face pe pat, la Vlad in camera. Doar anticelulitic, pe picioare, sale si burta- 20 ron. Daca imi face si la spate sau reflexo in talpi, cate 15 ron fiecare. El are uleiuri si creme, dar pt. celulita mi-am luat eu de la Elmiplant un ulei de masaj, super de tot si ieftin, 15 ron. Maine cand ma duc la sala si intru si la sauna, ma dau cu cealalta crema, tot de la Elmiplant, de drenaj, tot 15 ron. Astea le-am luat de la farmacie.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
poti sa-l intrebi cat costa un masaj de relaxare?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
20 sau 30 ron, cam asa.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
uff..maine-s singura, al meu se duce la peste..dak vine iar fara nimic, il impusc!
LUNY
mimonix spune:
Cum va spuneam, home alone nspe...adica e si baiatul, dar a adormit 
Bubueu cand te aud cate faci ma apuca toti nervii
Poti sa crezi ca am in stanga un maldar de jucarii, pe masa castronul cu dovlecel betonat, in dreapta rufele adunate de pe sarma si la baie alte rufe care asteapta sa fie intinse ???Him? Si eu ce fac?
Asta fac!Zi-mi mama cum faci de ajungi si la masaj si la baie cu spume ca eu sunt toata numai spume
Acum sa intreb si eu cate ceva, niste treburi mai serioase:
Copilul meu tresare f tare, se sperie rau, tresare si sare cu totul de mai multe ori pe zi la auzul unor zgomote sau la miscari bruste.N-as intreba in mod normal daca mai face cineva asta dar mi se pare exagerat, uneori doar vorbesc cu el si daca el nu e atent (se uita in alta parte de exemplu) sare de 1 m si apoi incepe sa urle de numa'. Mie mi se pare aiurea, mi-e teama sa nu aiba ceva Doamne fereste...ziceti, se mai confrunta cineva cu asa ceva?
Altceva: nu vrea nene sa stea in nici o pozitie "culcat" daca e treaz.Sta un pic in leagan, un pic in scoica, un pic in brate si orice as face nu-i convine .EL VREA IN PICIOARE! Il tin eu asa de la subrat un pic dar imi amortesc mainile si sa vezi urlete...Jucariile vrea sa le tina in mana, sa le duca la gura dar ii scapa si se enerveaza iar si iar urla....In centrul ala de joaca sta un pic, se gita , da din maini si gata nervi.Daca-i piui ceva sau zangan se sperie si urla.
Alta intrebare: are doua zile de dovlecei (sa fi mancat azi vreo 5 lingurite mari in total).Pot maine sa adaug alta leguma si daca da care? Eu de morcov ma cam tem sa nu-l constipe...pot sa pun fasole pastai sau ardei gras sau telina? Aveti idee? Rosie? E prea curand, sa-l mai las o zi doua?
Am luat si formula 2 de Nan , pot sa ii schimb si laptele incet-incet dar in acelasi timp cu introducerea legumelor?
Hai sa va vad, cine se pricepe
Ajutooooor!
Ma duc sa curat zona
si vin repede (Sper
)
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
V-am trimis pe mailul comun o chestie fooooaarte misto, intitulata "copilarie" si care te cam lasa pe ganduri...
Mimo, sa i-o arati si lui Teo...
Tot pt Mimo:1) laptele n-are legatura cu diversificarea, schimba-l linistita. Eu am schimbat formula concomitent cu diversificarea. 2) Lasand la o parte ca eu din prima zi i-am pus Iuliei vreo 5 legume
, daca tii musai sa fii prudenta teoria spune ca telina e cea mai indicata. Pe Iulia, o clasica constipata, morcovul nu a constipat-o, acum face kk zilnic, ianinte nu. Ardeiul eu nu-l pasez, doar i-l fierb; ii pun si rosie, si ceapa si orez o lingura, ca Bubu. 3)Si Iulia tresare la fel; pare ca acum se concentreaza pe cate o chestie si daca o extragi brusc din asta, se sperie.
Si cu acestea va zic noapte buna, ma duc sa-mi scot ciorapii si sa ma SPAAAALLL, ca nu mai supoooooort!

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
PeSe: Stelutzo, cum fura clatitele? 

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
mimo ar merge sa-i pui la supa pastarnac/radacina patrunjel..
LUNY
luny spune:
good night!
LUNY
mstela spune:
Bey,clatitele fura delicioase
...am mancat vreo 6
..iar bucatarul 2
.Suspicios lucru,tot el a spalat si ce-a murdarit
,dar m-a pus pe mine la gemuit ca cica s-a plictisit rau dupa o cratita plina de aluat
..Si mai suntttt!
Asa ca luati si voi!

Naty,pentru tine
,ca nu ai voie clatite.Inghite in sec doar si fii multumita ca nu pui, ca mine, grame

...
Mimo,si Teo se sperie de la o vreme si chiar cand o giugiulesc si fara sa vreau ridic tonul.
Acum,bubule,nu poti sa le ai pe toate
.Stii tu,legea aia a compensatiei:randunoiul tau macar spala vase,repara prin casa,al meu nu prea se apropie de parca il musca.
In schimb al tau biberoneaza.Bun si asta.Dar,lasa,ca poti tu sa le faci pe toate si nu e nevoie de randunoi bucatar.
Fug sa ma nostalgiez pe mailul comun,apoi fug la
ca ma asteapta randunoiul sa-si ia premiul.
Si m-a apucat o durere de burta,cred ca degeaba a iesit analiza aia la urocultura sterila,ca eu cred ca a revenit inf urinara.Ca tot vorbi tuchi..![]()
all.
Nb
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"