Puiuti de randunici 2008!!(62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

M-ati spart cu mincarurile si eu am un amarit de pilaf cu pipote si inimi (si nici macar nu e una din mincarurile mele) dar la bugetul pe care il avem acum asta ne permitem. Eu as minca o pizza de la Azzuro dar daca faci comanda acasa tb sa faci de minim 50 lei si nu prea imi convine.
Naty porumbul era cum iti place tie, mi l-a cumparat tata duminica dar daca nu am apucat sa-l maninc pe tot s-a stricat si acum pling dupa el
Si mi-a venit PRIMA ALOCATIE! 1400 lei - se pare ca din banii primiti luna trecuta, 200 au fost alocatia Dianei pe luna iunie. Asa ca acum dau de baut , vai de capul nostru cu banii astia.

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mimo,cu piureul de dovlecel,m-ai facut sa rad in hohote!!
Ioana,acush vad bre ca voi sarbatoriti ceva:fericire maxima va doresc!!
blankar,sanatate micutului!
Cleme,cum 1400 lei??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

La Metallica mi-a cedat locul o colega, sa ma duc cu sotul ei ca n-avea ea chef! Si in plus, am mai fost la concert cand au venit prima data, pe National...alte vremuri, alte iubiri, he, he!
Ioana, n-am solutii pentru tine, ca stii bine ca si eu sunt in impas cu pedepsele randunoiului! Macar al meu mai sta cu copiii!
oricum, un scandal mai prinde bine ocazional, dar nu azi, ca sarbatoriti!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

salutare randunimii

am supravietuit inceputului de munca
aici aveti si dovada:
http://good-times.webshots.com/photo/2999591290103392202wIFStv

inca nu am citit din urma...ma duc sa recuperez, macar catva

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

trebuie doar sa spun 2 chestii

copilul simte, chiar simte tot. daca inainte se trezea o singura data pe noapte, intre 5 si 6, acum se trezeste cel putin de 3 ori. in prima noapte s-a trezit incepand cu 3 jumate din jumate in jumate de ora

si

am simtit de la o zi la alta ca am mai putin lapte asa ca astept sugestii si caut la greu Galactogil. se pare ca a disparut de pe piata baimareana. sar masa de la 10, cand ma mulg la serviciu. si asa am vazut ca a scazut de la o zi la alta, plus ca nu se mai satura cu cat se satura zilele trecute. naspa.
nu simt ca e stres, dar sigur e mai multa oboseala, mai ales ca nu dorm noptile.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si eu, si eu, si eu....imi place azi la voi ca sunteti toate prezente si sunteti si glumete ...dar ooooo, daca as putea sa scriu cu viteza cu care vorbesc ce bine ar fii
Asaaa
Crisciorba de perisoare Monti contine dovlecei in loc de cartofi (asta daca puneai cartofi) si peridoarele sunt fara orez.Iese delicioasa, gustul e identic.Pofta buna!
Tuchi,Naty,Ioana si mai ales Stela va spun lu' GeorgeSunteti mortale,m-am prapadit de ras Nu mai poate nene omu' sa aiba un hobby ca gata, sigur e cu interes! Pai sa zica Lunyca si pe al ei il apucase gatitul intr-o vreme.A vrut iub ceva dupa ce a terminat de gatit?
Kyanci eu n-am depus nici un act si nu vreau nicio alocatie !
Si sa nu uit, Kya si Ursulicasi eu am un copil perfect sa stiti:face kk zilnic, manca-l-ar mama de destept!
Vreau si eu scaun special pt Vladut, dar deocamdata e prea mic...am incercat sa-l punem in scaunul lui Christian si se cam rostogolea dupa cateva secunde
Am vazut cum papa Davidutul piureutul, e cevaaa! dar era culcat pe spate sau mi s-a parut mie? Ca eu ma chinui sa-l tin mai la verticala si d-aia nu aluneca direct pe gat, trebuie ajutat un pic.Tare ne mai chinuim
Stelabuna berea, adevarat.E nu ma prea omor dupa bere dar recunosc ca unele beri erau altfel, erau mai bunute!Mi-a placut ca au sticle mici ,250 ml. Ca eu nu beau niciodata o cutie de 330, nu pot!Si pralinele bune, si wafeln Dar ce mai mult mi-au placut niste fursecute cu mere si scortisoara, altfel banale ! La mare am fost in Olanda de fapt (era mai aproape), la Domburg. E o statiune mai mica decat Ostende dar marea tot aia deh! Iar la Amsterdam sa stii ca aia multi din spatele tau erau tot acolo! Dar eu am convingerea ca toti fanii Amsterdamului au gustat in gara un pic de iarba si pe urma n-au mai vazut nimic clar in jur ! Teo vroia si ea un ceiuc ceva dar n-a fost sa fie
Amina bine ca mai fumeaza nene cineva in afara de mine si bine ca mai treci pe la noi din cand in cand Ce nu inteleg eu e de ce se mira Tuchide tine si nu si de mine...oi parea eu mai depravata ca tine ?
Ce-o mai face Alice?
Zoze, Roxana si cine e Somnorica ca eu daca am lipsit nu stiuGlumesc desigur , nu dati
Hai ca azi sunt singurica, metalistii mei fac dush acum in sunetul muzicii...si o sa va mai tin de vorba in seara asta!Tuchi
cica biletele la metalica s-au vandut la suprapret inainte de concert, de ce naiba nu le-ai dat
Delphin si Naty, sa stiti ca baiatul ala chiar merita multe beri, dar nu pt faza cu scaunul de masina ci pt toate celelalte calitati ale sale.Traiasca educatia nemteasca!
Revin, nu plecati!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Monix, super povestit, super poze! Pacat cu vremea, dar decat canicula, cred mai bine asa.
Valeu, ce pove tu cu dovlecelul... las cane vine si noua randul..

Pidana, sa va traiasca crestinuta si sa o pazeasca ingerii. Si casa de piatra! No, mai ai vreun stress la rand? Cred ca e vremea sa te relaxezi :) Foarte frumosi ati fost cu totii.

Nicoleta si Ioana, La Multi Ani fericiti de casnicie!

Gecko, mai cauta pe net aspirator la voi, nu imi vine sa cred ca la noi exista aspiratoare bune la 3 mil si la voi nu. Degeaba se bucura randunoiul, ca eu nu cred ca veti sta mult timp fara aspirator!
Tuchi, pt cultura mea, deci daca oi mai ajunge vodata la mare si fac cistita (mi s-a intamplat de 2 ori), ma pot rezolva macar partial cu albastru de metil? cam cat sa servesc?
Ursulica, brava pt intoarcere! si tie bravo pt ca ai trait 9 luni exclusiv cu lapte de la tzitzi!

Olgut -pt linkul ala. e buuun!
Bai! ma termina ventrilocul ala!
Stela, pohta buna la ciorbita! ce noroc a venit pe tine, poate isi descopera o noua pasiune Omul! (adica gatitul)
Simo, fii barbata, mami! trece si asta, promit!
Zoze felicitari pt "mugurasi"! sa creasca mari si tari!

Naty, pe cuvant daca am cronometrat la cate ore manca Sash... stiu doar ca noaptea doarme 8 ore pana la urmatoarea masa. in rest, n-am calculat.

ursulica, IOana tari filmuletele

Cris vezi in retetele de la ariel, ca nu prea le stiu nici eu...

Oh, nu pot sa termin tot de citit ca ma solicita baietu, cred ca se cere iar la paturica. Super distractie pe covor cu el.
v-am pupat!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Stela 14 mil - 12 indemnizatia mea si 2 alocatia fetii pe luna asta

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

va multumesc la toate pt incurajari si pt gandurile bune. deocamdata nu scoateti agitatele ca se pare ca ma internez marti si miercuri o sa ma opereze. sa nu uitati sa le scoateti atunci! ca le vreau neaparat, ca eu n-am avut parte la nascare!

in rest, sa stitzi ca sunt la curent cu tot ce misca pe ramurica, cu noii dintisori aparuti ai sufletelului blond, cu ciorapii lui naty care fac ravagii pe aici, cu david al ioanei care papa piure cu o mare pofta, cu pozele lui mimo absolut superbe, cu tuchi care nu s-a dus ea la metallica (mare pacat, dar daca i-ai mai vazut...), cu randunoi care bucataresc, cu randunici care au reinviat (varuna, roxana_claudia), cu barosanelu' agitat dupa vaccin...

eu incerc sa gandesc pozitiv, sa sper ca o sa fie bine, si ca o sa ma recuperez repede ca sa-mi pot tine copilul in brate. si mai sper sa termine si Amira cu infectia asta nenorocita si sa incepem si noi cu legumele cat de curand!

va pupic pe toate si va multzumesc frumos!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Bravo zoze pentru dintisori, flacau ce mai!

Naty, Luca mananca la 4 ore. Inca din maternitate el manca la 3 ore si de 2 saptamani le-a rarit. Numai bine sa nu lipsesc decat la o masa de acasa.

Roxana- foarte sanatoasa gandire! Ma bucur pentru tine ca reusesti cu 2 copii sa gasesti timp si pentru tine si pentru cuplu.

Lasa bubu, ca meriti si orelaxare, ca esti taaaaare harnicuta de felul tau

Maria, sanatate surorii tale si nepoticii. Sa creasca mare, fericita, iar pana atunci sa fie papacioasa si fara colicei.

Cris imi pare rau ca nu ai ajutorul de la mama ta. Si noi locuim cu parintii mei. Casa noastra e in constructie si pana atunci stam in casa lor, dar fara ea nu stiu ce ne faceam. Acum ca am inceput serviciul ea sta cu Luca. De fapt asta a fost si ideea cand ne-am mutat impreuna (anul trecut- Luca afost conceput in ultima luna de locuit la bloc).

Delphin sa ai spor la pregatiri si schimbarea sa fie intr-un ceas bun! Te admir pentru curajul tau.

Mai citesc, mai scriu

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3

Mergi la inceput