Colectia de toamna-iarna (204)
Raspunsuri - Pagina 8
Noki_Lara spune:
Lavi, stiu ca am mail, dar nu merge sa raspund...revin diseara cu raspunsul.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
neatza!
Miha2006 , ce ma bucur ca ai intrat pe forum! si eu sper sa ne revedem daca mai ajungi in Bucuresti...si daca ai timp normal
Lavi , ai timp la servici de net?
ce fac fetele, cred ca abia va asteapta
Noki , cat stai in concediu? unde plecati? La cat mai multi ani de casnicie 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Mihaelutat spune:
Vecina azi dimineata curgea apa calda pe conducte. Asa ca la mine nu e revizie decat in gura.
Mihaela
camelia_daniela spune:
Noki & Adi LA MULTI ANI ! 

Sa fiti fericiti si sa va bucurati de rodul dragostei voastre si poate va mai ganditi si la Sarah 2!! 
Chiar, Noki, voi nu trebua sa plecati in Bulgaria?
Da' oare nu mai serba cineva casatoria in aceeasi zi ? Miri parca? (asa imi amintesc de la intalnire)
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
bb_alinus spune:
Bey prinsesem si eu un moment sa scriu un mesaj si l-am pierdut !
Uf reiau pe scurt:
Noki La multi ani fericiti si ma alatur si eu urarii lui Cami cu bb Sarah2!
Vizionat poze de Feli si ai ei donsoara si de Fee la disneyland! Superbe!
La rand e Mandi care si-a descris asa de frumos vacanta ca abia astept sa prind un moment sa mai defilez niste poze.
Ziceam ca io cu colega mea scotianca - o temp ca si mine - ne-am specializat in siteuri de moda cat le-am tot butonat in lipsa de activitate reala pe motiv de vacante ( pt unii).... So, ea mai eficienta tocmai si-a achizitionat niste pantofi hugo boss, io mai cuminte ma uit dupa tinute de scoala pt miss.
Asa am descoperit un site tare fain, next.co.uk ( il stiam de cand am fost in LHR anul trecut..., are niste reduceri dragute si niste tinute pt copii de sa le mananci...Cred ca am sa o imbrac pe miss english in prima zi.
send sa nu il mai pierd!
camelia_daniela spune:
Gata am vizionat si eu pozele cuscrei, Mandysi mi-au placut tareee mult! Kriszty e un frumos
si un scump iar tu, draga Mandy, arati tareee bine! Mi-au placut mult peisajele, apusurile foarte frumos prinse !
Se vede ca a fost o vacanta reusita!!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
camelia_daniela spune:
Gata am vizionat si eu pozele cuscrei, Mandysi mi-au placut tareee mult! Kriszty e un frumos
si un scump iar tu, draga Mandy, arati tareee bine! Mi-au placut mult peisajele, apusurile foarte frumos prinse !
Se vede ca a fost o vacanta reusita!!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
miri__b spune:
Noki- the same.dar ce cauta Adi la administratie?firma ptr care lucrez depune declaratiile in numele clientului, inclusiv ITM.
Iti urez casa de piatra in continuare, barbat disponibil pentru concedii lungi si dese.
CAMELIA NOI NE-AM SARBATORIT PE 5 IULIE.
Noki_Lara spune:
Wooow, asta e uarea mea preferata, Miri.."barbat disponibil pentru concedii lungi si dese". Da' zau ca ma cunosti!![]()
Cu firma, Adila e stilul 100 intr-unul...el le face pe toate acolo.

Catutza- io-s in concediu pana pe 1 septembrie, o gramada, deci. Dar o tin si pe Flori, ca nu am chef de babysitterit toata ziua.![]()
Urarea cu Sarah2- merge ca sex al bebelui, dar nu merge ca disponibilitate psihica de plod. Pe moment, cel putin.
Cami- mai avem...pe 16 plecam la Duni. Dar saptamana viitoare bagam o Bistrita-city de cateva zile.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!