Colectia de toamna-iarna (204)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza din concediu!

Lavi, cred ca ai dreptate cu toamna. Si dupa ce am revazut si pozele Cameliei, asa ramane: un week-end de toamna prin zona Buzaului.

Cami, woow, ce trece vremea...parca numai ieri am vazut prima data acele poze. Cea cu tine, uitandu-te melancolic in sus este DEMENTIALA. Si cea normala si cea "lucrata" la pc. Esti tare sexoasa.

Miri- stiu hotelul, cred io ca e o varianta buna si ca o sa va placa. E fain ca Kemerul impusca 2 iepuri babani: mare si ditai muntele.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello si buna dimineata.
Ma rog numai bune nu este pentru mine ca mi-a cazut o lucrare dentara in timp ce mancam dintr-o piersica, deci sunt stirba, noroc ca e in spate si nu se vede cand zambesc mai temperat. Daca ma ranjesc sunt dinte lipsa pauza dinte....desigur ca stomatoloaga mea are telefonul inchis, am o nunta si botezul nepoatei mele in week-end, deci o sa rod mancare ca un iepure cu dintii din fata. Imi vine sa inebunesc pentru ca nu cred ca imi poate face cineva lucrarea intr-o saptamana, si in concediu voi fi foala in gura....
Miri felicitarile mele pentru Turcia si kilograme. Parca te plangeai ca nu ai slabit deloc, deci umbli cu fofarlica.
Noki sa va tina Babanu' impreuna multi multi ani fericiti si linistiti.
Ma duc sa caut un dentist rapid.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki m-ai dat gata cu rochia neagra!
am dat toate declaratiile, acu stau pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Vaiiii Noki .... ce compliment, iti multumesc! Poza aia e facuta de nashu, care e foarte preocupat de pozele artistice !
Oricum, noi mergem in fiecare toamna cel putin o zi in zona aceea, pentru ca peisajul este SUPERB si ne plimbam si ne relaxam!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mitza altele si-au scos dintii intentionat sa aiba pometii mai proeminenti.
oricum nu se vede ca am slabit, ar trebui sa dau inca pe atat ca sa se vada.si la cat m-am chinuit...

aaa si tricoul cu plasa peste megaburtihan it just turn my on.
edit ca sa supralicitez: tricoul cu plasa obligat e insotit de padurea virgina de la axila si ce se mai aduna pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aha, deci cele sub 30 sunt minore, aka Noki, Mitza & Meems, toate isi serbeaza majoratul la anu' .
Fetelor, n-aveti voie spirtoase.
E bine.

Miri am auzit eu ca Kemerul e si un orasel pitoresc, asa ca am putea spune ca ati impuscat 3 iepuroi.

Mitza imi "esprim" intreaga compasiune pt ca si eu am patit exact la fel. Anul trecut inainte de a pleca in Spania. Reparatia s-a facut dupa.

Ina helllloooou! Ce mai faci?

Noki poate ne organizam impreuna in acel we, ce zici?

Cami frumoase poze, recunosc ca o prefer pe departe pe cea neprelucrata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, multumesc si tie ... eu va trimisesem pozele ca sa vedeti peisajele zonei, dar sunt mai mult decat binevenite si complimentele pentru poza cu mine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Miri, deci iti placu rochita mea...Declaratii? De care? Fiscale? Si Adila azi isi aniverseaza 4 ani de casatorie cu subsemnata tot de la Circa Financiara...

Lavi- chiar ma gandeam la varianta asta si taaare faina ar fi.

Mitzo- problem cu dintii. Nasol moment. Daca nu gasesti dintolog, let me know, s-o sun pe a mea care e f buna.

--

Sarah, mai devreme, dupa ce am dus gunoiul alaturi, la ghena:
- Mami, inchide usa, ca vine hotul si ne ia jucariile!
Io: Serios? Vine hotul? Si daca vine ce-i facem?
Sarah - Il batem si-l dam afara sa se duca sa fure de la altii jucariile...

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Aleluia mi-a raspuns dentista. asta e vestea buna, vestea proasta e ca azi nu are nimic liber, e libera luni asa ca botezul il voi petrece fara dinti, la fel ca si vacanta dupa parerea mea....
Mihaela

Mergi la inceput

Mitzo, deci s-a notat: dinti n-ai, dar ia zi...apa calda ai? Ca io nu am de ieri si simt ca ma apuca spumele cele mari...

Oare au inceput reviziile la apa calda?

Varsta Sarah

Mergi la inceput