Puiuti de randunici 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
Gata
dar 
am ramas singura!
Naty,Luny
si noapte buna sau good night! Dar restul de buhuhu, unde sunteti?Arieluerariu?
Si mai, eu vorbesc serios cu speriatul ala...de 10 ori pe zi sare-n sus ca ars, numai daca e treaz !!! (asta am uitat sa spun) si in conditiile in care ma straduiesc sa nu-l bruschez, nu tip, nu rad tare, nu nu nu.Of Doamne, mi-e ca daca sun la doctor o sa spuna ca-s nebuna!Si daca-i mai spun ca nici acum nu ne-am apucat de mancat cand el ne-a dat schema de diversificare acu' o luna 

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
Cum bre,mimo,zici ca incepe sa urle asa din senin,fara sa fie zgomot??

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
I-auzi Ali, s-a nascut la Botosani o fetita de 6250 g!
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

, nu am vazut la stiri ca am fost afara, probabil o fi fost astea de la tara, ca numai ele fac copii super mare 
Nu stiu ce a avut fiica-mea dar de cand am intrat in casa imi plange de parca ar durea-o ceva, sta cat sta linistita, aproape adoarme si dintr-o data imi sare de cur in sus si imi racneste de nu mai poate si greu o potolesc, am dat-o cu aghiazma si i-am zis Tatal Nostru de 9 ori, vad ca deocamdata nu mai are nimic, toate pe afara, vai ce frumusica, vai ce grasunica, ce ochi are?
Meyyyy, daca nu era asa tarziu ma apucam si eu de clatite

Stela, succes la

revin ca ma striga randunoiuuuuul.....
Nicoleta spune:
Multumesc de urari!
Ioana si voua numai bine!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
bubu05 spune:
Ah, Stelutzo, cu clatitele tale!
Ma gonise randunoiul de la calculator, asa ca amexecutat vasele din chiuveta si biberoanele la sterilizat.
Stelutza, stai ca al meu randunoi nu e cu reparatul, el e cu vasele din cand in cand, cu piata, cu curatenia tot some time si cu copiii la greu ![]()
Mimo, esti de coma. Sa stii ca e normal sa tresare, toti fac asa. Sa-l vezi si pe Stefan ce sare in sus cand mai tipa frati-su sau scapa pe parchet vreo jucarica 
Cu legumele in piureut, asa cum a zis Naty as face si eu. Eu, la Vlad, am facut tot ca Naty, i-am pasat din prima morcov, telina, pastarnac, orez, ardeiul si ceapa doar le fierbeam si le scoteam. Apoi am adaugat dovlecelul, cartoful, la distanta de cateva zile.
Luny, fir intins lui iub maine la peste!
Ma duc si eu la dus ca ma striga randunoiul 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
ia uitati aici:
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-07-23/23:02:28
Ma duc sa citesc din urma
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui ursuleata
ia uitati aici:
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

ce fain
bubu05 spune:
quote:
citat din mesajul lui ursuleata
ia uitati aici:
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Foarte tareeee! Ce-mi place leganutul! Dar nu mai dau 5 mil pe el, frate
. Macar voi il mai pastrati pt. frati/surori...Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
Poze
ariel_7000 spune:
buhuhu! cam fara chef, mai ales ca ma paste o raceala...azi m-a prins o ploaie colosala cand ma duceam cu alex la bazin si precum in melodia "rapa" (cele care au batut muntele stiu despre ce e vb.):"sa te duci inainte nu ai unde/sa te-ntorci inapoi n-are rost" (sorry de pleonasm...e de la ei:)))....asa ca prin balti am ajuns la bazin, alex era uda fleasca, dar oricum urma sa se ude, ca am fost inspirata si am luat un alt rand de haine uscate...insa, eu, bleaga, am stat cu pantofii uzi in picioare, pe motiv ca-s mare si rezistenta si acum ma ustura gatul si am nasul infundat...si durere de cap. capul face, capul trage!
cleme, am o veste proasta pt tine! pe www.accuweather.com , scrie ca ploua pana marti...asa ca "ploua, ploua,ploua, vreme de betie/ce melancolie..." . bine ca mi-am luat bilet la mare in septembrie:))
mihatp, pt mine galactogilul a fost fix 0 absolut! rezultate, daca le pot numi asa, am avut de la ceaiul de seminte de marar.
mimo, faine poze! mi-a placut vacanta ta, chiar daca am dardait putin pe plaja...in schimb am simtit un fior pe sira vazand chestia aia cu vrajitoarea pe rug, brrrrr.
am dat 2.5 kg jos, dar nu am mai avut energia sa ma laud....mereu eu am slabit mai greu decat altele...de ce, nu stiu! mie imi convine ca dau jos, incet dar sigur:). m-am obisnuit deja cu dieta, imi place, nu o simt ca o corvoada. chiar ma bucur ca ma mai face si pe mine sa dau prin bucatarie si ca "fanii" imi apreciaza "bucatele alese". alex a fost foarte incantata de inghetata mea de ciocolata:)
tuchi, si pe mine ma tenta o metallica, dar la cat am alergat pe drumuri in ultimul timp, cred ca asta ar fi fost bomboana de pe coliva:) si eu am fost la concertul de pe lia maoliu...fara bilet:) am sarit garduri si am mituit gardieni. super! imi aduc aminte cu drag de vremurile alea si de zidul de flacari de la sf. concertului...dupa terminare ne-am dus toata gasca la bazin, am dat spaga la paznic si am tras o balaceala pe cinste in blugii scurti si in tricoul cu lars:))
pt prevenirea cistitei e bun si uricolul si sucul de coacaze si afine:)
naty, teo papa cam la 4-5 ore, cu pauza de la 22 la 5. dar rade cate 200 ml la o masa, uneori si 230 ml, mai putin la masa de la 10 cand nu depaseste 120 ml. merci de humana.
cris,in trecut am facut ciorbita de perisoare adaptata, adica fara orez. au iesit ceva gen ghiulele, dar comestibile.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:
Ursulicanu degeaba e Vlad Alexandru Vlad alexandru!
Exact leagan ca ala avem si noi, doar ca e gri cu portocaliu.Ce facusi cu pisica din stanga ca si de aia se sperie Vladut
?
Iar comoda aia cu sertare, exact din aia am si eu.Si hainutele lui Vladut exact asa stau....si cum spuneam, face si kk in fiecare zi!
Ce zici de asta?
Al tau nu e sperios?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze