Puiuti de randunici 2008!!(62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mimonix..hobby are iubul lui Luny, al Stelei face doar o exceptie, de-aia ne-am luat de le!
SOVI, merge albastru de metil la cistita, eu am luat o lingurita si ar mai fi trebuit sa iau, dar ala din casa e expirat si n-am apucat sa-mi iau altul! Oricum mi-am luat antibiotic ca deja dupa 3 zile de paracetamol si antiinflamator era rau!
Oricum, sfatul esential e sa nu faceti ca mine- adik mi-am facut si eu de cap in weekend si n-am fugit repede la baie sa fac un pisu dupa( a nu se intelege ca nu m-am dus deloc la baie, am mai zacut si eu vreo juma' de ora!) si de-acolo mi se trage! e a doua oara in viata cand fac greseala asta!
Mihatp....nu e usor inceputul serviciului, dar o sa va obisnuiti pana la urma!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi, La multi ani pt Ili si multi pupici si din partea mea! Si eu sunt in fan club! Si ma inscriu si la fan club de Stefanut!
Simoimi pare tare rau pt Sam, sper sa se linisteasca repede!
roxana multa sanatate inca o data si uite pt miercuri

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hai ca mai scriu una si ma duc! am spalat Sebul, il biberoneaza tac-so, sa vedem daca mai urla in nestire dupa! Poate imi face o surpriza si se culca singur!
Mimonix, mersi de urare pt Ilinca! nu stiu de ce nu m-a surprins ca fumezi! poate pentru ca si eu mai prestez din cand in cand?!( in ultimul timp cam zilnic!)
Roxana, unde te operezi? O sa fie bine, si cu tine si cu Amira, o sa treceti amandoua pe piure de legume, ea sa se diversifice, tu sa slabesti...

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Randunoiul e tot la clatite..inca nu am intrat la bucatarie sa nu-si piarda sporul..asa ca mai inghit in sec..
Mey,voi sa nu-mi deochiati randunoiul,sa nu mai vad asa ceva never!!!De-ar sti el ce se discuta aici de el...
mimo,pai pe randunoiul meu nu-l compara cu iubul lunyei,ca al ei face des,al meu din an in Paste!Si ce tare..aia din piata la Amsterdam au ramas acolo un an,aaa??Ai observat prin magazine dulciurile alea cu iarba sau biscuitii??N-am indraznit...
da,cleme,m-am prins apoi ca tu ai fi depus mai inaintea mea cu mult..
roxana,mihatp,sovi (Sa traiti!)
restul.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

tuchita, stela

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mihatp,"Sa traiti!"

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo, pai va zic bre, ca iub al meu gateste el in general, eu mai putin, asta decand am bebe atasat de mine, iar inainte eram pe genul jumate-jumate in bucatarie! asa ca eu sunt invatata cu rasfat culinar frecvent, si-i ofer de buna voie drept multumire una, alta..
cuscra stii ca eu voi da tonul la galeria ta aici, nu?!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pfiu...am terminat si eu cu copiii si la spartul targului a venit si tati de la servici Acum se joaca putin cu Vlad...le-am facut baie la amandoi, l-am biberonat pe cel mic, vorba lui Tuchi, am stat putin la mangaiat ca sa adoarma...mai am vase de spalat si niste bibe

Am uitat s-o felicit pe Zoze pt. dintisorul lui Mihai, super!

Tuchi, pup sa-ti treaca repede infectia!

Bai nene, randunoiul meu nu stie sa-mi faca la bucatarie nimic...doar sa spele vase Clatitele doar le intoarce, deci trebuie sa stau langa el...asa ca pas...ce-as vrea si eu sa-mi gateasca cineva odata...sa fiu si eu servita!

Mama si ce nervi am...maseuzul meu e la mare , vine abia luni...deci saptamana asta pa-pa masaj...trebuie sa ma mobilizez sa merg la sala.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, am vazut poze cu Miha in uniforma si cu lupul langa ea! Servici usor, Miha si acomodare usoara!

Si am mai vazut si poze cu Tudor ranjit de Maria, si poze de Simo-Mimo!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu vroiam sa te intreb, maseuzul are si masa, sau iti face pe canapea masajul? cat mai costa?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput